Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
Lautaro dusha nema, nemose sprint da istrca.
Mora da ja dobieme utakmicava, mora uste eden gol vo vtoro.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.993
Го виде сеа на крај? :D
Да бидеме реални, подобра реакција од одбраната на Милан има. Колку шута потрошивме греота е што не е 5 - 0 сега.

ГГГГГГГГАЗИИИИИ!!!!!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лаутаро едвај се движи ама пак као таков сервираше зицер за Џанго, шанса за Барела и по негов удар на гол дојде корнерот и културниот гол на Перишиќ.

Нека изигра уште 15 минути, да даеме уше еден гол и нека искача надвор.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.160
Поени од реакции
10.097
Поубав ќе беше светов да имавме напаѓачи. Вака сите се посигурни дека ќе дадат гол освен тие што треба.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ej ваков Милан да неможат да го добијат нека се обесат сите до еден....неможам да разберам...наместо да ги нокаутираат сега и да ги исфрлат од трката за скудетото, тие се тегнат цела утакмица не знаат ниту еднаш да шутнат како шо треба...нека изгубат сега крвта да му ја изнаебам

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ова е АПСОЛУТНА кривица на Инзаги, не можам да сфатам ваков пичкарски пристап, едноставно НЕСФАТЛИВО е мртва екипа да ја вратиш на начин што беспотребно ќе се повлечеш. Значи во прво полувреме ги стопија, не сфаќам зошто не продолжат истото да го играат и во второ, поширока клупа, подобри играчи, водство... ги имаш сите услови да не бидеш пичка и да ги дотепаш. Нонсенс.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
Kakov pickarski pristap u vtoro poluvreme,strasno.

Kajgana Shop

На врв Bottom