Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Conte: "I also have a family, I must understand if football or family is priority. If some situations affect my family, then there is a limit to everything & I have to understand what my limit is. Without grudge, we'll clarify situations. I'll always be grateful for this chance."
Штом тренер почнува со вакви муабети, пукната е тиквата. Ова е само подготовка.

Не знам што правеше ти Џонра цела ноќ, јас размислував и решив дека Конте треба да си иде. Не затоа што мрчи многу, немам проблем со тоа. Едноставно сметам дека со Конте и со неговиот пристап никогаш нема да сме повеќе од второ место во лига и дека премногу ќе изгубиме во играчки кадар (Ериксен, Шкринијар итн...). Не знам за вас другите, ама јас сакам одбрана со четворица, јбг, важно ми е тоа, сакам да ги гледам и Шкринијар и Де Врај и Годин, сакам да го гледам Ериксен во средина, и сакам да играме фудбал без напинање, зошто секогаш кога напињаме вака се посеруеме.

Секоја чест на Конте, го помрдна клубот од мртва точка и посебно што го донесе Лукаку. Но мислам дека нема да стигнеме далеку со него и следната година ќе бидат истите фрустрации.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Го ставив амблемот на Интер на аватар, ќе се распадне клубот. Веднаш ќе го тргнам, не можам и Интер да го носам на совест. :(

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Го ставив амбемот на Интер на аватар, ќе се распадне клубот. Веднаш ќе го тргнам, не можам и Интер да го носам на совест. :(
Стај го на Јуве некое време.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.221
Го ставив амблемот на Интер на аватар, ќе се распадне клубот. Веднаш ќе го тргнам, не можам и Интер да го носам на совест. :(
Само што видов дека си го ставил Интер на аватар одма 5 илјади ставив на Севилја освојува.
Фала ти

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Да си замини Конте и да дојди Алегри е најдоброто нешто шо можи да му се деси на Интер. Овде барем има фаној кој гледат дека Конте е ограничен ко тараса, во нашиот фан клуб уште нејќат да прифатат дека Јувентус дебело се заеба шо го шутна Алегри.

Последно уредено:
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ако си оди конте, мора да атакуваат на Покетино. Очекувам занети да има клучна улога у ова. Каков алегри какви бакрачи

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Штом тренер почнува со вакви муабети, пукната е тиквата. Ова е само подготовка.

Не знам што правеше ти Џонра цела ноќ, јас размислував и решив дека Конте треба да си иде. Не затоа што мрчи многу, немам проблем со тоа. Едноставно сметам дека со Конте и со неговиот пристап никогаш нема да сме повеќе од второ место во лига и дека премногу ќе изгубиме во играчки кадар (Ериксен, Шкринијар итн...). Не знам за вас другите, ама јас сакам одбрана со четворица, јбг, важно ми е тоа, сакам да ги гледам и Шкринијар и Де Врај и Годин, сакам да го гледам Ериксен во средина, и сакам да играме фудбал без напинање, зошто секогаш кога напињаме вака се посеруеме.

Секоја чест на Конте, го помрдна клубот од мртва точка и посебно што го донесе Лукаку. Но мислам дека нема да стигнеме далеку со него и следната година ќе бидат истите фрустрации.
Ништо што праев, глеав порничи и си легнав у 2 саат или 3 не знам колку беше точно. Станав пред саат време и глеам иам гости у двор, сеа треба да искочам да седам со нив и да одговарам на прашања од типот како на работа, од кога си на одмор, ќе идеш ли негде, од ова коронава не можете да мрднете вие младите, девојка имаш ли ајде коа ќе се жениш сите се оженија од ваша генерација хехеех хехехе еееххехе ххххх ехехе да ви ебам све најмило, што убаво си планирав денов да го поминам сам у соба.
да умрам да богда.
да ти ебам све интер и на тебе конте, што сакате прајте, офлајн сум од вас 3 дена, мртвите да ви ги ебам, копилиња.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Ако си оди конте, мора да атакуваат на Покетино. Очекувам занети да има клучна улога у ова. Каков алегри какви бакрачи
Иако Покетино е одличен тренер не е за Интер моментално. Нас ни треба некој докажан победник. Ние сакаме трофеи а не само убава игра. Ние имаме доста солиден тим за јак докажан тренер.
Де вриж, Годин, Бастони и Шкриниар стопери
Брозович, Барела, Ериксен па и сенси тука може да серачуна какп централни везни.
Лаутаро и Лукаку напред.

