Фан Клуб: Интер

@Saasko точно ли е ова?
Проблемот со Хакан е млитавоста и флегматичноста која ја покажува. И страшно неконстантен играч. 1 игра 10 е мртов. Има квалитет и се тоа ама психички ич не е ставилен. Мене лично најмногу од такт ме вадеа неговите бесмислени шутеви. Имаше една очајна статистика од 70 шута со само 1 гол даден од тие шутеви. Ќе имаш кого да пцуеш константно ако ништо друго. Под Конте ќе умреше на терен Хакан ама со Инзаги можеби ќе се снајде.

Со оглед на ситуацијата со Ериксен и финансискава криза, донеси го Хакан на бесплатен, нека си ја проба среќата.

Кој сака нека честита за Турчинот. :)

Не знам шо се трескаат сите...не е сеуште официјално.
Чим пиша и Романо изгледа готово е. Утре медицински ќе има, за плата не знам што како веројатно ќе кажат поточно утре. Михихихилан

Чим пиша и Романо изгледа готово е. Утре медицински ќе има, за плата не знам што како веројатно ќе кажат поточно утре. Михихихилан

Ќе видиме...ако е вистина тогаш браво за управата...сличен играч на Ериксен кој веќе е вклопен во Италјанскиот фудбал и ќе нема проблем со прилагодувањето....ако не е вистина тогаш нека пробаат да го донесат Алберто од Лацио...тој е доктор по фудбал.

Ќе видиме...ако е вистина тогаш браво за управата...сличен играч на Ериксен кој веќе е вклопен во Италјанскиот фудбал и ќе нема проблем со прилагодувањето....ако не е вистина тогаш нека пробаат да го донесат Алберто од Лацио...тој е доктор по фудбал.
Ќе пренесам.

3 годишен договор, плата околу 5м, утре ќе биде официјално.

Задоволен сум од трансферов, нормално ако се оствари.
Како што кажа Џони, нема потреба од прилагодување.
Башка го зимаме за ич пари, шутира слободни, изведува корнери и би рекол сосема солидна замена за Ериксен.
Секако, најдобро сценарио е да го имаме Ериксен здрав прав, но тоа изгледа како речиси невозможно па ова е супер замена.
Лазари не е Хакими, ама истотака добро би ни дошол ако немаме средства за играчи како Кансело.
Луис Алберто мислам дека е прескап за во моментов. Плус што Лотито е крајно разочаран од Инзаги па ќе направи се за да не му овозможи да се засили со играчи од Лацио. Лево ако го земеме Емерсон и ако ги задржиме останатите првотимци од лани, повторно ќе сме фаворити за титула.

Тоа што сум го гледал Хакан последниве две сезони за безплатен трансфер е одлична инвестиција , башка и ќе му прија на Инзаги дека практикува по офанзивен фудбал од Конте .

Милан изгубија двајца првотимци у рок од два дена со никаков надоместок :pos:

Нема никаква потреба да идеш по Луис Алберто кога си у криза и го имаш Хакан на зицер, плус што Лацио ќе не одерат за шпанецот, а и прашање е колку е покорисен од Хакан.
Автоматски споено мислење:

И да, фала им на #WeAreSoRich екипата што не частат нас сиромашните. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom