Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.244
Поени од реакции
46.592
Ми фалат вашите реферати со Syn кај шо се расправавте кој кого заебал за Наионголан и Заиноло. :D.
koa sme kaj radja, mozno e da go vratat za naredna sezona i da mu dadat sansa, ali sve e ova spekulacija zaso konte insistira od naredna godina timot da ima jaka klupa, i sensi zatoa bi trebalo da se zeme, go sakaat tonali ( koj igra na pozicija na brozovic ), plus uste eden jak stoper, a moze i eden da se kupi za nad 20-30m evra i eden free ili trampa za igrac ( izzo za galjardini, ili vertongen ).

Ja bi idel na kieza sleden transfer rok, ama sve zavisi i od toa dali konte ke menuva formacija ili ne, ke vidime, ne se znae i so lautaro sto ke bide, ima nekoi muabeti ako on ide u barsa, inter da trgne po werner ama bogznae sto ke se desava i koga ke se desava istovo. Prvo da vidime sezonava kako ke zavrsi i dali ke zavrsi, pa posle kakov efekt ke ima vrz transfer pazarot i finansiite na timovive cela ovaa kriza.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Добро досега мислев дека не се сериозни за некаква си продажба на Лаутаро ама сега со засилените шпекулации веќе почнаа на кур да ми се качваат...реално не треба ниту за 200 милиони да го продадат Лаутаро...каква замена на играчи какви бакрачи..како планираат да станваат шампиони догодина ако ги продаваат најдобрите играчи?..како планираат да го заменат воопшто?..кој млад напаѓач моментално е на калибарот на Лаутаро?..не дека овај е господ ама сепак нема некаков избор на пазарот освен стари и истрошени играчи што веќе ги поминале најдобрите години..со Мертенс планираат да го заменат?....нека ги побараат Ракитич,Артур,Семедо и уште 100 милиони па нека го земат така....Интер не е Рома или Дортмунд па ајде ќе се калемат играчите кај нас....во периодот 2012-2017 кога клубот беше во финансиска була не ги продаваше најдобрите играчи не пак сега.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Знам дека е тешко, ама хипотетички, за Гризман? Сместа би го дал ако толку веќе квичи за Барса, а квичи очигледно.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Барса го дава Семедо во Сити како замена за Кансело, а потоа тие го даваат кај нас + Видал и 50тина милиони за Лаутаро.
Интер го купува Вернер за 50м, и го зема Мертенс како слободен играч.

Многу шпекулации, и на новинарите им е досадно.

Јас повеќе би сакал да дојде Вернер одколку преценетитот Киеза на пример.
Па и Тонали од Бреша ми е играч кој многу се форсира а не е ништо посебно.

Средината е топ, ако сака Конте уште да му ја исполнат желбата со Видал е ок, друго нема потреба.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.244
Поени од реакции
46.592
a da 50m plus vidal :))), kolku e vidal procenet, 60 ?
Na klub sto za dembele i koutinjo dade 230-250m vakov dil da im sredis treba da si apla naiven i glup.
Ja od toa sto go citam uslovot na inter e sumata od klauzulata, ili 90m plus igraci, ne 50 plus 33 godisen igrac.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Знам дека е тешко, ама хипотетички, за Гризман? Сместа би го дал ако толку веќе квичи за Барса, а квичи очигледно.
Хипотетички јас сега би ги цедел Барса до последно. Како што не попуштаа за Рафиња, нема зошто да им се попушта за Лаутаро. Ако им е цел, тогаш 111 и нека возат. Никаков играч не би им земал за никаква доплата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Хипотетички јас сега би ги цедел Барса до последно. Како што не попуштаа за Рафиња, нема зошто да им се попушта за Лаутаро. Ако им е цел, тогаш 111 и нека возат. Никаков играч не би им земал за никаква доплата.
Што ти е ИО, Бепе е тоа, ќе им земе 90 милиони, Гризман и пола академија. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Што ти е ИО, Бепе е тоа, ќе им земе 90 милиони, Гризман и пола академија. :D
Знам дека ќе ги одере, не се замарам многу. Лик како него едвај чека да дојде во позиција да го молат Барса, Реал... его е во прашање :D Туку онака викам, малку да видат и тие како е од другата страна на масата.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
За тебе ова лично е :pos:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ги имам забележано овие нашите паблишоваат на јутуб класик фулл натпревари низ годините каде само победуваат.....што не извадат некое видео кај се имаат резилено да знаат поновите генерации и фанови за каков клуб навиваат..еве на пример нека го паблишоваат натпреварот против Рома каде Дестро нашиот играч ни се мочаше или каде Милан не торпедираа 1-6..или нека извадат од архивата некое поспецифично дерби изгубено од Јувентус бидејќи ионака не се бројат

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Ги имам забележано овие нашите паблишоваат на јутуб класик фулл натпревари низ годините каде само победуваат.....што не извадат некое видео кај се имаат резилено да знаат поновите генерации и фанови за каков клуб навиваат..еве на пример нека го паблишоваат натпреварот против Рома каде Дестро нашиот играч ни се мочаше или каде Милан не торпедираа 1-6..или нека извадат од архивата некое поспецифично дерби изгубено од Јувентус бидејќи ионака не се бројат
Каков лик :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom