Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Баш го изгледав видеото, не видов никаква лоша намера од Перишиќ. Сосема нормално додавање. Мора да убаци малце сила за да се дотркала до него, али ова никако не смее да се подели кривица со било кој друг. Петсто други опции имаше Раду. Аматерски потег кој може да не чини титула. Ништо чудно на крај да имаме еднаков број бодови со Милан и овој испуштен бод со Болоња да биде решавачки.
Нормално додавање во кое Раду промаши цел фудбал.
Ваков автогол пред некоја сезона имаше на меч меѓу Фиорентина и Сасуоло.
Топката сама ќе се стркалаше во гол.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
Да видов, не се дотркала едвај до него, брза беше. Со рака кога можеш да бираш било каде да подадеш изборот да ти е голманот е глупа одлука, никој него пере Раду од тоа што го направи ама од 9 играчи пред тебе ти да ја одбереш најризичната опција е малце глупо, малце поише до душа. Башка што Раду у мечов влезе посран што е и нормално, тотално непотребно со рака на него да циљаш, ај да е у сред акција и да си под пресинг ок, вака од аут кога можеш да се тегавиш и чекаш да се ослободи некој е пак ке кажам, ужасна проценка.
За овоа не се слагаме. Да не го тупиме за џабе. Да ризично ама 99 посто негова грешка. Другиот дел од постот ти е таман, инзаги си ја носи на душа утакмицава а со тоа и со го прокоцка скудетото. Секогаш викам, гази ги малите 3 0 на полувреме после измислувај топла вода.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Плус, треба да имаш малце у мозокот и да сфатиш дека не кур треба да му подаваш на некој што не играл фудбал 2 години. И у текот на утакмицата имаше неколку пати кога му ја враќаа на него, јебем ти тактика едноставно дечкото не бранел 2 години и влага на утакмицава на саат време пред почеток.

Греота е, не ми е он директен кривец, копилињата требаше да ја завршат утакмицава многу порано.

Ништо не изиграа бе не ме јебете, 10 минути фудбал, и у тие се курчеа и чаталеа мислејќи дека заврши утакмицата у 9та минута.

Мајката да им ја ебам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.175
Нормално додавање во кое Раду промаши цел фудбал.
Ваков автогол пред некоја сезона имаше на меч меѓу Фиорентина и Сасуоло.
Топката сама ќе се стркалаше во гол.
Друже раду 20 минути до утакмица не знаеше ни дека ќе брани, е сеа кога веќе му е кажано што мислиш колкав товар наеднаш му се издеси на грб? Од нигде никаде ...
Ова ја од дома го знам, не па Инзаги или играчите, во таква ситуација нема да го пушташ у оган и оној најмал ризичен пас нема да му го дадеш, ако веќе имаш друга опција во игра. Перишич има аут, доволно време да почека да се ослободи 1 од другите 9 играчи у поле, не да ја дава на голман кој премалце бранеше сезонава и кој мораше од прва одма да реагира, и тоа со нога со која е слаб а и прашање е општо каков е он во игра со топка, не знаеме ама очигледно е дупе.

Овие работи ако ги имаш предвид и те како нема да ти има смисла зашто некој од аут се решава на ваква опција, а не дека Раду не е крив, крив е, ама хрватов без размислување тука реагираше и избрза непотребно пак ќе кажам, ништо немаше да сменат 10 секунди плус и чекање друг да се ослободи.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Нема товар да зима скоро 2 милиони евра годишно и да дреме на клупа 2 години, ама има товар на грб за да ја рогне само топката при не толку ризична ситуација.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
Замисли си потпишал за Интер, им кажуваш таму ја сум професионален играч, правиш мега кикс со кои чиниш скудето, и оправдување да ти е, абе не сум играл 2години шо ми подавате, па и уште брзо.

Нема оправдување бе луѓе, батали психолошки момент, негов проблем е тоа. Може да се пцуе по 10 пати подобри фудбалери кога ќе промашат пенал, кога ќе направат кикс, и сеа овој да го изземам, немал многу играно, не знаел дека ќе игра. Нема оправдување за овој кикс, цела клупа го гледа како епик фејл, нека си пише крст на кариерата после овоа, нека си отвори клуб на пропали голмани со оној од ливерпул германецот.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.175
Нема товар да зима скоро 2 милиони евра годишно и да дреме на клупа 2 години, ама има товар на грб за да ја рогне само топката при не толку ризична ситуација.
Пошто парите играат на теренот, па сеа тоа ќе го зимаме ко репер и истото значи дека психолошките импакти едноставно не допираат до нив. И 200м да зима, нема врска тоа со она што се дешава на теренот. Он напраи умрена грешка, ете наместо огромен бод, 0 освоивме, ова чисто алиби да му даде на Инзаги денес дека голманот направил несвојствена грешка и изгубивме, тоа што не знаевме кај тераме и како да креираме шанса цели 70 минути ќе го занемариме ... потенцирам, во убедливо најважниот натпревар сезонава против реално, многу слаба екипа.

