Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.460
Kаква ладнокрвна и ноншалантна асистенција на Залевски аууууу :vozbud:
Mnogu seksi asistencija auuf, ko so 1 ton iskustvo da igra i ova mu e pickin dim, od spienje da go stanes toa ke go izigra. Dobra rabota zavrsi on na utakmicava, i stativata na Django dojde od negov centar sut, veke ima napraveno mnogu poise od Buch tuka, najtragicno e ova sto e tocno. :)))

Член од
23 август 2010
Мислења
39.810
Поени од реакции
115.821
Димарко треба директна тужба да јаде за изданиево денес, и кога ќе му пресудат на пресудата да му ја додадат казната што Палчо треба да ја одлежи, да му ебам тоа келешот шатиран. Многу би го шамарал, лингур умислен.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.570
Поени од реакции
4.557
Mnogu seksi asistencija auuf, ko so 1 ton iskustvo da igra i ova mu e pickin dim, od spienje da go stanes toa ke go izigra. Dobra rabota zavrsi on na utakmicava, i stativata na Django dojde od negov centar sut, veke ima napraveno mnogu poise od Buch tuka, najtragicno e ova sto e tocno. :)))
90+ минута, губиш, предходно 3 стативи, иде нафрлена топка и баам со гради му ја местиш на Де Врај и гол.
Пичку матер.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.641
Поени од реакции
59.564
Димарко треба директна тужба да јаде за изданиево денес, и кога ќе му пресудат на пресудата да му ја додадат казната што Палчо треба да ја одлежи, да му ебам тоа келешот шатиран. Многу би го шамарал, лингур умислен.
Не се машини, некогаш не оди. Слабо одигра денес, се дешава, тоа е.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.758
Урко ти да не гледаше реприза на првиот натпревар кога изгубивме 2-1?
Ако некој што не ја гледал утакмицава ги чита твоиве коментари ќе си мисли дека Интер топка не допреле. Не беше најдоброто издание, ама прво полувреме имавме шанса-две и два поништени голови каде многу малце фалеше да поведеме, а второ полувреме бевме каде-каде подобар противник. Милан денеска со две шанси дојде до гол. На нас ни беа потребни 10 за истото и голема доза на среќа.
Нормално е дека нема да можеме да ги контролираме 90 минути и дека потешко ќе се создаваат шанси, не играме против Лече. Ама второ полувреме бевме поконкретни и да дадевме гол порано ќе го јадеа како ние што го јадевме во Суперкупот. Не им бегаше тоа. Се погубија Милан последните 20 минути, голот беше сосема заслужен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.810
Поени од реакции
115.821
Не се машини, некогаш не оди. Слабо одигра денес, се дешава, тоа е.
Не е само за денес, веќе месец/два игра бледо и ај на страна тоа, ме нервира што многу си дозволува, во задњи неколку утакмици не подава а му стои играч отворен само тап ин гол да даде, шутира со десна од невозможни ситуации, се замислува дека е газда во тимов. Треба да јаде малце клупа, ете Залевски е идеална шанса сега, а па преку кур веќе.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.460
Урко ти да не гледаше реприза на првиот натпревар кога изгубивме 2-1?
Ако некој што не ја гледал утакмицава ги чита твоиве коментари ќе си мисли дека Интер топка не допреле. Не беше најдоброто издание, ама прво полувреме имавме шанса-две и два поништени голови каде многу малце фалеше да поведеме, а второ полувреме бевме каде-каде подобар противник. Милан денеска со две шанси дојде до гол. На нас ни беа потребни 10 за истото и голема доза на среќа.
Нормално е дека нема да можеме да ги контролираме 90 минути и дека потешко ќе се создаваат шанси, не играме против Лече. Ама второ полувреме бевме поконкретни и да дадевме гол порано ќе го јадеа како ние што го јадевме во Суперкупот. Не им бегаше тоа. Се погубија Милан последните 20 минути, голот беше сосема заслужен.
Prvo nemavme nekoja sansa ja ne pamtam najsikreno, ofsajdite ne bea nemanje sreka, zasto ne bea santimi u prasanje pa ne treba taka da gi karakterizirame, tuku bea golemi i izvisivme odnosno odbranata na Milan si zavrsi rabota, ne bese toa slucajno, nema nikakva vrska toa so sreka, da bea milimetri u prasanje da ama vaka ne.

Inter bea podobri statisticki, ama ja zboram deka od aktivna igra bevme neutralizirani do sam kraj i prvite seriozni sansi dojdoa od korner, i gi spomnav i tie dva ofsajdi koi bea iznudeni od odbranata na Milan namerno, ednostavno ne procita denes Konseisao vo golem del od mechot, ne deka timot mu briljirase napred, ama nazad ne neutralizirase od aktivna igra vo golem del od naptrevarot.

