Прашај го син за минатата сезона кога го пцуеше броз на 15 од можни 20 натпревари дали се сеќава.Цитирај го делот кај што го викам тоа.
Прашај го син за минатата сезона кога го пцуеше броз на 15 од можни 20 натпревари дали се сеќава.Цитирај го делот кај што го викам тоа.
Ќе прашам.Прашај го син за минатата сезона кога го пцуеше броз на 15 од можни 20 натпревари дали се сеќава.
Pa u momentov on ti e eden od najplatenite, a ti se smees sto Brozovic bara pogolema plata od nego, sto nego ke go naprai eden od najplatenite, sto po sekoja zdrava logika na ovoj svet toa i treba da e slucaj. No ete ajde ke se smeeme na uste edno potencijalno transfer fijasko na klubot za koj navivame i uste ke se teraat muabetite abe i vaka favoriti sme videte gi drugite hehe, ne se nesho posebno.Цитирај го делот кај што го викам тоа.
mozocen udar izglea imas.Прашај го син за минатата сезона кога го пцуеше броз на 15 од можни 20 натпревари дали се сеќава.
Ако има слична понуда од Тотнем и Интер не гледам зашто уопште би ги одбрал кокошките. 0 амбиција ми покажува тој тим, без разлика дали Конте ќе биде на клупа или не. За ПСЖ не верувам дека би бил заинтересиран, веќе имаат доста играчи на таа позиција, Јунајтед може од нигде да се убаци и да го земе, некако највеќе ме плашат они, немаат играч на таа позиција а со некој како Мек Томинеј до него мислам дека ќе изгази Броз.Ако Брозо е веќе контактиран од тим како ПСЖ или еве да речеме Тотенхем или било кој сличен ПЛ тим тогаш мислам дека и со 7 мил € плата нема да го задржат.
Реално го достигна врвот во Интер, цела кариера ја посвети на нас и нема да ме чуди да сака да се проба на друго ниво.
Тонали беше договорен од окото ама нашиот тренер не го сакаше...му требале искусни играчи во тимот...Ако има слична понуда од Тотнем и Интер не гледам зашто уопште би ги одбрал кокошките. 0 амбиција ми покажува тој тим, без разлика дали Конте ќе биде на клупа или не. За ПСЖ не верувам дека би бил заинтересиран, веќе имаат доста играчи на таа позиција, Јунајтед може од нигде да се убаци и да го земе, некако највеќе ме плашат они, немаат играч на таа позиција а со некој како Мек Томинеј до него мислам дека ќе изгази Броз.
Се надевам дека ќе успееме да го задржиме, штета Тонали што не го земаа лани, делува како добар потенцијал, доста млад, може ќе се уклопеше добро во тимов, на крај краева од Гаљардини боље ќе беше 100 пати.
Како евентуална замена за Броз би сакал да го видам Касемиро, ама јасно ни е дека тој филм не го гледаме со овие газди и во оваа ситуација
Па на Барела ова му е прво продужување и добива 2.5 плус на постоечките 2.5 што ги зима.Ете Барела доби нов договор а според мене е подобар, помлад и побитен играч од Броз, и тоа ќе зема околу 5 или 5.5м не сум сигурен заборавив.
Кај Тотенхем е предност лигата во која играат. Моментално 80% од играчите во Серија А гз би дале да играат таму.Ако има слична понуда од Тотнем и Интер не гледам зашто уопште би ги одбрал кокошките. 0 амбиција ми покажува тој тим, без разлика дали Конте ќе биде на клупа или не. За ПСЖ не верувам дека би бил заинтересиран, веќе имаат доста играчи на таа позиција, Јунајтед може од нигде да се убаци и да го земе, некако највеќе ме плашат они, немаат играч на таа позиција а со некој како Мек Томинеј до него мислам дека ќе изгази Броз.
Се надевам дека ќе успееме да го задржиме, штета Тонали што не го земаа лани, делува како добар потенцијал, доста млад, може ќе се уклопеше добро во тимов, на крај краева од Гаљардини боље ќе беше 100 пати.
Како евентуална замена за Броз би сакал да го видам Касемиро, ама јасно ни е дека тој филм не го гледаме со овие газди и во оваа ситуација
Па и на Броз му е прво покачување. Барела е помлад и поперспективен од него башка.Па на Барела ова му е прво продужување и добива 2.5 плус на постоечките 2.5 што ги зима.
Лаутаро доби 150% поксчување.
Броз е поише од нив тука, 4 сезони е незаменлив и пребитен играч и треба да му се испоштува барањето за 2, 2.5 милиони покачување на моменталните 4.5.
Плус рачунај дека моментално и он ти е како слободен играч пошто замараш за Хакан, Ремзи и Џеко.
Не му е прво покачување, сигурно не потпиша за 4.5 мил плата коа дојде од Динамо.Па и на Броз му е прво покачување. Барела е помлад и поперспективен од него башка.
Абе што кур ми се навртевте да ви ебам се, нејќам ја да си иде Броз, само кажувам дека нема ебана логика он да е најплатен играч у тимот, едно што Интер моментално не е у ситуација за тоа, друго што и стварно не заслужува баш он да е најплатен играч. Не знам како да објаснам ама има многу играчи низ историјата што биле екстремно клучни за тимовите каде што играле а не биле ни блиску до врвот на листата на најплатени играчи. Чави мислам дека е еден од тие примери, Сколс у Јунајтед и да не идам даље. Дека има право Броз да бара покачување има, и заслужува, ама 7.5 СПОРЕД МЕНЕ е too much. Ќе видиме, може и Интер ќе му излезе во пресрет и ќе прифати (нешто у кое најмалце верувам), може и ќе најдат некоја златна средина и ќе си потпише нов договор, а може и ќе си иде за без пари. Дефинитивно ако си иде на фри трансфер е штета за тимот зашо ако ништо друго можевме бар 40-50м да искешираме на него.
Реално, не ни треба таква "екскурзија" летоска пошо имаме други дупки кај што треба да пополнуваме, а веќе си имаме јак и проверен играч за таа позиција. Мора да се инвестира во бековите и во уште еден везњак, плус и напаѓач. И јас мислам дека ќе се договорат со Броз и ќе најдат заеднички јазик али 7.5 по сезона да му дадат мислам нема шанси. Не знам што рипаат Марио и Урко, сакам да им објаснам дека во светот на спортот постои некоја хиерархија на плати и ако напраиш некој играч најплатен у тим може да предизвика револт кај другите. Не постои тим кај што задњи везни е најплатен играч, сеа ова можда глупо звучи и со истото не сакам да го потценам Броз зашо е јак играч, ама стварно ми нема логика он да е најплатен играч у тим покрај Лаутаро, Џеко, Барела или Миланче. Примерите со Хакан и Видал се глупи и 100 пати е кажано дека играч што доаѓа на фри у принцип добива поголема плата како амортизација за тоа што не е платено за негов трансфер. Место да платиш 15м за трансфер на Џеко и плата од рецимо 3м по сезона за договор ете на 2 години нека биде, ти го земаш на фри и му даваш договор од 5-6м по сезона. Лупам од ракав бројки али чисто да доловам.Брозо им бара 7+, тие се натегаат со 5. Се губи време без потреба, за 6.5 сигурно ќе им прифати.
И нека не се натегаат сега, Конте го зема Тотенхем, лесно ќе прибере било кој што нема договор.
Не споредувајте со Барела, тој е млад, ќе му оди платата нагоре секои две години. Со Броз друга е ситуацијата, и ова е no-brainer да му се невиди. Ако не, нека го пуштат и нека спремаат 50-60 милиони за саглам замена, ако ја најдат.