Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Мојот човек Дамбо си ја реши бе :cuc:
Автоматски споено мислење:

И да, Контињо игра 4-3-3?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
Дали го виде Крањо на шутот на Сенси како седеше закопан во место, одма пред корната и голот?
А на вториот гол рипаше безвезе во место.
Да стоеше на линија ист ќе беше резултатот, гол за Интер.
Се претерува веќе со тоа дека Ханда не мрдал. Знаеме дека не е во топ форма, ама сигурно гледа он дали има шанса да се џитне или за џабе ќе крши коски.

П.С. Еве, сега додека го пишувам, пак Крањо не мрдна од место на шутот на Лаутаро.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Не можеше ова да се изгуби денес, не ради тоа што беа 200 пати бољи, и крањо што бранеше ко да нема утре иако на крајов два гола идат на негова душа, него ради фактот што Конте перфектно го изменаџира цел меч со измените плус фактот што на крај изигра импровизирана 4312 со алексис на 10ка.
Ова мораше да се победи ради истово милом или силом, у армата им реков на полувреме, 1-3 иде оваа, или 2-3, ако конте не ја поебе со измените, не смееше денес да се изгубат бодови од тим кој на терен бесе 10 пати полош од Интер и 90 минути им висеше голот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
А на вториот гол рипаше безвезе во место.
Да стоеше на линија ист ќе беше резултатот, гол за Интер.
Се претерува веќе со тоа дека Ханда не мрдал. Знаеме дека не е во топ форма, ама сигурно гледа он дали има шанса да се џитне или за џабе ќе крши коски.

П.С. Еве, сега додека го пишувам, пак Крањо не мрдна од место на шутот на Лаутаро.
Брат не замарај не се исти ситуациите, и сам знаеш дека Хандановиќ не се фрла кога не е 100% сигурен.

Мојот човек Дамбо ја реши, келнерско племенце му ебам. Доктор. Дај му доживотен договор.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Дали го виде Крањо на шутот на Сенси како седеше закопан во место, одма пред корната и голот?
не замарај друже, трбеаше да прекинеш пред да постираш дека голот на каљари ниеден голман на светот не го бранеше :))), уреду е, не мора да го зачинуваш тоа со вакви несмешни иронични досетки.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Наместо лагана победа 3-0 полувреме ја тука се тресам Крањо да не ни даде гол од корна па да не ебе цел свет од ремет. (читај Беневенто - Милан)

Башка Алексис и Хакими ке бидат искинати едно месец дена ... ама ок Син пак дискутирај ти како Конте била боле опција од Мурињо.

Дамбро ти си бог :love:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
Брат не замарај не се исти ситуациите, и сам знаеш дека Хандановиќ не се фрла кога не е 100% сигурен.

Мојот човек Дамбо ја реши, келнерско племенце му ебам. Доктор. Дај му доживотен договор.
Да знам. Затоа и не реагирам кога ќе пишете во тие ситуации.
Денеска никако неможе на него да му се препише кикс за примениот гол.

Нема везе, куртулевме денеска.
Овој пресврт ваљда ќе го зацементира Ериксен на клупа.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
не замарај друже, трбеаше да прекинеш пред да постираш дека голот на каљари ниеден голман на светот не го бранеше :))), уреду е, не мора да го зачинуваш тоа со вакви несмешни иронични досетки.
Каква досетка, си правам муабет дека се дешава голман да биде зацементиран во место поготово кога брани прва статива на шут од близина, Крањо на неколку пати не мрдна ама нормално тоа никој нема да го забележи дека не е Ханда... Не те цитирам ако мислиш дека е ироничен постот...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.483
Поени од реакции
6.865
Види, каков сака нека биде Дамбо како играч, ама како интераш никој не смее да се посомнева во него, братот максимум дава до себе, не е многу ама максимум е.

