Достоен е било кој може и сака да уложи пари во клубов јер видовме со 5милионски боранија од играчи како џеко,ќебапот и компанија и тешка мувла и просек како Инзаги како го опипавме дното и од шампиони за едно лето станавме клуб за потсмев.
Ако е ова многу за клуб каков некад беше Интер тогаш ја и ти имаме дијаметрално различни гледишта и тоа си е ок,јер неможе исто да мислиме.
Втор пат ми спомнуваш дека верглам едно исто,а реално коренот на мизеријава која ни се дешава сезонава е тоа што кинезите летоска го продадоа кучата.
Не крив џеко на свои 36 години што се влече по терен,не е ни кебапот што незнае на каде треба да напаѓаме,ниту она мулено со мрсна коса на клупа што е како преплашен пред текма и нит знае друга формација,нит има интелигенција да увиди дека вака не иде.
Крив е тој што ги донел и што мислел дека достојно ќе ги заменат Лукаку,Ериксен и Конте.
А гревот да биде поголем 200+ милиона лапнаа летоска,200 милиони жолти да им изнаебам!
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Епа значи според тебе, колку имаат заслуга за титулата толку и за летната распродажба. Добро сфатив?
Нивна заслуга зашто Конте ни беше тренер и имавме играчи како Хакими, Лукаку, Ериксен ама од друга страна и нивна кривица што моментално сме на ова ниво. Тука не си ми јасен малку.
Искрен да бидам, мене иднината не ми изгледа толку црна дури и да останат кинезите. Значи тука пред сезона-две сите дркавме Госенс да биде дел од Интер. Сега кога е наш играч пак сме незадоволни. Мората е најдоброто нешто што му се случило на Интер во последниве 10 години. Човекот е генијалец во споредба со параспурите кои го водеа клубот претходно и тоа е истотака заслуга на кинезите. Продолжувањето на неговиот договор е секако за пофалба а не да се мислиме дали е мазохиста. Сигурно не е толкава будала да прифати договор туку така. Сигурно он знае многу повеќе од нас тука во каква состојба е Интер.
Можеби ти сонуваш да имаме играчи како Салах, Мбапе и константно да се поврзува Интер со топ играчи ама реалноста е дека не беше така ни кога Интер беше убедливо најдобриот клуб во Италија. Се носеа играчи како Манчини, Мунтари, Луис Хименез, Нелсон Ривас, Давид Суазо...
Па и Милито беше со само една добра сезона кога дојде. Тоа што некои од овие играчи ни се погодија ептен не значи дека тогаш сме биле на некое мнооогу поголемо ниво од сега. Плус полесно е да добиеш играч кога си најдобриот тим во Италија во континуитет а и Серија А не е тоа што беше некаде.
Тоа каков клуб бил пред 20 години заборави го. Се менуваат работите и треба да ја согледаме реалноста. Интер е клуб без свој стадион а еве прегледај и Твитер, спореди не со било кој од другите клубови и ќе сфатиш дека и не сме толку популарни колку што си мислиме. Сега се во мода ПСЖ, Реал, Барса, Ман Сити, Челзи. Јбг, други времиња, стари сме ние за да го разбереме тоа. Ние мислиме сеуште дека Серија А се прати како порано. Од Серија А едино Јуве е доста популарен надвор од Италија ама за тоа на сите е јасно дека играше голема улога носењето на Роналдо. Тој и Меси, самите имаат повеќе фанови од многу големи клубови.
Јас мислам дека не чека исто лето како и минатото. Ќе стопат некој и ќе крпиме со нови клопотарци што не се ни за во Торино.
Ако пројдеме со Скамака, Фратези и Онана и јас не би се надевал на нешто многу.
Но, би почекал до летното меркато па после би ги коментирал.
Госенс, пак ќе го споменам, апсолутно никогаш не беше поврзан сезонава со Интер па ете го, наш играч е.
Сме се поврзувале и ќе се поврзуваме со многу играчи ама не секогаш истите потпишувале со нас. Има време, би требало да има и пари, ќе видиме што тим ќе склопат.