Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Заебанциите на страна..сезоната на крајот ќе испадни чисто фијаско според околностите и квалитетот на екипата...колку и да се вадиме со тоа дека изгубивме 4 бидни асети од почетокот на сезоната сепак не е оправдување што дозволија Милан со половичен состав да освои титула и да ги помини Јувентус кој се бореше за опстанок едно време....фијаско е да освојат само 3 бода од можни 12 со Саусоло,Џенова,Торино и Виола...тука се кршеше се и сега што и да направат џабе е бидејќи ќе играат под притисок и се доведија самите да бркаат победа во пеколот каде имаат најлоша можна традиција.

А каков пенал имавме за 20-та титула и втора звезда...штета ...догодина Јувентус ќе се бустни со играчи како што тргнало и ние ќе сонуваме битка за скудето реално.

Од друга страна мило ми е што му се трескаат од глава овие резултати на раководството од клубот кои веројатно се свесни дека без да вложат неможат да имаат резултати...чист пример е Јувентус...си го купија Влахович за голема пара и победите почнаа да се редат...сигурно нема да го земат Џеко со бастунот за без пари...едноставно ..или ќе си вложиш или ќе си губиш

Член од
16 април 2014
Мислења
7.337
Поени од реакции
11.748
Ми мириса дека ќе имаа рааспродажба летово. Такаа се понаашаат. Кур ги боли сите, од управа до играчи. Инаку немаше да се понашаат вака. Не оставиа со инвалидни резерви и 1 ипол напаѓач, без да превземат нешто од управата во зимскиот преоден рок. А и играчиве реално си го ладат курето (Лаутаро пичето, нема куре тој)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Да не добиваш мизерни екипи како Торино, Фиорентина, Сасуоло и Џенова а притоа да се бориш за титула не ќе да е само до тренерот.

Така да нека се ебат и играчите и Инзаги, сите комплет. Пичкици

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.635
Мората и Аусилио сепак се одлучија за Каиседо. Што кур ќе фрлаат пари, иаме напаѓачи.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.029
Читам дека ги замрзнале преговорите за продужување договори со сите освен Брозович. Перишич со неговите 5М по сезона што ги бара може да одјебе у Хајдук слободно. Нека го земе и Ханданович, него може у Жилина да го истовари.

Ако повторно се собираат и чуваат просеците у тимов, следнава сезона ќе биде уште полоша од тековнава. А реално требаат бар 7-8 нови играчи. И нека соберат некои од младинциве што ги раздаваме, Агуме, Сатријано, Зињо, Пирола се 4 играчи со добар проспект, пре би ги гледал нив како влагаат од клупа и се челичат него Весино, Џеко, Ранокија па дури и мојот човек Дамбо.

Подмладување и работа на растењето муда малце. И нека го соберат Дибала, да им ебам покуќнина.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.500
Поени од реакции
6.936
Ми спритребал стакленко да му се крстам секој дуел. Ја не памтам играч што си заминал од јуве и да успее у друга средина освен кога јуве колективно заминаа во "легендите" 2006та година а сите се изназимаа од кај нив ко циганчиња од слаткара.

Успат интер се жали до КОНИ, тоа да ти било највисоко тело за спорт у Италија, за да не се игра утакмицата со Болоња.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Веќе излегоа шпекулации дека ќе мора да се продава еден капиталец.

Лаутаро, Барела, Бастони, Шкриниар...

Па добро, само за нас важи ФФП, само за нас има финансиска криза?
Имаме добар тим, потребни се неколку засилувања да биде и шампионски.
Минатата сезона имавме уште подобар тим, и по освоена титула сепак распродававме играчи.
Оваа сезона причината е ако не освоиме мора да продаваме.

Навистина ми е жал за Марота со какви луѓе работи. Ако не се заинтересирани за клубот нека го продадат.
Интер е тим кој заслужува да биде во врвот во Европа а не само учесник и обичен просек.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.117
Поени од реакции
6.525
Види го Ники тажно ставил, би те растажил од ќотек.
На 10 утакмици го пцуеш на 1 го фалиш и ти најде да збориш за мојта тажна анимација. За вакви фанови ко тебе треба да се затвори темата. Сега ми е јасно зошто Ио пак го снема од форумот и темата :(

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.029
На 10 утакмици го пцуеш на 1 го фалиш и ти најде да збориш за мојта тажна анимација. За вакви фанови ко тебе треба да се затвори темата. Сега ми е јасно зошто Ио пак го снема од форумот и темата :(
Абе далеку е Брозович од совршен, ама ние сме уште подалеку од носење на подобар играч од него. Задолжително беше продужувањево на договоров.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.635
Знам дека е веројатно новинарска глупост, ама ако е ваква револуцијава ќе биде уште повеќе бесцелна и од шаренава кај нас :D

Претпоставувам ги виде и останатите твитови од Интер Екстра во кој се наведува истиот извор - diairoas.
Или некои премногу очигледни како Санчез и Каиседо си заминуваат, или некои сензационални како Де Пол во Интер, Кореа во Лил, иднината на Инзаги е непозната (баш напротив, 95% и следна сезона ќе ни биде тренер).
Гледам новинар на АС бил, па уште толку сум убеден дека тропа глупости. За Серија А, само Ди Марцио, Романо и уште два-тројца. Остало ништо не би земал в предвид.

Kajgana Shop

На врв Bottom