Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.622
- Поени од реакции
- 59.467
Време е секаков хејт кон Дамброзио да прекине за век и векови.
Амин.
Амин.
Пошо беше маркиран. А не стоеше закопан у 1 на 1 ситуација.Дали го виде Крањо на шутот на Сенси како седеше закопан во место, одма пред корната и голот?
А на вториот гол рипаше безвезе во место.Дали го виде Крањо на шутот на Сенси како седеше закопан во место, одма пред корната и голот?
Брат не замарај не се исти ситуациите, и сам знаеш дека Хандановиќ не се фрла кога не е 100% сигурен.А на вториот гол рипаше безвезе во место.
Да стоеше на линија ист ќе беше резултатот, гол за Интер.
Се претерува веќе со тоа дека Ханда не мрдал. Знаеме дека не е во топ форма, ама сигурно гледа он дали има шанса да се џитне или за џабе ќе крши коски.
П.С. Еве, сега додека го пишувам, пак Крањо не мрдна од место на шутот на Лаутаро.
не замарај друже, трбеаше да прекинеш пред да постираш дека голот на каљари ниеден голман на светот не го бранеше )), уреду е, не мора да го зачинуваш тоа со вакви несмешни иронични досетки.Дали го виде Крањо на шутот на Сенси како седеше закопан во место, одма пред корната и голот?
Да знам. Затоа и не реагирам кога ќе пишете во тие ситуации.Брат не замарај не се исти ситуациите, и сам знаеш дека Хандановиќ не се фрла кога не е 100% сигурен.
Мојот човек Дамбо ја реши, келнерско племенце му ебам. Доктор. Дај му доживотен договор.
Каква досетка, си правам муабет дека се дешава голман да биде зацементиран во место поготово кога брани прва статива на шут од близина, Крањо на неколку пати не мрдна ама нормално тоа никој нема да го забележи дека не е Ханда... Не те цитирам ако мислиш дека е ироничен постот...не замарај друже, трбеаше да прекинеш пред да постираш дека голот на каљари ниеден голман на светот не го бранеше )), уреду е, не мора да го зачинуваш тоа со вакви несмешни иронични досетки.
Normalno e pri onie klasicni neodbranlivi udari, kakov sto ovoj u nieden univerzum ne bese druze, toa ti go zboram. I ne mu e prv pat, toa e problemot, toa najveke me nervira, pred nego cezar go imavme koj kako macka na sve se frlase, seedno kakov bese sutot, ovoj ima primeno mnogu golovi na koi ne se frlil za da brani a pritoa ne vazel toj muabet, ova nikoj ne go branese ...Каква досетка, си правам муабет дека се дешава голман да биде зацементиран во место поготово кога брани прва статива на шут од близина, Крањо на неколку пати не мрдна ама нормално тоа никој нема да го забележи дека не е Ханда... Не те цитирам ако мислиш дека е ироничен постот...
Вака ќе ти кажам мое мислење без тронка иронија...Normalno e pri onie klasicni neodbranlivi udari, kakov sto ovoj u nieden univerzum ne bese druze, toa ti go zboram. I ne mu e prv pat, toa e problemot, toa najveke me nervira, pred nego cezar go imavme koj kako macka na sve se frlase, seedno kakov bese sutot, ovoj ima primeno mnogu golovi na koi ne se frlil za da brani a pritoa ne vazel toj muabet, ova nikoj ne go branese ...
Ne mozes takva nezainteresiranost da pokazes a da si golman, kapiram deka paga u forma, refleksi i sve mu zatajuva, ama ova ne veruvam deka ima vrska so godini i slicno, valjda ke mu go posoci nekoj toa od trenerive sto rabotat so golmanive, preku kur veke od vakvi primeni golovi kade onoj koj e zadnja precka za istite ne reagira.
Ako ni e za vakvi statikusi na gol, jorde gorgievski neka go zemat za dve shibici ke im brani ebago, definitivno od sledna sezona nov prv golman mora da se nosi ili nekoj sto seriozno ke mu parira na handanovic ko sto bese slucaj so scezni i bufon, radu valjda ne e na nivo za prvotimec tuka ama ne e deka i ne zasluzuva nekoja sansa narocito protiv timovi ko spezia i krotone.