Ja ne ja sfakjam taa logika, kako toa on smeel najplaten da e, mislis u timov prosekot na plati e 10m po sezona u picku mater i ti igraat Nejmar i Mbape.
Kaj pokazuel lojalnost, kaj igra kako lud zadnji 4 godini i konstantno ni e eden od najdobrite igraci, kaj trca se ostava ko da nema utre (u 90% od natprevarite najmnogu ima istrcano) i e najnerotiran igrac u ekipava za kogo nikogas ne ni imalo adekvatna zamena, kaj se interesiraat jaki ekipi za nego a ne Fiorentina i Bolonja, kaj e u ebaniot prajm i ima 28 godini .... sea ke bideme frapirani sto u tim koj i onaka nema igraci koi imaat visoki plati, a tie sto imaat ne gi ni zasluzuvaat realno gledano, on da ti baral jak dogovor sto za vakov igraci i denesni standardi ne deka e nesto wow strasno finansiski jak. Igrac so vakvi kvaliteti u PSG ili Anglija i znacenje za svojot tim garant i so nad 9m(funti) godisno bi idel za plata u slucaj da igra za jaka ekipa.
I najnesfatlivata logika, aha toj na free bil dojden i zatoa tolkava mu e platata, demek toa bilo bitno za drugite igraci, tie im se sfakjanjata, stekovski, nema veze toj i toj sto e drvo, sepak za free dosol tuka i ednostavno mora da e poplaten od mene, seems legit, a i ne deka Broz dojde za 120m evra od Hrvatska, doe za ebani 5 i toa so pozajmica prvo od godina ipol.
Ima osnova da bara jaka plata, ja zasluzuva, na Inter e da mu dostavi dogovor kakov sto i zasluzuva, u sprotivno nie gubime i pravime pacerska greska za koja pak ke kazam, e nesvojstvena za Marota. Taka da se nadevam ke najdat nekoe nzs do kraj na godina u sprotivno mislam deka potpisuva za drug klub od Januari nagore.
Na kraj, platite samo od Chelsea, funti se u prasanje patem
Прегледај го приврзокот 312344
Najdi gi veznjacite Stek i preispitaj se malce sto lupetas na temava.