- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 1.930
- Поени од реакции
- 7.811
Не знам како играле, не е ни битно штом тепале, али што се однесува до мене тоа е тоа.
Завршена е работата. Дали утре Аталанта ќе киксне, или следната со Сампдорија ќе изиграат минимум нерешено, мислам дека е безбедно да се каже дека стигнавме до 19ка. После 10 години постење, конечно титула да осети клубов, навивачите и играчиве кои удрија неколку стативи изминатите години.
Со победава, сите освен Аталанта математички ги отпишуваат, а за Аталанта им треба само еден бод да освојат. Интер има само два порази цела сезона. Паца или не, дури ни Интер не може да ги изгуби сите 4 до крај, а Аталанта да ги тепа сите 5 до крај.
Поздрав за сите troopers на темава. Издржавме многу хаос, јад и очај низ годините, барем откако сум јас на форумот. Уште еден мал чекор останува и да ни врати барем малку клубов за сите негативни емоции последнава декада.
После, полнува вистинската мисија, да го исфрлиме Јуве од ЛШ места.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Со победава, сите освен Аталанта математички ги отпишуваат, а за Аталанта им треба само еден бод да освојат. Интер има само два порази цела сезона. Паца или не, дури ни Интер не може да ги изгуби сите 4 до крај, а Аталанта да ги тепа сите 5 до крај.
Поздрав за сите troopers на темава. Издржавме многу хаос, јад и очај низ годините, барем откако сум јас на форумот. Уште еден мал чекор останува и да ни врати барем малку клубов за сите негативни емоции последнава декада.
После, полнува вистинската мисија, да го исфрлиме Јуве од ЛШ места.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Хакими што носел погрешни одлуки според Урко.
Ериксен мекиот играч што тешко можел да просперира во Италија според Лупхол.
Интер дефанзивните ајде еве нека биде според мене.
МЕ БОЛИ КУР ЗА СВЕ, СССССКУДЕТОООО БАБАНИ МОИ, АЈМООООООО