Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.802
Поени од реакции
115.805
На 10 утакмици го пцуеш на 1 го фалиш и ти најде да збориш за мојта тажна анимација. За вакви фанови ко тебе треба да се затвори темата. Сега ми е јасно зошто Ио пак го снема од форумот и темата :(
Кај сум го пцуел Броз бе што тропаш? Каков фан сум бе? Што сакам да продужи договор можеби најбитниот играч во тимот? Па ај уште он да ни отидеше после ланското лето кај што ни отидоа Лукаку, Хакими и Ериксен и да го затвориме клубов заувек.

Еве одговори ми, не требаше Броз да продолжи договор?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.231
Поени од реакции
13.159
И со броз и без него мизерна иднина има клубов додека не го купи некој салам чоек/групација.

Незнам само Марота со кој ум продужи договор со јадачите на скакулци.Едина логика има ако е некој мазохист и обожава да се измачува себеси работејќи во мизерни услови...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
И со броз и без него мизерна иднина има клубов додека не го купи некој салам чоек/групација.

Незнам само Марота со кој ум продужи договор со јадачите на скакулци.Едина логика има ако е некој мазохист и обожава да се измачува себеси работејќи во мизерни услови...

Ок, би те разбрал дека си гневен заради продажбите на одредени играчи и Конте (секако ова не беше продажба туку он одлучи да си замине) иако не ми е јасно како не ти здосади еве веќе 8 месеци едното исто да го повторуваш.
Сакам да те прашам, што според тебе би бил достоен газда за Интер?
Какви играчи на лето треба да донесе новиот газда за ти да би бил задоволен?

Не е ова дека силно посакувам и натаму да се сопственици кинезите, ама освен да дојде некој арап како на Њукасл или Ман Сити (евентуално Абрамович) јас не гледам подобра опција, односно не мислам дека ќе имаме нов газда кој би трошел исто како арапите во ПЛ. Едноставно нема услови за истото во Серија А а тоа го потврди и таа жената која им помогна на саудијците да го купат Њукасл.
А и оваа сезона клубот заработи од влезници, ЛШ, и продажба на играчи + намалување на плати па мислам дека летово ќе потрошат малку повеќе од вообичаеното.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Да цркнат копилињата, преку куро ако Брозович го продолжил договорот бидејќи сезоната во вода ја фрлија...све да му ебам нив што не тераат да се радваме на ова.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.231
Поени од реакции
13.159
Ок, би те разбрал дека си гневен заради продажбите на одредени играчи и Конте (секако ова не беше продажба туку он одлучи да си замине) иако не ми е јасно како не ти здосади еве веќе 8 месеци едното исто да го повторуваш.

Не е ова дека силно посакувам и натаму да се сопственици кинезите, ама освен да дојде некој арап како на Њукасл или Ман Сити (евентуално Абрамович) јас не гледам подобра опција, односно не мислам дека ќе имаме нов газда кој би трошел исто како арапите во ПЛ. Едноставно нема услови за истото во Серија А а тоа го потврди и таа жената која им помогна на саудијците да го купат Њукасл.
А и оваа сезона клубот заработи од влезници, ЛШ, и продажба на играчи + намалување на плати па мислам дека летово ќе потрошат малку повеќе од вообичаеното.
Достоен е било кој може и сака да уложи пари во клубов јер видовме со 5милионски боранија од играчи како џеко,ќебапот и компанија и тешка мувла и просек како Инзаги како го опипавме дното и од шампиони за едно лето станавме клуб за потсмев.

Ако е ова многу за клуб каков некад беше Интер тогаш ја и ти имаме дијаметрално различни гледишта и тоа си е ок,јер неможе исто да мислиме.

Втор пат ми спомнуваш дека верглам едно исто,а реално коренот на мизеријава која ни се дешава сезонава е тоа што кинезите летоска го продадоа кучата.
Не е крив џеко на свои 36 години што се влече по терен,не е ни кебапот што незнае на каде треба да напаѓаме,ниту она мулено со мрсна коса на клупа што е како преплашен пред текма и нит знае друга формација,нит има интелигенција да увиди дека вака не иде.

Крив е тој што ги донел и што мислел дека достојно ќе ги заменат Лукаку,Ериксен и Конте.
А гревот да биде поголем 200+ милиона лапнаа летоска,200 милиони жолти мајки да им изнаебам!

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.766

Јас мислам дека не чека исто лето како и минатото. Ќе стопат некој и ќе крпиме со нови клопотарци што не се ни за во Торино.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Достоен е било кој може и сака да уложи пари во клубов јер видовме со 5милионски боранија од играчи како џеко,ќебапот и компанија и тешка мувла и просек како Инзаги како го опипавме дното и од шампиони за едно лето станавме клуб за потсмев.

