- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
Spremajte se na ligavenje i vrtenje oci kako 15 godisna tinejdzerka, baska cim potpise za dobri pari moze i da zaborai fudbal da igraТурчинот од Милан го зиаме а?
Spremajte se na ligavenje i vrtenje oci kako 15 godisna tinejdzerka, baska cim potpise za dobri pari moze i da zaborai fudbal da igraТурчинот од Милан го зиаме а?
Брат, сексуално да општам со мајка ти. Може вака? Hhh ок бе дасе нашалиме што се маваш одма да ти еам тоа теее каков сиБоље мајка да ми опсуеше
@Saasko точно ли е ова?Spremajte se na ligavenje i vrtenje oci kako 15 godisna tinejdzerka, baska cim potpise za dobri pari moze i da zaborai fudbal da igra
Како кога и сега нели не знае?Spremajte se na ligavenje i vrtenje oci kako 15 godisna tinejdzerka, baska cim potpise za dobri pari moze i da zaborai fudbal da igra
Проблемот со Хакан е млитавоста и флегматичноста која ја покажува. И страшно неконстантен играч. 1 игра 10 е мртов. Има квалитет и се тоа ама психички ич не е ставилен. Мене лично најмногу од такт ме вадеа неговите бесмислени шутеви. Имаше една очајна статистика од 70 шута со само 1 гол даден од тие шутеви. Ќе имаш кого да пцуеш константно ако ништо друго. Под Конте ќе умреше на терен Хакан ама со Инзаги можеби ќе се снајде.@Saasko точно ли е ова?
Чим пиша и Романо изгледа готово е. Утре медицински ќе има, за плата не знам што како веројатно ќе кажат поточно утре. МихихихиланНе знам шо се трескаат сите...не е сеуште официјално.
Ќе видиме...ако е вистина тогаш браво за управата...сличен играч на Ериксен кој веќе е вклопен во Италјанскиот фудбал и ќе нема проблем со прилагодувањето....ако не е вистина тогаш нека пробаат да го донесат Алберто од Лацио...тој е доктор по фудбал.Чим пиша и Романо изгледа готово е. Утре медицински ќе има, за плата не знам што како веројатно ќе кажат поточно утре. Михихихилан
Ќе пренесам.Ќе видиме...ако е вистина тогаш браво за управата...сличен играч на Ериксен кој веќе е вклопен во Италјанскиот фудбал и ќе нема проблем со прилагодувањето....ако не е вистина тогаш нека пробаат да го донесат Алберто од Лацио...тој е доктор по фудбал.