Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.179
Поени од реакции
10.165
Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.770
Никад нема да го има финишингот на Икарди овој Лаутаро, па богами и Лукаку.
Прееска забораив да те цитирам.
Да, можеби Икарди е попрецизен од овие двајца и ретко промашуваше некои такви како на Лаутаро денес, ама ајде дај ми еден гол негов на овој начин.

Факт е дека со двајца напаѓачи и овој тандем добро ни оди. Проблемот е само одбраната, а и Конте со смрдената тактика. Голови не фалат. Во 2020 од 50 и нешто натпревари само 4 натпревари сме без постигнат гол. Два пати против Шахтјор и еднаш против Реал и Наполи во купот.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
@SK-92 Да не се разбереме погрешно, јас зборев само за финишинг,не дека кукам по папучаров на Ванда.

Сите знаеме дека соло голови Икарди ретко имаше, нема што да се замарам да ти најдам некој таков гол, инаку голови како убави постигнуваше и многу подобри од тој што ти си го постирал.

Зборев за играч кој има фудбалски сенс, да се уфрли во право време во право место, а и да има јака реализација.

Сигурно памтиш статистика кога игравме со скелетовци и додовци и кога се на се цел меч имаше 5 или 6 контакти со топка а на крајот имаше 2 голови, сместа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.608
Не е за финиширањето, знае и тој да промаши цел гол од три метри, како и секој друг што играл фудбал. Ама никој нема чувство да се постави на вистинско место во вистинско време како ѓубрето.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Не е за финиширањето, знае и тој да промаши цел гол од три метри, како и секој друг што играл фудбал. Ама никој нема чувство да се постави на вистинско место во вистинско време како ѓубрето.
Икарди само еден период почна да промаши зицери, незнам дали тоа беше намерно или не, бидејќи тој период многу се збореше дека курвата негова го уценува Аусулио за нов договор, ова беше првиот пат кога доби покачување на платата, сеа ќе прашаш ти од кај памтиш, па памтам заради тоа што syn замараше тука на форумов со него по цели недели, како демек со овие зицер никад не заслужува покачување, а ги имаше едно 3-4 зицери цела сезона :D а овие сегашниве ги имаат толку по една утакмица, peace.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.126
Поени од реакции
6.560
Икарди само еден период почна да промаши зицери, незнам дали тоа беше намерно или не, бидејќи тој период многу се збореше дека курвата негова го уценува Аусулио за нов договор, ова беше првиот пат кога доби покачување на платата, сеа ќе прашаш ти од кај памтиш, па памтам заради тоа што syn замараше тука на форумов со него по цели недели, како демек со овие зицер никад не заслужува покачување, а ги имаше едно 3-4 зицери цела сезона :D а овие сегашниве ги имаат толку по една утакмица, peace.
Stom si go cital syn i negovite referati,sostavi, diplomski od togasno vreme ti zasluzuvas golem RESPECT :cuc:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
apsolutna laga deka sum vikal deka ne zasluzuva pokacuvanje, i nov dogovor, od uvek bev za nov dogovor, kur me bolese za pokacuvanjeto, klauzulata bese problem i sakav da mu ja trgnat narocito sto mrsuli ko dembele i koutinjo za nad 100m evra bea prodadeni.
Interesna laga kako i da e.
Автоматски споено мислење:

Stom si go cital syn i negovite referati,sostavi, diplomski od togasno vreme ti zasluzuvas golem RESPECT :cuc:
bar me cital hehe, za razlika od tebe, neprocitan ko lektira u sredno sto pred cas ni ja raskazuvaa bubalicite sto se desavalo za da izvadime trojce cetvorce na sreka.

p.s. Ke kvicat li juve vo nedela vecer, i zasto da ?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.936
Кај мене во Ченто се слушаат лелеци и плачови што не ги испушта ни жена кога се пораѓа. Јуве ќе биде умртвен во недела, на враќање нема да знаат која е лева а која десна страна, место у Торино у Неапол ќе завршат по грешка.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
bar me cital hehe, za razlika od tebe, neprocitan ko lektira u sredno sto pred cas ni ja raskazuvaa bubalicite sto se desavalo za da izvadime trojce cetvorce na sreka.
Рече Урко и помина скроз одличен, да ти ебам све разгалено.

Осеќам канонада од стрели после пишаново али јеби га, затоа сме другари.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.126
Поени од реакции
6.560
Site sto te citaa togas alal da im e, tocno nitu te citav tebe nitu lektirite, sega ja opravi rabotata mi se dopaga postovite ti se do 5 recenici kako sekoj normalen na forumov. :love:

• Љубов
Reactions: Syn

Kajgana Shop

На врв Bottom