Denes bevme probieni, gi nemase onie trejdmark nasi akcii taka da ne znam sto mi teras sea so muabeti za toa koja tekma sum ja gleal, glupo zvuci toa, stranicno narocito levo bevme ugusheni do izramnuvackiot gol, Di Marko ne postoese i totalno neutraliziran i staven vo dzeb, najlosa negova tekma sezonava definitivno, i na stranata na Django isto imavme golemi problemi. Do sam kraj sve ova bese slucaj, i togas pocnavme koga i onie napravija izmeni i nie, ama ne mozam da sum zadovolen od 7 izigrani minuti i da zaboravam kakvi bevme do kaj 85ta.

Nemavme sreka, ama imavme bledo izdanie kade ne go igravme nasiot fudbal i toa mi e glavnata poenta, zatoa i sum zadovolen so bodot sve koga ke zemes vo predvid, narocito koga dojde izramnuvackiot gol, smetam deka rezultatov radi toa e realen. Ne mozam da znam sto bi se desavalo da vlezese edna od onie 3 stativi, ama ne bi dramel mnogu okolu ova denes, so ogled deka so poraz mnogu ke ni se userese sve.

Член од
12 март 2024
Мислења
303
Поени од реакции
525
Највише он потфрли. На толку простор ништо не направи, секогаш лоша одлука, ништо конкретно по гол.

И Чалханоглу е за ќутек што им ја поклони на пола терен за голот, Аслани толку го напаѓаме за џабе кога овој што ни е како најбитен во системот ја засра со еден потег. Поентата беше да се врати за да се стабилизира средината, во глобала беше ок ама кога правиш таков кикс во најлошо можно време се друго добро паѓа во вода.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.758
Prvo nemavme nekoja sansa ja ne pamtam najsikreno, ofsajdite ne bea nemanje sreka, zasto ne bea santimi u prasanje pa ne treba taka da gi karakterizirame, tuku bea golemi i izvisivme odnosno odbranata na Milan si zavrsi rabota, ne bese toa slucajno, nema nikakva vrska toa so sreka, da bea milimetri u prasanje da ama vaka ne.

Inter bea podobri statisticki, ama ja zboram deka od aktivna igra bevme neutralizirani do sam kraj i prvite seriozni sansi dojdoa od korner, i gi spomnav i tie dva ofsajdi koi bea iznudeni od odbranata na Milan namerno, ednostavno ne procita denes Konseisao vo golem del od mechot, ne deka timot mu briljirase napred, ama nazad ne neutralizirase od aktivna igra vo golem del od naptrevarot.

Denes bevme probieni, gi nemase onie trejdmark nasi akcii taka da ne znam sto mi teras sea so muabeti za toa koja tekma sum ja gleal, glupo zvuci toa, stranicno narocito levo bevme ugusheni do izramnuvackiot gol, Di Marko ne postoese i totalno neutraliziran i staven vo dzeb, najlosa negova tekma sezonava definitivno, i na stranata na Django isto imavme golemi problemi. Do sam kraj sve ova bese slucaj, i togas pocnavme koga i onie napravija izmeni i nie, ama ne mozam da sum zadovolen od 7 izigrani minuti i da zaboravam kakvi bevme do kaj 85ta.

Nemavme sreka, ama imavme bledo izdanie kade ne go igravme nasiot fudbal i toa mi e glavnata poenta, zatoa i sum zadovolen so bodot sve koga ke zemes vo predvid, narocito koga dojde izramnuvackiot gol, smetam deka rezultatov radi toa e realen. Ne mozam da znam sto bi se desavalo da vlezese edna od onie 3 stativi, ama ne bi dramel mnogu okolu ova denes, so ogled deka so poraz mnogu ke ni se userese sve.
Шансата на Лаутаро кога Томори блокираше и судијата не досуди корнер туку гол аут.
Турам излезе на два пати сам ама се збрка. Втората ситуација не успеа да подаде а имаше чиста шанса за Лаутаро. Мхтиријан истотака се побрка кога испаднавме 4 на 3 и упропасти голема шанса.
Онаа ситуација кога Барела шутираше млако од изгледна позиција.
Димарко имаше еден мизерен обид со десна, едвај ја шутна ама сериозна шанса беше тоа. Не ми текнува само дали беше прво или второ.
Второ го почнавме со голема шанса на Лаутаро. За финишот да не зборам, само се редеа. Стативите, она на Думфриз после третата статива...
На се ова додади и три поништени голови и недосуден пенал. И тоа се шанси за гол, сепак стигнале и дале гол, малку фалело да бидат регуларни. Истотака малку фалеше и на Милан голот да биде офсајд, блиску беше Леао до Павар.