А денеска мораше да се тепа нормално, го спасуваат Конте. На крај на сезона повеќе од 3то место не се надевам со ваква игра и ваков тренер.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Каква досетка, си правам муабет дека се дешава голман да биде зацементиран во место поготово кога брани прва статива на шут од близина, Крањо на неколку пати не мрдна ама нормално тоа никој нема да го забележи дека не е Ханда... Не те цитирам ако мислиш дека е ироничен постот...
Normalno e pri onie klasicni neodbranlivi udari, kakov sto ovoj u nieden univerzum ne bese druze, toa ti go zboram. I ne mu e prv pat, toa e problemot, toa najveke me nervira, pred nego cezar go imavme koj kako macka na sve se frlase, seedno kakov bese sutot, ovoj ima primeno mnogu golovi na koi ne se frlil za da brani a pritoa ne vazel toj muabet, ova nikoj ne go branese ...
Ne mozes takva nezainteresiranost da pokazes a da si golman, kapiram deka paga u forma, refleksi i sve mu zatajuva, ama ova ne veruvam deka ima vrska so godini i slicno, valjda ke mu go posoci nekoj toa od trenerive sto rabotat so golmanive, preku kur veke od vakvi primeni golovi kade onoj koj e zadnja precka za istite ne reagira.

Ako ni e za vakvi statikusi na gol, jorde gorgievski neka go zemat za dve shibici ke im brani ebago, definitivno od sledna sezona nov prv golman mora da se nosi ili nekoj sto seriozno ke mu parira na handanovic ko sto bese slucaj so scezni i bufon, radu valjda ne e na nivo za prvotimec tuka ama ne e deka i ne zasluzuva nekoja sansa narocito protiv timovi ko spezia i krotone.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Normalno e pri onie klasicni neodbranlivi udari, kakov sto ovoj u nieden univerzum ne bese druze, toa ti go zboram. I ne mu e prv pat, toa e problemot, toa najveke me nervira, pred nego cezar go imavme koj kako macka na sve se frlase, seedno kakov bese sutot, ovoj ima primeno mnogu golovi na koi ne se frlil za da brani a pritoa ne vazel toj muabet, ova nikoj ne go branese ...
Ne mozes takva nezainteresiranost da pokazes a da si golman, kapiram deka paga u forma, refleksi i sve mu zatajuva, ama ova ne veruvam deka ima vrska so godini i slicno, valjda ke mu go posoci nekoj toa od trenerive sto rabotat so golmanive, preku kur veke od vakvi primeni golovi kade onoj koj e zadnja precka za istite ne reagira.

Ako ni e za vakvi statikusi na gol, jorde gorgievski neka go zemat za dve shibici ke im brani ebago, definitivno od sledna sezona nov prv golman mora da se nosi ili nekoj sto seriozno ke mu parira na handanovic ko sto bese slucaj so scezni i bufon, radu valjda ne e na nivo za prvotimec tuka ama ne e deka i ne zasluzuva nekoja sansa narocito protiv timovi ko spezia i krotone.
Вака ќе ти кажам мое мислење без тронка иронија...

Се согласувам дека полека треба да се бара замена за Хандановиќ веќе од наредна сезона...

Ама сите овие години откако дојде, он е најстандардниот играч со најмногу кредит во клубов, многу ретко прави киксови, кога прави кикс многу ретко кошта бодови, на една рака се бројат натпреварите кога Ханда коштал бодови. Да беше во Јувентус ќе ги собереше сите трофеи па може и едно финале ЛШ ќе земеа.

Не зима доволно кредит како голман зашто е таква фаца, кога ќе го видиш подзамижан со таа тажна фаца и очите под агол од -70 степени како се да му умрело и не му се живее, типичен Џон Сноу израз и плус има лошо име и презиме и доаѓа од Словенија. Не се споредува со изгледот и името Јан Облак.

Денес што го прими голот повеќе ме израдува што покажа емоција и почна да се дере на одбраната него што направи 'кикс'... Многу кредити има Ханда и мислам само 1% не го почитуваат, тука хејтот почна од човек како Стефан Коби...

Kajgana Shop

На врв Bottom