Фалат страните да се средат само. И да си оди конте, кој и да дојде има огромен head start. Годин тргни го на страна пак ма сите позиции е покриен со помлади играчи. Шкриниар не се снајде сезонава во 3 позади ама сите знаеме како играше човекот минатата. Вриеме од потенцијал, фали тренер што се неколку играчи земени ќе ни донесе титула. Конте треба уште годинава да остане според мене, ако си иде тогаш мора победник да го замени. Анчелоти или Мурињо стил на тренер, некој што знае да склопи тим и извади максимум од тоа што го има. Греота е со Ериксен да немаме формација со 10ка. Шкиниар да го оставаме на клупа и да не го искористиме до максимум итн...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.464
Поени од реакции
7.789
Иако Покетино е одличен тренер не е за Интер моментално. Нас ни треба некој докажан победник. Ние сакаме трофеи а не само убава игра. Ние имаме доста солиден тим за јак докажан тренер.
Де вриж, Годин, Бастони и Шкриниар стопери
Брозович, Барела, Ериксен па и сенси тука може да серачуна какп централни везни.
Лаутаро и Лукаку напред.

Фалат страните да се средат само. И да си оди конте, кој и да дојде има огромен head start. Годин тргни го на страна пак ма сите позиции е покриен со помлади играчи. Шкриниар не се снајде сезонава во 3 позади ама сите знаеме како играше човекот минатата. Вриеме од потенцијал, фали тренер што се неколку играчи земени ќе ни донесе титула. Конте треба уште годинава да остане според мене, ако си иде тогаш мора победник да го замени. Анчелоти или Мурињо стил на тренер, некој што знае да склопи тим и извади максимум од тоа што го има. Греота е со Ериксен да немаме формација со 10ка. Шкиниар да го оставаме на клупа и да не го искористиме до максимум итн...
Едната страна е средена со Хакими...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Едната страна е средена со Хакими...
Тука збориме ако играме 3-5-2... а со 4 позади (у случај ако доде таков тренер) тогаш ќе ни фалат 3ца играчи минимум.
За левата страна кој и да е тренер мора под итно скап и квалитетен бек. Бираги не го рачунам, Асамоа нит он не знае кај е, Јанг е стар, добар играч сеуште ама никако за првотимец. Башка што ако остане конте МОРА да се земе барем уште 1 везњак. Гаљардини ако и следна сезона го гледам како стартер мислам дека очите ќе ми истечат. Не знам што чекаат уште за Тонали.
Зимај тоа и лупај голема сума на одличен лев бек. Као и да е, очекувам доста нервози до стартот на новата сезона. Ќе биде повуци потегни и со Конте и со трансфериве.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Мене искрено и Брозовиќ ме разочара, не само вчера него општо после корона паузата е очаен. И ај што е очаен него игра со куроболие, како да не постои на терен. Добар играч е, го засакав ептен годиниве наназад, ама ако решиле нашиве да инвестираат во Тонали нека фаќа патот негде. Секоја екипа што му игра фластер тотално ни ја гуши средината, а он јебига не е играч што може да повлече напред, да се ослободи од чувар со еден потег, онака гејм чејнџер. Него му треба простор, да може да додаде до некој соиграч, а под притисок чао. На Конте му треба играч како СМС, Погба, Јаја Туре, некое говедо што може да повлече и да претрча 70 метри со 3ца на грб.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.464
Поени од реакции
7.789
Мислам нема да си оди Конте, еве и денес медиумиве пумпаат без врска... У ист медиум пишуваат 'Конте си оди' и 'Интер заинтересиран за Палмиери, Кумбула' бла бла сите таргети на Конте...

Kajgana Shop

На врв Bottom