Супер ќе беше да е до Раду, да беше до него денес 2-5 ќе завршеше, не 2-1.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
Дамфрис стоеше инаку пред камерата на крајот не даваше да го снимаат, браво за него, се уби од плачење Раду коа си одеше, плачеше уште додека траеше утакмицата.
Се да му ебам.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Најголема вина за голот има голманот, и не чини еден бод, секако гол нема да дадеа до крај.
Останува уште 4 утакмици, нека изиграат како што треба, ако Милан ги добие сите 4 повеќе од заслужено ќе биде.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Пошто парите играат на теренот, па сеа тоа ќе го зимаме ко репер и истото значи дека психолошките импакти едноставно не допираат до нив. И 200м да зима, нема врска тоа со она што се дешава на теренот. Он напраи умрена грешка, ете наместо огромен бод, 0 освоивме, ова чисто алиби да му даде на Инзаги денес дека голманот направил несвојствена грешка и изгубивме, тоа што не знаевме кај тераме и како да креираме шанса цели 70 минути ќе го занемариме ... потенцирам, во убедливо најважниот натпревар сезонава против реално, многу слаба екипа.

Супер ќе беше да е до Раду, да беше до него денес 2-5 ќе завршеше, не 2-1.
Абе не ми спомињај психа брату, каква психа 25 години има, праиме муабет за рогање на фудбалот макар и во корнер, не праиме муабет за голманска интервенција, па да закасни нешто а у...

За мизерно што ја истера утакмицата денес Инзаги мислам дека сите се слагаме нели?

Ама не е само он мизерен пошто пред да го примиме голот ради другата шатирана коса ДиМарко, доминираа и Болоња не знаеа каде тераат.
После примениот гол паднаа психички како пички некои и не се кренаа до крај.

Тука би го напоменал и волејот на Мартинез при 1:0 каде што можеше подобро да реагира пошто имаше простор да ја смири, а не преку стадион да ја рога.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.175
Abe ja sve ve sfakam, ali se obiduvam daja vidam golemata slika, a taa e deka svesni deka ova e prebiten mec, Inter na terenot pokaza ocajno izdanie netipicno ni za ekipa sto se bori za vlez vo LE, a igraa protiv mrtov tim, se vide Bolonja u prvi 20 minuti na sto se, a i opsto cela utakmica, gol dadoa od 1 udar kon gol i toa bese, do greskata na Radu, eden efektiven napad imaa.

Takticki, psiholoski, od sekoj mozen fudbalski aspekt denes vlegoa nespremni vo ovoj duel, zatoa i na poluvreme pisav deka me plasi faktot sto timov reagirase mnogu loso posle primeniot gol, takva reakcija i body language nekad mnogu govorat u sportot i ti nalagaat los epilog, toa i se desi. Steta za Radu velam pred se od nekoj covecki aspekt, sea ke ima retardi ke mu se zakanuvaat na net, ke mu posakuvaat sve najloso i slicno, nesvesni deka on iako bese problem denes, ne bese najgolemiot i u nikoj slucaj nema da e glavna pricina za gubenje eventualno na titulata. Denes duelov trebase da se dobie na rutina, znaenje i pobednicki mentalitet, ne go napraivme toa, so znaci vo odredeni raboti seuste zaostanuvame i treba ednostavno da go progoltame istovo i da ideme dalje.

Ja mislam deka Milan ima sansi da izgubat poveke od 2 boda do kraj, vo momentov mozat da si dozvolat i edno nereseno, no ne znam kolku e timov sposoben da tepa vo Udine, pa duri mislam deka ima sansi i so Kaljari gosti da se macime jer grebat tie za opstanok.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На меѓусебен ја губиме титулата, поише да боли. :D

А сега одам да продолжам да скролам у место на фејсбук и да не заспијам до 3 саат а сабајле со крвави очи да идам на работа и да се скарам со 15 души и да испушам 45 цигари у текот на денот пропратени со 19 кафиња и точно 0 храна.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.885
Поени од реакции
17.736
Карма пријатели, карма.

Го вадиш Чалханоглу, а го ставаш црепот гаљардини кој може да направи исто колку што можам и јас да направам. Мрш инзаги у Беневенто па таму оди со лузерскве тактики, се да ти ебам во родословот од десето колено нанапред. Мрш да ти го ебам тоа генот лузерски и беден, се да ти ебам што си имаш.

Оризариве нека го продадат клубот и нека се гонат у три пичке материне, продадоа два играчи, пуштија да си оди тренерот што го врати приматот во Италија, а не доведоа никакви замени. Мрш и вие у курац, идете таму у Кина продавајте магла, се да ви ебам и на вас по список, говна жолти.

И за крај не знам до кога ке сум проклет по прашање на клубови за кои навивам и до кога ке се стресирам, да бев роден во Америка или Индија кад не знаат за фудбал можеби подобро ке живеев, него вака што живеам.

Kajgana Shop

На врв Bottom