Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Овој Барела заслужува стварно да си одмори едно 3 натпревари најмалце можеби ќе се смири. Брозо престана да мафта со рацете, земал овој го заменува, при секоја изгубена топка прави како смотан со тие рацете.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Санчез еј, Ламборџини бил :pos:

Не е свесен дека не е ни просек играч веќе, на самото дно е и таму егзистира со години, едно додавање во празно не знае да направи. Значи обично додавање како Џеко што му ја пушти на Дамфрис, ништо поише не треба.

Дај Сатриано нека влезе не можам овој да го гледам и на ваква лабава утакмица.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.234
Поени од реакции
13.162
Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Нека го издрка еднаш Барела пред секој натпревар му ебам тоа исфустрираниот млад грујо lookalike.
.
Брат, ако има поруска фаца некој од барела ја е ...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.757
иако многу ми го пцуете клубот
Мене Лацио отсекогаш ми бил симпатичен тим. Особено кога го имаа Клаудио Лопез и кога ќе дадеше гол обавезно идеше "асерехе ха е хе" прослава.

Едит - си викам нема шанси да најдам видео од Лопез со кечап сонг селебрејшн ама ете го, го има на јутуб. :aplauz:
И тоа против Интер. :D

Последно уредено:
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Мене Лацио отсекогаш ми бил симпатичен тим. Особено кога го имаа Клаудио Лопез и кога ќе дадеше гол обавезно идеше "асерехе ха е хе" прослава.
Леееее, Siemens Mobile коа ни беше спонзор :eek: #fbf

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не сум задоволен од резултатот..очекував 0-18 реално поради тоа што овај му е братски клуб на Лацио смрдените...следното коло се надевам дека ќе се извадат и ќе победат барем со 7 гола разлика против Торино.

Kajgana Shop

На врв Bottom