Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин

Жнее. Даде жртва за Интер.

Извини Дамбо, слободно иди у канцеларија и сам искуцај си договор каков што сакаш.
Потпиши си решение за стално, кур да не те боли.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Кај ја одложија све да му ебам..тамам играа со Торино и уморени како шо беа ќе ги победевме 13-0...све да му ебам

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.209
Поени од реакции
10.253
Уште не е официјално одложена од лига, ама имаат забрана од Филипче да ја играат.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Подобро ќе беше да ја изиграа сега некако, дури и без Де Фрај и Ханда. Нормално, ако само овие двајца се позитивни, од првиот тим. Ако има 10ина позитивни, тогаш и онака по протокол ќе мораше да ја одложат.
Убав моментум имаа фатено, во форма, позитивна атмосфера, Сасуоло со утакмица сред недела. Али тоа е.
Позитивно е што барем ќе одморат за време на паузава за репрезентации. :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Идеален е тајмингов, каков мастерклас од управава. Им се накашлаа, ем да не ги пуштат со репрезентации, ем 2 недели пауза да се рехабилитирааат, ем ќе се ресетираат со антитела пред финишот на сезоната. :aplauz:
Убаво звучи вака како што размислуваш ама како ќе трчаат по 90 минути прележан ковид не ми е јасно. Плус нема да тренираат периодов, што дополнително ќе ги фрли од колосек. Неубави работи, во секој случај.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Од овие работи се плашев дека ќе не разнишаат...да ти ебам вирусот смрден...после 100 години заредивме победи,серија, сме во пол позиција за скудето и ова се случва...сега ако испаднат сите позитивни којзнае во шо форма ќе бидат кога ќе се вратат.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Еве елаборирано за одложувањето... штета баш влеговме правевме во фантастична серија . Трибијани братски пак почињаш со убер песимизмот, ја мислам и кога ке освоиме скудето ке мислиш дека некое The Truman Show ти се дешава и сето е фарса :pos:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568
Jas mislam deka toa se e masterclass izrezirano od Marota,igracite imat 4 dena odmor a posle slobodno moze da trenerirat dokolku bidat negativni sto znaci nema da zaminat za natprevarite na reprezentacite zosto nesmeat da ja napustat oblasta na Milano i ke moze 2 nedeli da se pripremat lagano za narednio period.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
на 11 ебани кола до крај ако успеат да искоцкаат ваква предност ќе биди најинтерашката работа што можи да ни се случи.

Во меѓувреме се плети италјанското знаме со број 19 на него каде ќе биди гордо оптегнато на балкунот каде што го гледам утрото...ако успееме да не освоиме титула јас ќе се фрлам од истиот балкун и нема да постојам повеќе бидејќи ова ќе биди премногу :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Досаден сум, ама пак ќе повторам. Според мене, 4 добри натпревари ги делат од Скудето. Ако ги победат Болоња, Сасуоло и Каљари и не изгубат во Неапол, веројатно ќе имаат околу 10+ бода и пред Милан и пред Јувентус. Тоа ќе се случи дури и ако и Милан и Јувентус ги победат следните 4 утакмици.
После Наполи им следуваат утакмици со Специја, Верона, Кротоне и Сампдорија. А во меѓувреме, Милан игра со Лацио, Јуве со Аталанта и Фиорентина на гости и во 35 коло играат меѓусебе.
Тоа значи дека, следниов период после репрезентации, им е најбитниот дел од сезоната. Имаат време да одморат, физички и ментално да се подготват и буквално да одиграат четири финалиња.
Конкуренцијата им е патетична сезонава, сите коцки им се наместени, само треба да се заврши работата до крај.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.209
Поени од реакции
10.253
Гледам Манчини запиња за Барела, Бастони и СЕНСИ(???)... Се повеќе имам впечаток дека дечково само користи боље здравствени услуги у Интер, а инаку си е full time играч у репрезентација.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
на 11 ебани кола до крај ако успеат да искоцкаат ваква предност ќе биди најинтерашката работа што можи да ни се случи.
Само ти на светов размислуваш дека некако можеме да го усереме ова. Еве ти една песничка:

Кулирај малце и вези го тоа знамето :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Се надевам дека репрезентативната пауза ке биде во наша корист. можеби до наредно коло ке се вратат дел од позитивните. Треба да се издржи овој период и многу да се внимава да не ни донесе некој корона од репрезентација.

Сега се е во наши раце, имаме лесен распоред и не смее да имаме кикс. Гостување во Наполи, дома со Рома и гости кај Јубентус. Тоа се потешки натпревари. 10 бода е солидна разлика.
Мислам дека Јувентус има потежок распоред, ваква шанса сме немале одамна...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568

Kajgana Shop

На врв Bottom