Ако е ова многу за клуб каков некад беше Интер тогаш ја и ти имаме дијаметрално различни гледишта и тоа си е ок,јер неможе исто да мислиме.

Втор пат ми спомнуваш дека верглам едно исто,а реално коренот на мизеријава која ни се дешава сезонава е тоа што кинезите летоска го продадоа кучата.
Не крив џеко на свои 36 години што се влече по терен,не е ни кебапот што незнае на каде треба да напаѓаме,ниту она мулено со мрсна коса на клупа што е како преплашен пред текма и нит знае друга формација,нит има интелигенција да увиди дека вака не иде.

Крив е тој што ги донел и што мислел дека достојно ќе ги заменат Лукаку,Ериксен и Конте.
А гревот да биде поголем 200+ милиона лапнаа летоска,200 милиони жолти да им изнаебам!

Епа значи според тебе, колку имаат заслуга за титулата толку и за летната распродажба. Добро сфатив?
Нивна заслуга зашто Конте ни беше тренер и имавме играчи како Хакими, Лукаку, Ериксен ама од друга страна и нивна кривица што моментално сме на ова ниво. Тука не си ми јасен малку.
Искрен да бидам, мене иднината не ми изгледа толку црна дури и да останат кинезите. Значи тука пред сезона-две сите дркавме Госенс да биде дел од Интер. Сега кога е наш играч пак сме незадоволни. Мората е најдоброто нешто што му се случило на Интер во последниве 10 години. Човекот е генијалец во споредба со параспурите кои го водеа клубот претходно и тоа е истотака заслуга на кинезите. Продолжувањето на неговиот договор е секако за пофалба а не да се мислиме дали е мазохиста. Сигурно не е толкава будала да прифати договор туку така. Сигурно он знае многу повеќе од нас тука во каква состојба е Интер.
Можеби ти сонуваш да имаме играчи како Салах, Мбапе и константно да се поврзува Интер со топ играчи ама реалноста е дека не беше така ни кога Интер беше убедливо најдобриот клуб во Италија. Се носеа играчи како Манчини, Мунтари, Луис Хименез, Нелсон Ривас, Давид Суазо...
Па и Милито беше со само една добра сезона кога дојде. Тоа што некои од овие играчи ни се погодија ептен не значи дека тогаш сме биле на некое мнооогу поголемо ниво од сега. Плус полесно е да добиеш играч кога си најдобриот тим во Италија во континуитет а и Серија А не е тоа што беше некаде.
Тоа каков клуб бил пред 20 години заборави го. Се менуваат работите и треба да ја согледаме реалноста. Интер е клуб без свој стадион а еве прегледај и Твитер, спореди не со било кој од другите клубови и ќе сфатиш дека и не сме толку популарни колку што си мислиме. Сега се во мода ПСЖ, Реал, Барса, Ман Сити, Челзи. Јбг, други времиња, стари сме ние за да го разбереме тоа. Ние мислиме сеуште дека Серија А се прати како порано. Од Серија А едино Јуве е доста популарен надвор од Италија ама за тоа на сите е јасно дека играше голема улога носењето на Роналдо. Тој и Меси, самите имаат повеќе фанови од многу големи клубови.

Јас мислам дека не чека исто лето како и минатото. Ќе стопат некој и ќе крпиме со нови клопотарци што не се ни за во Торино.

Ако пројдеме со Скамака, Фратези и Онана и јас не би се надевал на нешто многу.
Но, би почекал до летното меркато па после би ги коментирал.
Госенс, пак ќе го споменам, апсолутно никогаш не беше поврзан сезонава со Интер па ете го, наш играч е.
Сме се поврзувале и ќе се поврзуваме со многу играчи ама не секогаш истите потпишувале со нас. Има време, би требало да има и пари, ќе видиме што тим ќе склопат.

