Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Неможам да ги поднесам оние слободни проценки на Ханданович, што ги праи веќе 8 години. Али е најмал кривец за голов, одлично ја зафати копилено.
За разлика од ѕвездиве напред , што не знаат да шутнат од далеку поизградени позиции.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Сами си се криви, место да водиме, ние губиме.
Епа на толку промашени санси, овие од прва ќе убодат, не пишано правило е тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Хандановиќ добриот голман според некои овде. :)

Просек над просеците, уште па со Буфон кога го споредуваа низ темиве... :confused:

Иначе што да се каже, 5 зицери одбрани Крањо, јебига нејќе да влезе. Убеден сум дека ќе тепаме, не може вечно да утињаат.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
Druze, ne se frli na topkava, ti sto ocekuvas, perfektni da se site pred nego i on samo da si prati utakmica do kraj, se znae sansi ,golovi, deka doagaat nekad po greski na odbrana, posleden koj sprecuva e golmanot, on ne se ni obide da spreci, mene ne mi e jasno kako ne se frli na ovaa, toa totalno nesfatlivo mi e, duri i da e nekoj neodbranliv udar, golmani se frlaat pa sto bide bide, a ova bese daleku od toa.
Ili aj ako ovie pred nego gresat, so ima pa on da se zamara da brani. Vidi go kranjo od druga strana, 12 pati mu izvisija igracite u odbrana, sve fati.

Inace uste na poluvreme, se nadevam darmijat aut, hakimi in, ne smee da ostane darmijan u situacijava uste na teren, plus zut ima a i bese eden od polosite u prvo.
Мене знаеш што ми е нејасно?
Како ние 5 вс 4 не даваме гол на седум шанси, а они два пати тргнаа напред за малце два гола.
Еве сеа пред крај од петерец имаа шанса.
Голот каде падна требаше Дармиан да покрива, дечкото го нема на мапа. Барела незнае дали да трча напред за контра или да се враќа во петерец.

Прифаќам дека Ханда е далеку зад свои најдобри денови, ама човекот е 36 години. Толку му е. Ако одбраната не покрива како што треба, еве вакви пацерски голови ќе глеаме.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Мора Хакими второ , башка и срединава ни е бедна.... Сенси полумртов ке заврши повеке работа од овие тројцава.

Ама знаејки го нашиот мастерманјд, ке го стаи Гаљардини место Броз и Дамброзио место Скринјар. По некое чудо ке ја сврти , и ке се курчи демек клупата напраила разлика.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Мене знаеш што ми е нејасно?
Како ние 5 вс 4 не даваме гол на седум шанси, а они два пати тргнаа напред за малце два гола.
Еве сеа пред крај од петерец имаа шанса.
Голот каде падна требаше Дармиан да покрива, дечкото го нема на мапа. Барела незнае дали да трча напред за контра или да се враќа во петерец.

Прифаќам дека Ханда е далеку зад свои најдобри денови, ама човекот е 36 години. Толку му е. Ако одбраната не покрива како што треба, еве вакви пацерски голови ќе глеаме.
Darmijan blokirase, zaedno so skrinijar mislam, so toa sto blokot padna pod skrinijar, ne ni imaa sreka tuka se vrati pak kaj istiot sto sutirase, sekako sansite sto gi utnaa ne utepaa ali i u takva situacija ne se imuni tie nazad na greski, morase slovenecov barem da se frli.
Na 5 izmeni i gubenje sea hakimi mora da vleze mesto darmijan koj mislam deka ako ostane na teren uste 10-15 minuti, ke naprai faul za vtor zut garant, ova ako ne go naprai konte sea definitivno pocnuva i on da go ebava mecot so nerezonskite potezi.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ханданович го мрзи да се фрла по топки. Не ми е јасно како може од такви мртви агли да прима голови, без воопшто да се обиде некое движење да направи за да проба да одбрани. Ќе треба изгледа и негова замена да бараат. Уште па на Ериксен му се раздра, од сите играчи кои можеа да бидат криви.:pos:
Нападот е катастрофално неефикасен. Не е ни дека овој Крањо толку чуда прави, лоши шутеви беа сите.
Можат да победат лесно овде, ако малку си ја кренат концентрацијата. Перишич и Дармијан беа ужасни.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Darmijan blokirase, zaedno so skrinijar mislam, so toa sto blokot padna pod skrinijar, ne ni imaa sreka tuka se vrati pak kaj istiot sto sutirase, sekako sansite sto gi utnaa ne utepaa ali i u takva situacija ne se imuni tie nazad na greski, morase slovenecov barem da se frli.
Na 5 izmeni i gubenje sea hakimi mora da vleze mesto darmijan koj mislam deka ako ostane na teren uste 10-15 minuti, ke naprai faul za vtor zut garant, ova ako ne go naprai konte sea definitivno pocnuva i on da go ebava mecot so nerezonskite potezi.
Значи оваа кој сака да брани не ја фаќа... Полесно ќе ни беше ако се фалеше? Демек проба, ама не се брани, момент е бранеше прва статива како секој голман што брани, убаво ја закачи овој во спротивен агол и тоа е тоа...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Значи оваа кој сака да брани не ја фаќа... Полесно ќе ни беше ако се фалеше? Демек проба, ама не се брани, момент е бранеше прва статива како секој голман што брани, убаво ја закачи овој во спротивен агол и тоа е тоа...
sekako ...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
Прав си. Беше Дармијан таму, мислев дека Брозо е тоа. Секако, лоша поставеност како и на 90% од примените голови сезонава.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.839
Крањо фати бар 2 такви у први 20 минути.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.483
Поени од реакции
6.865
Ме интересира денес поставеноста, 3412 или 352...
Која поставеност, не знаат кај тераат. Ваква дезорганизираност имаше само у Вардар летото кога се споија со Миравци и не беа сигурни дали ќе носат копачки или опинци...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
1. Не смееше Ериксен да искочи.
2. Лаутаро накај 85 планира да го става?

Не бе шо ќе ни е плејмејкер ко Ериксен и Напаѓач коа бркаме резултат...

Тибам периката, у писоар би те удавил

Kajgana Shop

На врв Bottom