Пак ќе ти кажам, не игравме со Лече. Очекуваш доминација 90 минути ама не е овој Милан параспур. Не добија веќе два пати. Имаат добри поединци и нормално е дека нема да можеме да играме како што знаеме. Плус ете, Консисао е сеуште енигма за Инзаги.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.460
Шансата на Лаутаро кога Томори блокираше и судијата не досуди корнер туку гол аут.
Турам излезе на два пати сам ама се збрка. Втората ситуација не успеа да подаде а имаше чиста шанса за Лаутаро. Мхтиријан истотака се побрка кога испаднавме 4 на 3 и упропасти голема шанса.
Онаа ситуација кога Барела шутираше млако од изгледна позиција.
Димарко имаше еден мизерен обид со десна, едвај ја шутна ама сериозна шанса беше тоа. Не ми текнува само дали беше прво или второ.
Второ го почнавме со голема шанса на Лаутаро. За финишот да не зборам, само се редеа. Стативите, она на Думфриз после третата статива...
На се ова додади и три поништени голови и недосуден пенал. И тоа се шанси за гол, сепак стигнале и дале гол, малку фалело да бидат регуларни. Истотака малку фалеше и на Милан голот да биде офсајд, блиску беше Леао до Павар.

Пак ќе ти кажам, не игравме со Лече. Очекуваш доминација 90 минути ама не е овој Милан параспур. Не добија веќе два пати. Имаат добри поединци и нормално е дека нема да можеме да играме како што знаеме. Плус ете, Консисао е сеуште енигма за Инзаги.
Ama glej sea sto mi spomnuvas, hipoteticki situacii, zboram za zreli sansi kakvi sto bea stativite, i eve onaa na Lautaro na startot iako i toa ne bese cista sansa, so leva sutna i mislam nadvor od 16, u globala so leva tesko moze da gi kontrolira shutevite i da cilja strana.
Nemavme cista sansa u prvo, sve bese vo globala iskontrolirano od odbranata na Milan bez problem, imase prostor da se sozdadat dobri priliki ama toa nisto ne znaci, koga ne si gi sozdal.

Realno dvete utakmici so Milan ne bevme pri sebe, ja ne ocekuvam dominacija ama normalno e da ocekuvam da go igraat fudbalot sto gi krasi, toa ne bese slucaj i prvata u liga i denes, a bese primer vo super kupot kade izgubivme na besmislen nacin, a taa utakmica ustvari od site 3 bese nasa najdobra.

I ako go zememe vo predvid standardot postaven u ovie derbi dueli so Milan, u posledni nekolku godini, zadnji 2 ne sme pri sebe i potfrlame, te radi nas, te zasto Milan vlagaat super motivirani i igraat ko da im zavisi zivotot od toa, klasika u derbi.

Ama nisto od ova ne me iznenadi denes, ja pa ocekuvav deka bas ova ke se desi, isto ko pred Pul i United, ima nekoe nepisano pravilo u fudbalot koga se bilda takov narativ koga eden od timovite pred derbito e u bonus i golemi problemi, i posle dolgo vreme vlegov so nekoj strav u derbivo.

Ne im zameruvam mnogu na nasite, radi bodov na kraj, koj pak ke kazam e realen, zaso ne idam ja so hipoteticki situacii ako ona vlezese ili ako toa, ne vleze, i dadovme gol sto se vika ko u NBA, so buzzbeater, all in all, treba da sme zadovolni so krajniot ishod sve ako se zeme u predvid, nase loso izdanie, 3 ebani stativi koi psihicki uste tolku te nishtat.

Samo, ke mora bolje u slednite derbi utakmici, primorani sme sea za toa, najverojatno i pritisokot si go pravi svoeto i ni tezi nad glava, ama ne smeeme da dozvolime toa da bide slucaj zasto se borime protiv mnogu nestabilna ekipa za titula so vnatresni problemi koi lesno moze da eskaliraat posle par losi rezultati.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.168
Поени од реакции
10.116
Дај боже да ме демантира Жалевски со перформансите, одличен беше откако влезе денес.
Автоматски споено мислење:

Damage limitation. (y)

Последно уредено:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.460
Win e denov za nas, nie izramnivme so zvuk na sirena, Napoli izgubi pobeda na ist nacin posle nas, niv ke gi boli denov, nas ne, narocito sto na utakmicava bea odrani od sudijata toa dopolnitelno ke gi razjari, nadezno i Delaurentis ke dostavi i nisto nema da odgovori na baranjata na Konte za zamena na Kvara.

Sledni, cetvrtok Fiorentina da ja doigrame koga onoj lazno umre, i posle ponedelnik pak so Fiorentina doma. Inace Fiorentina nema pravo da gi koristi novite igraci na odlozenata, kaj nas Zalewski nema da ima pravo da igra samo.

Ae, imajte si ubava vecer kralevi, ke se preparirame sezonava kako trgnalo i so titula i bez titula.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.556
Многу пичкарски фудбал игра Конте цела сезона со Наполи , дај гол па брани се ..(освен утакмиците со Аталанта и Јуве )

Време беше еднаш вака да го прими во 90 минута :tvg: , ајде сеа Интер во четврток да си ја тепа Фиорентина(заостаната) и иде на 1 место ради боље гол разлика од Наполи :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom