Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.668
- Поени од реакции
- 59.775
Штом тренер почнува со вакви муабети, пукната е тиквата. Ова е само подготовка.Conte: "I also have a family, I must understand if football or family is priority. If some situations affect my family, then there is a limit to everything & I have to understand what my limit is. Without grudge, we'll clarify situations. I'll always be grateful for this chance."
Не знам што правеше ти Џонра цела ноќ, јас размислував и решив дека Конте треба да си иде. Не затоа што мрчи многу, немам проблем со тоа. Едноставно сметам дека со Конте и со неговиот пристап никогаш нема да сме повеќе од второ место во лига и дека премногу ќе изгубиме во играчки кадар (Ериксен, Шкринијар итн...). Не знам за вас другите, ама јас сакам одбрана со четворица, јбг, важно ми е тоа, сакам да ги гледам и Шкринијар и Де Врај и Годин, сакам да го гледам Ериксен во средина, и сакам да играме фудбал без напинање, зошто секогаш кога напињаме вака се посеруеме.
Секоја чест на Конте, го помрдна клубот од мртва точка и посебно што го донесе Лукаку. Но мислам дека нема да стигнеме далеку со него и следната година ќе бидат истите фрустрации.