Едноставно квалитетот е тој...што очекувате од Миктарјан,Џеко,Дамфрис,Ачерби,Лукаку со 200 кила?...знајте колку залутани играчи имаме во составот?..катастрофа сме
Не заборавајте, вечерва не беше битно да играме фудбал, вечерва беше битно да поминеме натаму. Тоа и го направија. Голема среќа со пречката и стативата на крај, ама време беше да не послужи среќа. Не заборавајте по колку шута на гол сме имале со самодорија со монца неќна со специја па на крај од трите подолгото. Радујте се, на клубов му требаат пари, императив беше да се помине вечерва, дечките успеаја. Исто и Дармијан беше одличен заедно со Ачерби покрај Онана. Дамфрис со оглед на неговиот капацитет и форма вечерва беше одличен, тој терано од 16 метри шутираше цело време во прво полувреме баш оти него не го минеше.
12 години не сме стигнале до ова, не заборавајте, успех пред 4 - 5 години беше само пласман у групи. Бантер ера не се брише у една сезона.
Е сега нека го избркаат Инзаги па со малку среќа да ги добиеме Бенфика, Милан или Наполи и да одиме понатаму.
Со лузеров на клупа и топ 4 во Италија е под прашање.
Овај па Син неможе да излези од прдешката на Конте, сеуште.
Кога го хејтавме Конте, главен аргумент беше дека после 10 години титула сме зеле, шампионски менталитет итн, ама не и овде, кога после 10 години влегуваме во 1/4 финале. Магот, рутинирано, бла бла
Овај па Син неможе да излези од прдешката на Конте, сеуште.
Кога го хејтавме Конте, главен аргумент беше дека после 10 години титула сме зеле, шампионски менталитет итн, ама не и овде, кога после 10 години влегуваме во 1/4 финале. Магот, рутинирано, бла бла
И мене ме нервира шо го бае Конте како господ да е, а истиот конте избега од Интер оти не му чинел составот.
Инзаги со истиот состав направи нешто што он никогаш не направил.
Не викам дека е подобар Инзаги како тренер, оваа сезона какви киксови има на некои утакмици да го фане да го ебе човек.
Ама со ваа управа што му продава се, најдобриот дефанзивец од рака што го испушти среде сезона, цар е човекот и треба да му се даде почит за тоа. Прочитајте ја одбраната кои ликови се, видете ги бековите, ебаниот микитаријан игра у животна форма. Тоа вреди нешто. Не верувам дека Конте магот ќе им даде ни на трибина да седат на овие.
Zdravo, ipak si shablonski glup ko i uvek, jer e pisano.
Aj sea i ti nazad na nestata sto ti prilegaat i najdobro znaes i umees da gi pravis
Zemal zamara so sranja ko i uvek nicim izazvan, aj dodadi i toa deka golemiot Lautaro denes ne se vide, za da nestata bidat kompletni, narocito sto utna i penal prethodnata tekma. Bog da cuva.
И мене ме нервира шо го бае Конте како господ да е, а истиот конте избега од Интер оти не му чинел составот.
Инзаги со истиот состав направи нешто што он никогаш не направил.
Не викам дека е подобар Инзаги како тренер, оваа сезона какви киксови има на некои утакмици да го фане да го ебе човек.
Ама со ваа управа што му продава се, најдобриот дефанзивец од рака што го испушти среде сезона, цар е човекот и треба да му се даде почит за тоа. Прочитајте ја одбраната кои ликови се, видете ги бековите, ебаниот микитаријан игра у животна форма. Тоа вреди нешто. Не верувам дека Конте магот ќе им даде ни на трибина да седат на овие.
Poleka so euforijava druze, ne nauci nisto od lanskata polusezonska euforija?
Jeziv jinx napravivte togas, samo sto togas toa znacese gubenje na skudeto ali LS se plasiraa bez problem, da ne bide sezonava top 8 ili top 4 i 5to mesto vo liga. Poleka, smireno, prekinete so glupive perfidni provokacii.
Konte nikoj ne go spomna vecerva a i nedelava a i prethodnata, ne znam sto bladate, posleden trener e sto osvoi skudeto, pred 2 sezoni se desavase toa, normalno deka ke se spominja ke se vlecat paraleli i sporedvi mislam normalno e toa ne?
Nebitno, eve gleam pola fan baza go zamara na instagram da se vratel nazad a i vo Italija se lozhat na tie spekulacii, ja ne go ni sakam nazad iskreno da ti kazam, ako veke se vraka, znaci deka se vraka u konsolodiran tim, ako Inter e konsolidiran, ja go sakam Simeone tuka ne Konte, zavrsena prikazna e za mene Konte so Inter, tolku bese, se nadevam istoto i za kinezite ke vazi od letovo.
Nebitno, eve gleam pola fan baza go zamara na instagram da se vratel nazad a i vo Italija se lozhat na tie spekulacii, ja ne go ni sakam nazad iskreno da ti kazam, ako veke se vraka, znaci deka se vraka u konsolodiran tim, ako Inter e konsolidiran, ja go sakam Simeone tuka ne Konte, zavrsena prikazna e za mene Konte so Inter, tolku bese, se nadevam istoto i za kinezite ke vazi od letovo.
Згора на ова со Конте е што и да се врати, ќе биде голема грешка. Нешто како со Лукаку. Ние моментално немаме играчи за 3-5-2 и доколку си замине Инзаги мора да се насочат кон менаџер кој практикува друга формација и со тоа да се донесат и адекватни засилувања. Во сегашнава формација огин бекови се неопходни а ние немаме ниту еден топ класа. Мислам дека и Думфриз и Димарко подобро би играле во формација со 4 позади а заминувањето на Шкриниар е уште една причина зашто треба да се заборави 3-5-2 од наредно лето. Колку и да е добар Дармијан, сепак не може да се очекува од него да ја покрие таа позиција. Дури и Дефрај по се изгледа ќе не напушти па остануваме буквално со Бастони и Ачерби како класични централни бекови. Значи ние сме мањак едно 3-4 играчи на таа позиција доколку и наредна сезона играме 352.
Ти стаам лајк за коментарот што ми враќаш мене. Со Александар коментари шо си давате ваша работа, да не ме сфати он погрешно, почитувам сечие мислење али вадење од прдешки коментари не, стари мажи сме веќе, срамота е да се плукаме по форуми.
Прав си иначе, да го дочекаме 3 јуни коа ќе заврши сезонава на крај и да ставиме на мерило како што. Пошто ни мене инзаги, ни тебе Конте не ни даваат пари да ги браниме, статистиката ќе си каже се, победи/порази/трофеи.
Само мислам дека треба да го испоштуеш Инзаги, оти човекот со плукни залепи екипа испаѓа на терен. Играчи у состав како Гаљардини што не заслужуваат фудбал на пс да играат не на терен. И мене и на секој фан шо се радува на тоа ни е повеќе мило, не е дека е еуфорија. Свесни сме дека ако не грабне Сити ќе не пумпаат како црнец плавуша на порнхаб.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.