Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Барела, броз, лукаку неќам да ги видам у тим следните две утакмици. Нека одморат малку пренапорна сезона беше, немаме одмор од лани јуни месец. Сега имаат и европско, така што мора да ги поштедиме. Едино против јуве нека се вратат да ги испратиме во стечај коа нема да се пласираат во најелитното фудбалско натпреварување лигата на шампиони на уефа. Дотогаш на терен нека ги пуштат овие технолошкиве вишоци, мош ќе се излаже некој скаут да вдомат некој сирак.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА...не ми се верва дека го дочекав овој ден....го турнавме Јувентус од тронот после сите мрачни години..... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: ....ОДИМЕ БЕ

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА...не ми се верва дека го дочекав овој ден....го турнавме Јувентус од тронот после сите мрачни години..... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: ....ОДИМЕ БЕ
Чекај ти не се радвај многу , да не ни го земат со ова што бевме инволвирани во Супер Лигата :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811

CAMPIONI D'ITALIA БЕЈБИ!!!
Фала курцу. Заслужено, доминантно, импресивно.
Сакам да им заблагодарам на факинг Сунинг прво, на менаџментот, на јувенташот Конте :icon_lol:, на играчите до последен, на блиските што ме трпеа последниве 10 години, на цело 8Б и на сите што ме гледаат.
Сега, нека ги помочаат педерите сред Торино, за мерак и за да ги исфрлат од ЛШ места.
И после со еден добар трансфер период, идеме на неколку по ред.
Forza момци!!

Kajgana Shop

На врв Bottom