aj za basel nema sto da se zamarame iskreno, treba da gi utepaat, za ukraincive znaat da se sjebani ama i od niv imaat bolji tim sekako. Valjda denes potrosija jokeri so realizacijata bem li im 100 majki ja na niv, se tresev za dzabe do 98ma, pa i za vtorata penal situacija, tolku da se nemalo sreka cccc.Сега имаат 5 дена за одмор..нека наполнат батериите и нека влезат со full сили против Шахјтор/Базел каде ќе бидиме фаворити претпоставувам...тие утре играат па ни одговарало да биди нерешено и да се исповредат сите до еден.
Tuka ramo demek bese, ja mislam deka poise raka otkolku ramo ali nebitno aj, poise me iznervira sto ne ostai sudijava da dovrsat akcija, ovde imase zicer situacija majkata da mu ja ebam, mnogu debilna odluka e ova sea moze nebitno e ama na kraj moese od nisto i klucen moment da ispadne ako izgubevme.Па и со пеналите дај нека се договорат Фифа самите со себе шо е пенал шо не е пенал...неможи онакви трагични пенали што се за смеење да судат на утакмицата Јувентус-Лион а овде првото да не е...јас се сложвам дека не беа пенали ама ако има еден критериум тој нека биди за сите...при ВАР технологија и 5000 камери се бламираат јавно судиите...без ВАР подобро судеа бидејќи беа посконцентрирани и пофокусирани..сега како некој примадони се понашаат
eventualna promena od rosterov ke e valjda galjardini za sensi, eventualno eriksen sto cisto sumjam deka konte ke se osudi od start ama aj da vidime. Odbranata realno u momentov ne treba da se pipne, i dambo najverojatno ke go ostai do kraj tamu zaso u odbrana e bez greska za sea. Jebiga, mnogu biten faktor mu e ova na konte, zatoa galjardinho go gleame mesto eriksen, za sensi iskreno ne znam momentalno kako stoi so treninzi, ako tera full trenazen proces togas za ocekuvanje e uste u polufinale da bide dostapen iako spored mene polufinalevo bar na hartija bi trebalo da e polesen mec od ovoj so lever taka da moze i nema da se rizikuva so ovoj, bar ne od start.Годин и Јанг старите мора да ги пофалам...се гледа искусни играчи што играле на многу големи натпревари...ниту еден кикс не направија ..безпрекорни до максимум..истото за Де Фрај и Бастони
takvo nesto vidov kaj inter tifosi balkan, ako se plasirame polufinale ama u prvi 90 min bez produzenie, napreduvaat za edno mesto nagore pri vlecenjeto, za plasman u finale nisto najverojatno nema da smeni jer nemaat mnogu poeni sobrano od nastapi u evropa, vo sporedba so drugite. Osvojuvanjeto na LE pod difolt gi stava u prv sesir, toa za site vazi.Зашто?
Вчера проверив имавме 38 (не сум баш сигурен, можно е и 40 да беа), денеска после победата коефицентот е 44.takvo nesto vidov kaj inter tifosi balkan, ako se plasirame polufinale ama u prvi 90 min bez produzenie, napreduvaat za edno mesto nagore pri vlecenjeto, za plasman u finale nisto najverojatno nema da smeni jer nemaat mnogu poeni sobrano od nastapi u evropa, vo sporedba so drugite. Osvojuvanjeto na LE pod difolt gi stava u prv sesir, toa za site vazi.