Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.551
Штo се менe тиче, ова лого ми е најубаво -
1617110421642.png

А новово ми е подобро од претходното да бидам искрен.
Црната и плавата боја идат повеќе до израз, тоа ме бендисува :)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Нека освојат скудето,нека го купат муриел и еден топ лев бек без да продаваат некој првотимец и ако сакаат гомно нека стаат како грб на клубот.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нека освојат скудето,нека го купат муриел и еден топ лев бек без да продаваат некој првотимец и ако сакаат гомно нека стаат како грб на клубот.

Неее, гомното е зафатено од Јувентус и нивната цефка за одвод од знак. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.649

Јуве ќе ги тужи така за авторски права така да не, не мора баш гомно да стават таму али у глобала се слагам.
Иначе логово мене многу ми се свиѓа, едноставно е и убаво ќе легне на дрес, дуксери, тренерки, капчиња и остали ствари.

Последно уредено:
Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Слика од Ранокија треба да е грбот. Поишто и онака се шлепа 10 години на грб на Интер па може и да го турат кога друга корист од него немаат видено :icon_lol:. И "I M Frog" да биде кампањата. Уствари "Je suis Frog".

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Слика од Ранокија треба да е грбот. Поишто и онака се шлепа 10 години на грб на Интер па може и да го турат кога друга корист од него немаат видено :icon_lol:. И "I M Frog" да биде кампањата. Уствари "Je suis Frog".
Не го дупи @Io Sono Interista, таман се заборави целата работа.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ситуацијава со новото лого мене ми личи на класичен маркетинг потег, да се искористи моменталната позиција во Серија А и да се зголеми медиумската присутност. Не е битно дали е подобро или полошо, битно е дека како вест ќе се пренесе на медиуми и социјални мрежи. Тие што сакаат да имаат некој реквизит или маичка, дрес итн. со новото лого ќе си купат. Ова е добро за нас од финансиска гледна точка, ни годи exposure.

Лично сум индиферентен, ми се допаѓа повеќе предходното лого но можеби потсвесно сум навикнат да го гледам, па затоа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ситуацијава со новото лого мене ми личи на класичен маркетинг потег, да се искористи моменталната позиција во Серија А и да се зголеми медиумската присутност. Не е битно дали е подобро или полошо, битно е дека како вест ќе се пренесе на медиуми и социјални мрежи. Тие што сакаат да имаат некој реквизит или маичка, дрес итн. со новото лого ќе си купат. Ова е добро за нас од финансиска гледна точка, ни годи exposure.

Лично сум индиферентен, ми се допаѓа повеќе предходното лого но можеби потсвесно сум навикнат да го гледам, па затоа.
Ова беше идеја уште пред неколку месеци. Ќе праат бренд од Интер во разно разни маркетинг ситуации и планови и затоа им е потребно некое вакво универзално и лесно лого, надвор од тоа ФЦИМ круговите и боите од старите знакови.

Јеби га, сеа не фаќа на носталгија и навика од старите логоа ама ќе се навикнеме и на ова што кур, не е нешто криминално лошо. Горе доле исто е, само ги нема ФЦ буквите и неколку кругови у боја и позадината.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Трендов со логоава каде од екстраваганнти логоа сите стануваат некои обични бејзик бич логоа е грозен за гледање

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Трендов со логоава каде од екстраваганнти логоа сите стануваат некои обични бејзик бич логоа е грозен за гледање
Интер не направија голема промена како Јувентус, убаво си пиша Син погоре, добро ќе стои на облека и аксесоарис логово, многу подобро од претходните.

Kajgana Shop

На врв Bottom