Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.063
- Поени од реакции
- 45.852
I ja mislam deka e vreme za 4 vo odbrana so sleden trener, ama ironijata e sto i ako vo nekoe ludo scenario dojde Simeone, odi vidi koja formacija ja igra godinava 352 gi cedi ko portokal igracive, momentalno i nemame nekoj tehnicki kadar u tim sto od igracive pravi monstrumi na kondicionen plan, igraa u 4 dena so ekipi ko Specija i Porto koi se ekipa od vtor evropski rang, i fizicki kolabiraa denes na teren sto e zagrizuvacki.Згора на ова со Конте е што и да се врати, ќе биде голема грешка. Ние моментално немаме играчи за 3-5-2 и доколку си замине Инзаги мора да се насочат кон менаџер кој практикува друга формација и со тоа да се донесат и адекватни засилувања. Во сегашнава формација огин бекови се неопходни а ние немаме ниту еден топ класа. Мислам дека и Думфриз и Димарко подобро би играле во формација со 4 позади а заминувањето на Шкриниар е уште една причина зашто треба да се заборави 3-5-2 од наредно лето. Колку и да е добар Дармијан, сепак не може да се очекува од него да ја покрие таа позиција. Дури и Дефрај по се изгледа ќе не напушти па остануваме буквално со Бастони и Ачерби како класични централни бекови. Значи ние сме мањак едно 3-4 играчи на таа позиција доколку и наредна сезона играме 352.
Drug koj se spominja e ... Murinjo, i on igra formacija so trojca nazad momentalno.
Bogznae sto ke se deshava letoto a i iskreno ne mi e nekoj fokus i predmet na interes momentalno, niedna statija povrzana so mozni novi treneri nemam otvoreno samo naslovi sto sum videl na fb wall, momentalno treba da se fokusiraat na kupot, top 4 plasman i da se nadevaat na jezivo dobro poklapanje na kocki vo LS. Moze od nigde nikade krajno neocekuvano vo top 4 da se najdat sto sekako ke e ogromen uspeh a i finansiski ke bide dobar bust za timov.
Iako u momentov so pominuvanjevo na Porto, i kako stoime generalno gledano, zadovolen ke sum samo so top 4 plasman, zaso eventualno ispaganje od top 4ka vo Italija ke bide nadrealno fijasko za koe mislam deka klubov ko scenario i go nema kalkulirano deka bi mozelo da se desi, mislam deka finansiski ne sme spremni za neigranje edna sezona vo LS sto najverojatno bi znacelo keshiranje na Barela, Bastoni ili Lautaro miljarda %.
Автоматски споено мислење:
Све е подобро од твојата бравурозна смисла на хумор на форумов и секако начин на размислување, уживај, не приметуваш дека ја сереш темава и никој не те ебе ни два посто и со апсолутно ништо не придонесуваш за барем некакво поквалитетно дискутирање, едноставно си шаблонски глуп секој ден. Моја кривица е што ти обрнав внимание тоа признавам, се усра темава за вечерва а не беше таков момент.Морам да признаам, се подмочав на хуморон со мантијана.
бтв ко дрес на Тотенхем ми личи, да не си ти под мантијава? Се разбира во шупакот на твојов.
Ок, освен на една дотична особа тука си му интересен ко шо глеам, једино за тоа си корисен зашто добро е да се види дека истиот постои, јер такво епско шлогирање и бришење од интернетот немало на еден фудбалски навивач ко неговото. Иронично е што на иста бранова должина сте со дотичниот за Конте, така и он еуфоричен до кај Јануари 2022 се бесеше на јајца ко ти сеа секој ден, замараше те со споредби те со статистики те вака те така, пишуваше константно у пораки, ставаше сториња, тагираше, и после тоа следеше неколкумесечна голгота и reality check со кулминација во Мај, сo секако добропознатото бришење од интернетот на извесен период, мелтдаун језив за сведочење.
Ретко кој видел аир од прерано курчење, така да кој ве ебе, пушете курчич и уживајте во севселнскиот успех на Интер сезонава, ко да не изгубивме од Специја пред 4 дена и ко да не сме 18 поени позади Наполи, и 3 пред 5тиот. Само се надевам дека за разлика од лани, сезонава нема да доживееме епско бламирање, зашо у таква ситуација ќе бидеш спремен едното маде што ти е преостанато да го дадеш за сезона у која Интер е мизерен во ЛШ но на крајот е шампион во Италија, наместо сезона во која Интер догурал далеку во ЛШ, но во Италија извисил од топ 4.
Ај овој ќе се избрише од интернетот, пак, ти ќе си останеш со теориите дека све е местено и лесно ќе ти е јер екшли веруваш во тоа и плус сигурно некако пак Конте ќе го спомнеш ничим изазван ни сам нема да знаеш зашто ко вечерва, ние први на удар на фронтот ќе треба да бидеме, да го трпиме цел тој сеир и мемиња што ќе ни ги прават и јалово да се браниме и да претаме насекаде фуриозно против марлиевци и шкријеофци.
Последно уредено: