Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.132
Поени од реакции
10.051
Леле Џеко сине… сум видел мртовец поподвижен од тебе.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Pa deka ne smeelo navodno od stativa direktno pak kaj toj sto puca, spored komentatorot, i na var toa pokazuvaa dali golmanot ja doprel. Ja za ova poim nemav najiskreno.:eek:
Старо правило е, иако и тие што го измислиле не знаат зошто.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.921
Поени од реакции
23.661
Pa deka ne smeelo navodno od stativa direktno pak kaj toj sto puca, spored komentatorot, i na var toa pokazuvaa dali golmanot ja doprel. Ja za ova poim nemav najiskreno.:eek:
Гуглав сега и читав правила. Вистина било така...

First, the ball must first make contact with another player (e.g. the defending goalie). Once that happens, yes... you can hit the rebound and go for a goal.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.151
Поени од реакции
46.214
Ova izglea go racunaat ko.primer, da ja pusti pred nego i pak da puca, mora drug da dojde do nea od istiot tim, ok toa site znaeme, arsenal na vremeto so anri imaat gol taka dadeno na hajberi ... Ama od stativa deka ne smee hahaha, zasto voopsto postoi ova pravilo. Inace uste toa falese da ni se desi, nad 20 godini gleam fudbal nikad ne sum nacekal takov moment.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Добро, ова финале некакво да не е за Удинезе што трчаат како луди...
Автоматски споено мислење:

Неверојатно е дека Кореа му додаде на Видал :pos:

Нема гајле @Syn и @SK-92 што не го знаете пенал правилото, овој милиони зема и не знае што е офсајд.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.151
Поени од реакции
46.214
Znaci.primeti go dole koj i da bese na klupa koga korea dodade, instantno za glava se fati radi glupiot. Iskocija 2ca sami na golman idiotot dodava u ofsajd ...

Ovoj e klasicna mifka od igrac, ko radu prethodnata e ovoj skoro cela sezona e takov, pod impresii i igra so grch, na momenti deluva ko amater ko sea so ofsajdov, ova e nesto sto od najniska kategorija u tim i najrana vozrast treba da go znaes kako da ne go odigras.

Ok e, bitna pobeda, ovaa ni bese ubedlivo najteska do kraj, posjebana i od mrtvite bolonja ali batali toa, mora 3 od 3 do kraj i krsti se vo verona i atalanta.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Мене ми е мистерија како Кореа со таа висина има нула добиени воздушни дуели цела сезано. Офсајтов најмалку ми смета.

Се сјеба изгледа Барела во најбитниот дел од сезоната.

Гаљардини одигра солидно, да не испадне дека само го какаме.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.132
Поени од реакции
10.051
Кореа, а особено Џеко не сакам да ги видам минута да изиграат. Макар играле со Пинамонти и Сатриано напред следна сезона.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Кореа, а особено Џеко не сакам да ги видам минута да изиграат. Макар играле со Пинамонти и Сатриано напред следна сезона.
Пинамонти и Сатриано би можеле да се добри за ротација ако се земе класа шпиц за со Лаутаро.

Бар јас сакам да му се даде шанса на Пинамонти, мислам дека има многу фудбал у бабушот.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.921
Поени од реакции
23.661
Среќа па Санчез е идеалната замена. :)

Два пати тргна во контра се исплетка одма ја изгуби топката.
Требаше нападот најмал проблем да ни биде, тоа стана најголем.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.132
Поени од реакции
10.051
Среќа па Санчез е идеалната замена. :)

Два пати тргна во контра се исплетка одма ја изгуби топката.
Требаше нападот најмал проблем да ни биде, тоа стана најголем.
Санчез не го ни бројам. Освен Лаутаро, а и тој ќебап е климав, другиве не се ни блиску ниво на клуб како Интер.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сите напаѓачи заедно да ги собериме не го имаат импактот на Икарди и Лукаку....просечни играчи типични за клубови како Рома и Лацио....срам и арам да ги јади сите до еден што дозволија Милан да освои титула за оваа сезона..оваа година ни беше пенал да земиме 20-то скудето и да сошиеме втора звезда...сега догодина ќе сошиеме еден кур кога ќе се набилдаат Јувентус со играчи и кога ние уште толку ќе стагнираме бидејќи ништо квалитетно неможиме да купиме.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Има уште да се игра. Милан (а и ние) не е многу стабилен тим. Млади играчи се сите, нозе се тресат кога ќе дојде life or death утакмица. Плус, сите три утакмици се против незгодни противници. Верона, Аталанта и Сасуоло играат зезнат фудбал, две од тие три Милан ги игра на гости. Ако ги тепаат сите, тогаш капа доле, заслужена титула.
Нашите имаат утакмици против Емполи и Сампдорија дома, кои немаат за што да играат. И најтешка би требало да биде Каљари на гости, после финале на купот. Каљари се бори за опстанок, така да нема да биде лесна утакмица тоа.
Се може да се случи до крај.

Според тоа што се најавува, Сунинг куваат уште едно депресивно лето и веројатно мачна следна сезона. Скоро сигурно е дека и Милан и Јуве ќе бидат многу посилни следна сезона. Така да, ова може да биде последна сезона во која може да се земе титула, пред конкурентите да почнат циклус, кој ќе не прескокне неколку чекори. Нивна работа е да добијат се до крај, па што биде нека биде.

Џеко е катастрофа последниве неколку месеци. Мислам дека и он треба да се поздрави на крај на сезона.
Кореа... подобро да ги запалеа тие 30 милиони.

Kajgana Shop

На врв Bottom