Последно уредено:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.231
Поени од реакции
13.159
Епа значи според тебе, колку имаат заслуга за титулата толку и за летната распродажба. Добро сфатив?
Нивна заслуга зашто Конте ни беше тренер и имавме играчи како Хакими, Лукаку, Ериксен ама од друга страна и нивна кривица што моментално сме на ова ниво. Тука не си ми јасен малку.
Искрен да бидам, мене иднината не ми изгледа толку црна дури и да останат кинезите. Значи тука пред сезона-две сите дркавме Госенс да биде дел од Интер. Сега кога е наш играч пак сме незадоволни. Мората е најдоброто нешто што му се случило на Интер во последниве 10 години. Човекот е генијалец во споредба со параспурите кои го водеа клубот претходно и тоа е истотака заслуга на кинезите. Продолжувањето на неговиот договор е секако за пофалба а не да се мислиме дали е мазохиста. Сигурно не е толкава будала да прифати договор туку така. Сигурно он знае многу повеќе од нас тука во каква состојба е Интер.
Можеби ти сонуваш да имаме играчи како Салах, Мбапе и константно да се поврзува Интер со топ играчи ама реалноста е дека не беше така ни кога Интер беше убедливо најдобриот клуб во Италија. Се носеа играчи како Манчини, Мунтари, Луис Хименез, Нелсон Ривас, Давид Суазо...
Па и Милито беше со само една добра сезона кога дојде. Тоа што некои од овие играчи ни се погодија ептен не значи дека тогаш сме биле на некое мнооогу поголемо ниво од сега. Плус полесно е да добиеш играч кога си најдобриот тим во Италија во континуитет а и Серија А не е тоа што беше некаде.
Тоа каков клуб бил пред 20 години заборави го. Се менуваат работите и треба да ја согледаме реалноста. Интер е клуб без свој стадион а еве прегледај и Твитер, спореди не со било кој од другите клубови и ќе сфатиш дека и не сме толку популарни колку што си мислиме. Сега се во мода ПСЖ, Реал, Барса, Ман Сити, Челзи. Јбг, други времиња, стари сме ние за да го разбереме тоа. Ние мислиме сеуште дека Серија А се прати како порано. Од Серија А едино Јуве е доста популарен надвор од Италија ама за тоа на сите е јасно дека играше голема улога носењето на Роналдо. Тој и Меси, самите имаат повеќе фанови од многу големи клубови.

Ако пројдеме со Скамака, Фратези и Онана и јас не би се надевал на нешто многу.
Но, би почекал до Јуни па после би ги коментирал.
Госенс, пак ќе го споменам, апсолутно никогаш не беше поврзан сезонава со Интер па ете го, наш играч е.
Сме се поврзувале и ќе се поврзуваме со многу играчи ама не секогаш истите потпишувале со нас. Има време, би требало да има и пари, ќе видиме што тим ќе склопат.
Баш така.За Хакими,Лукаку,Конте и скудетото им симнувам капа.
АМА ако тоа е максимумот и неможат/најќат да го држат тоа ниво тогаш едноставно сметам дека треба да си ги спакуваат куферите и да го продадат клубот на компетентен лик/организација(ко што спомнав погоре).
Ако нема таков,ми останува само да ги пцујам говедата.

Срамота е на 200 милиона земени да уложиш 15 во играчи.

Срамота е да неможеш да освоиш титула во првенство каде милан со дедо ибра и 10те џуџиња е главен фраер и најверојатно иден шампион.

Срамота е што место да уложат само уште 20тина милиона летоска за Госенс и да владеат со италија 5+ години,они решија да ги напунат торбите со пари и да го раскрчмат клубот.

СРАМОТА!

Мене ми е тешко да ја прифатам оваа реалност и затоа ќе се нервирам и плукам по кинезите.

пс.Незнам на кој основ се надеваш дека ќе уложат пари летоска ама веруј можда поише и од тебе се надевам дека си у право.
Јас сум убеден дека дополнително ќе тонеме.
Дај боже да грешам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Срамота е што место да уложат само уште 20тина милиона летоска за Госенс и да владеат со италија 5+ години,они решија да ги напунат торбите со пари и да го раскрчмат клубот.
Ми се чини дека влегоа во сезоната знаејќи ја конкуренцијата и реално до пред неколку кола беа фаворити за титула и играа ЛШ 1/4 финале.
Можеа многу лесно да имаат супер сезона и со финансиски позитивна година, на што би се фокусирале летоска со засилувања ама не им испадна по планот и Инзаги ја лизна, нема што тука. Ако Милан стане шампион тоа ќе биде заслуга на Пиоли а не на нивните газди затоа што и они ништо посебно не се засилија со оглед дека ги изгубија Донарума и Чаланоглу а долго време десната офанзивна позиција им е проблематична. И они како и Јувентус влегоа со крпен состав.
Би можеле да збориме за раскрчмување летоска ако останат пасивни. Пази, ако фрлиле 100 мил а имаме полоша сезона нема смисла да ги кењаме. Мислам дека 100 мил. (без продажби) е инвестиција за почит со оглед на моменталната економска состојба генерално. Ако крпат и наредна сезона ќе ги пцуеме заедно, ама откако се тука мрднавме. Дојдоа во 2018та после летниот трансфер рок и имаа само 2 трансфер рока пред да се деси корона. Првата сезона извадија ЛШ. Следна го донесоа Конте, Лукаку, Ериксен па финале ЛЕ и второ место и минатата Хакими и скудето.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Криминалците со сељачки фори се послужиле, Курва Норд нема да гостува во Торино поради некоја грешка во сајтот за купување карти.

Ѕинго од метод.

Kajgana Shop

На врв Bottom