Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.572
Поени од реакции
5.616
И конте и видал аут!

А за Тејлор.
Епа телјоре да ти ја изнаебам троа цела фамилија до 5 то колено.
Ти ебам тоа ќељаицата. Да дае Господ гаљардини со две нозе у муда да ти влезе.
Двете колена да ти ги скрши.
Па ти дур си у болница цел фан клуб на интер жена ти да ја ебе.
Дур ти глеаш лајф на фејзбук.

Крф ти ебам

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
И против Барса со Мурињо игравме со црвен од 30та минута некаде па тепавме. Ќутете, трајте :icon_lol:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.154
Поени од реакции
10.089
И конте и видал аут!

А за Тејлор.
Епа телјоре дати ја изнаебам троа цела фамилија до 5 то колено. Ти ебам тоа ќељаицата.дадаегоспод гаљардини со две нозе у муда дати влезе. Двете колена да ѕи ги скрши. Па ти дур си у болница цел фан клуб на интер жена ти даја ебе. Дур ти глеаш лајф на фејзбук.
Крф ти ебам
Хахахаха а зашо? Пенал беше?
Автоматски споено мислење:

И против Барса со Мурињо игравме со црвен од 30та минута некаде па тепавме. Ќутете, трајте :icon_lol:
Тепавме ли?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не знам што се нервирате...уште кога извадија нерешено со Шатхјор ви кажав дека двете ги губиме 100%...сега демек се нервирате?..па уште пишевте богој да не биле Реал.....тие не се богој ама ние сме лузери...и плус ништо не играме.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Коларов,Видал,Дармиан.
Е мој Конте,е мои гнасни оризари...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Тука читам само искуство, разновидност и длабочина... :pos:

Никад сега нема да се ослободиме од овој шљам...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Демек пред видал да јаде црвен бевме нешто по доминантни, 20 минути топката не влезе ни ваздушно кај нив у шеснаесетник ... само споредете ја играта во средина на интер и реал , ден нок разлика. Требаше у прво да не решат и деф...

Кога ке ми текне дека имав високи очекувања сезонава ми се иде од простата да си гризнам...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Демек пред видал да јаде црвен бевме нешто по доминантни, 20 минути топката не влезе ни ваздушно кај нив у шеснаесетник ... само споредете ја играта во средина на интер и реал , ден нок разлика. Требаше у прво да не решат и деф...

Кога ке ми текне дека имав високи очекувања сезонава ми се иде од простата да си гризнам...
Демек, не демек, секад ќе беа тука надежите за второ... Вака глупакот и тие ги еба

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Како бе јасно?
Научна фантастика да не е да се освојат 3 бода во двомеч со реал?
Ај жити се, најумрени се во последниве 20 години. Тоа кажува колку само е убијан Конте.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.668
Поени од реакции
7.310
Само смирено момци, идеме на сигурен пораз, нема место за паника.
Jbg, tebe ocekuvanjata sto ti se za pobeda e druga stvar, a igrata na teren pokazuva sosem drugo.
Posle prvo kolo trebase se da ti bide Jasno.
Kolku pobrzo razberete deka nisto nema da bidne od sezonata podobro za vaseto zdravje.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Jbg, tebe ocekuvanjata sto ti se za pobeda e druga stvar, a igrata na teren pokazuva sosem drugo.
Posle prvo kolo trebase se da ti bide Jasno.
Kolku pobrzo razberete deka nisto nema da bidne od sezonata podobro za vaseto zdravje.
Доста бе, Дамбо и Перо влагаат идеме јако и сигурно во второ полувреме...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.124
Поени од реакции
6.557
Dambrosio I perisic vo igra da dade i taa perikata so ja nose da mu okapa ti ebam glupio.

Kajgana Shop

На врв Bottom