Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.712
Поени од реакции
115.468
Едино логично објаснување е дека Видал не е доволно спремен за да е стартер, друго нема. Хакан е казнет, Видал полуповреден или што би се рекло ровит, така да опциите се тие.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.659
Немавме ни среќа во последниве две-три утакмици.
Милан на индивидуални грешки против Фиорентина и Лацио освоија 6 бодови во последни 10 минути од натпреварот, а ние изгубивме еден на наша грешка.
Ќе треба да се молиме Верона или Аталанта да ги добијат (или двете нерешено) а ние сите 4 да ги победиме. Многу тнко.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Милан на индивидуални грешки против Фиорентина и Лацио освоија 6 бодови во последни 10 минути од натпреварот, а ние изгубивме еден на наша грешка.
Ќе треба да се молиме Верона или Аталанта да ги добијат (или двете нерешено) а ние сите 4 да ги победиме. Многу тнко.
Математички има шанса но во пракса тешко изводливо затоа што ќе проработат нервите и нема да може два паса да поврземе.

Како и да е по денешниот меч ќе знаеме на што сме.

Сепак прејјака сезона до ваква тесна трка до крај и далеку поинтересна за гледање од ланската.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Ја се откажав после Болоња, за вас не знам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.659
Математички има шанса но во пракса тешко изводливо затоа што ќе проработат нервите и нема да може два паса да поврземе.

Како и да е по денешниот меч ќе знаеме на што сме.

Сепак прејјака сезона до ваква тесна трка до крај и далеку поинтересна за гледање од ланската.
Абе апсолутно иаме шанси, не викам не. Само сега после оваа победа на Милан над Фиорентина се намалија уште толку. Ако кикснеме и ние против Удине, шансите ќе се сведат на минимум. Сепак ништо не се знае до крај. Верона, Сасуоло и Аталанта се тешки екипи а Милан треба два пати да гостува.

Иначе повеќе ми се свиѓаше минатата сезона кога доминиравме. :)
Јебало га интересна трка, бољи е уште во Април кога ќе пееш "e се не ва, ла каполиста се не ваааааа"

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Нема шанси затоа што не можеме да врземе 4 по ред, а комшиите реално ги сере секое коло. Денес 15 минути до крај кога почнаа да ги фаќаат нерви, она копитото Тео почна да мава лактови, начисто ќе се изгубеа уште малку и ги спаси тој волот од Фиорентина.

Јебига, ние ги прокоцкавме нашите шанси и сега тоа е тоа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.176
Denes.ako ne tepame toa e toa. Ako pobedat nadezite nasi se verona i pred se atalanta, vtorive ko match up ne odgovaraat mnogu na milan, sasuolo ke bidat izduvani so 3 komada zadnje kolo.
Verona brkaat nekoj istoriski broj na poeni nema da izigraat podanicki ne deka e toa nekakov garant, atalanta grebat za LE mislam ali nebitno ne se ekipa koja pusta vakvi tekmi i uvek sakaat da se nadigruvaat, i takov profil na igraci imaat i trener.

Samo ja skepktik sum za denes, ima izgledni sansi denes da se zboguvame od skudetoto, plus i galjardini gleam starter e, ke bide veselo.
Poslednive dve tri utakmici letavme na teren i gazevme, 1 ton samodoverba imaa talozena posle juve. E sea so bolonja so izigraa bedno e drug muabet i vinata se znae prvenstveno kade treba da se locira. Toa bese tekma za koja gi imaa site preduslovi za da zaminat doma so ubedliv triumf ama so izigrani dobri 15 min i salerno moze da ti go zeme skalpot, ne pa mrtvite bolonja. Steta za Inzagi ke e ako ne osvoi jer vakva zlatna prilika bi prokockal na dosta luzerski nacin i prasanje e dali pak ke ja ima ako se realiziraat najavite od suning za sledna sezona

Nisto ne e gotovo uste ama posle denes i moze da e, ke vidime za skoro 2 saati na sto ke sme sledni 3 nedeli, denes ako se pobedi prilicno sum ubeden deka zadnji 3 kola ke imaat 3 pobedi i ke se ceka los rezultat na milan.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.126
Поени од реакции
10.046
Абе заковај го Перишич напред со Лаутаро и Госенс лево за следна сезона, бем ти Џеко и Кореа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.659
Poslednive dve tri utakmici letavme na teren i gazevme, 1 ton samodoverba imaa talozena posle juve. E sea so bolonja so izigraa bedno e drug muabet i vinata se znae prvenstveno kade treba da se locira. Toa bese tekma za koja gi imaa site preduslovi za da zaminat doma so ubedliv triumf ama so izigrani dobri 15 min i salerno moze da ti go zeme skalpot, ne pa mrtvite bolonja. Steta za Inzagi ke e ako ne osvoi jer vakva zlatna prilika bi prokockal na dosta luzerski nacin i prasanje e dali pak ke ja ima ako se realiziraat najavite od suning za sledna sezona

Nisto ne e gotovo uste ama posle denes i moze da e, ke vidime za skoro 2 saati na sto ke sme sledni 3 nedeli, denes ako se pobedi prilicno sum ubeden deka zadnji 3 kola ke imaat 3 pobedi i ke se ceka los rezultat na milan.
Лошо се изразив. Последниве две-три утакмици кога кажав мислев на Лацио-Милан, Болоња-Интер, Милан-Фиорентина.
Милан да кикснеше барем еден од овие две а ние да не изгубевме со Болоња, шансите ќе ни беа многу големи.

Тоа е што е, еве 0-1 со Удине, јас верувам до сам крај.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Дадовме рано гол и наместо да искористат моментум Инзаги им дава инструкции да враќаат назад до Ханданович и да не брзаат. Следуваат 60 минути анти фудбал каде сигурно ќе бидеме казнети со некој ефтино примен гол.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.659
Аууу колку е глуп судијава, нешто невидено.
Од друга страна, Лаутаро не е пеналџија. Нема потреба да се форсира него, сигурно има други подобри изведувачи. Од 6 пенали сезонава, само 3 има дадено.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.176
Аууу колку е глуп судијава, нешто невидено.
Од друга страна, Лаутаро не е пеналџија. Нема потреба да се форсира него, сигурно има други подобри изведувачи. Од 6 пенали сезонава, само 3 има дадено.
Pa deka ne smeelo navodno od stativa direktno pak kaj toj sto puca, spored komentatorot, i na var toa pokazuvaa dali golmanot ja doprel. Ja za ova poim nemav najiskreno.:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom