Хахахаха а зашо? Пенал беше?И конте и видал аут!
А за Тејлор.
Епа телјоре дати ја изнаебам троа цела фамилија до 5 то колено. Ти ебам тоа ќељаицата.дадаегоспод гаљардини со две нозе у муда дати влезе. Двете колена да ѕи ги скрши. Па ти дур си у болница цел фан клуб на интер жена ти даја ебе. Дур ти глеаш лајф на фејзбук.
Крф ти ебам
Тепавме ли?И против Барса со Мурињо игравме со црвен од 30та минута некаде па тепавме. Ќутете, трајте
Тука читам само искуство, разновидност и длабочина...Коларов,Видал,Дармиан.
Е мој Конте,е мои гнасни оризари...
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Демек, не демек, секад ќе беа тука надежите за второ... Вака глупакот и тие ги ебаДемек пред видал да јаде црвен бевме нешто по доминантни, 20 минути топката не влезе ни ваздушно кај нив у шеснаесетник ... само споредете ја играта во средина на интер и реал , ден нок разлика. Требаше у прво да не решат и деф...
Кога ке ми текне дека имав високи очекувања сезонава ми се иде од простата да си гризнам...
Само смирено момци, идеме на сигурен пораз, нема место за паника.Takva e godinata 2020 otidena u tri lepe,ne se razocaruvajte.
Inaku posle 2to kolo Jasno bese deka nema da pomineme grupi.
Samo smireno, momci.
Jbg, tebe ocekuvanjata sto ti se za pobeda e druga stvar, a igrata na teren pokazuva sosem drugo.Само смирено момци, идеме на сигурен пораз, нема место за паника.
Доста бе, Дамбо и Перо влагаат идеме јако и сигурно во второ полувреме...Jbg, tebe ocekuvanjata sto ti se za pobeda e druga stvar, a igrata na teren pokazuva sosem drugo.
Posle prvo kolo trebase se da ti bide Jasno.
Kolku pobrzo razberete deka nisto nema da bidne od sezonata podobro za vaseto zdravje.