Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Одличен играч е Кова бе....епски резил е шо го заменија со Кондо ѓуптинот...и во Реал мадрид беше солидна резерва и добро ги покриваше Модрич/Крос..сезоната 2016/2017 не ни се осети дека не игра некој од нив....сега да дојди кај нас ќе дробат со Брозо и Барела на средина.
Ериксен го има измислено фудбалот за кова вечниот талент.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813

Веројатно Џони мисли дека се уште се влече трансфер сагата Марота vs Леви.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846

Ако го прашаш Конте ќе ти речи Весино дека е бог и батина за двата. :D.

Мора некој да ротира,поради лоши резерви изгубивме со Дортмунд каде играчите делуваа преистрошени

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Ако го прашаш Конте ќе ти речи Весино дека е бог и батина за двата. :D.

Мора некој да ротира,поради лоши резерви изгубивме со Дортмунд каде играчите делуваа преистрошени
Па ти како пиша,мислев за прва постава го рачунаш.
За ротација си е ок.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Па ти како пиша,мислев за прва постава го рачунаш.
За ротација си е ок.

Па ако се покажи зошто да не ...бидејќи посекако Брозо и Барела се бетон незаменливи,третиот ќе биди еден од Ериксен,Сенси и Кова...ама ова со Ковачич е фиктивно измислено од моја страна,а Сенси којзнае дали ќе го откупат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Немаат допирни точки Ериксен и Ковачич бе, не знам зошто ги споредувате. Ериксен е креатор повеќе, негува понежен стил на фудбал, а Ковачич е мотор, трча напред назад ко ментален. Мислам, двајцата се играчи од среден ред, ок тоа, ама скроз различен стил имаат.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Немаат допирни точки Ериксен и Ковачич бе, не знам зошто ги споредувате. Ериксен е креатор повеќе, негува понежен стил на фудбал, а Ковачич е мотор, трча напред назад ко ментален. Мислам, двајцата се играчи од среден ред, ок тоа, ама скроз различен стил имаат.
Стефан Хоџсон, Стефан Блажевич, Стефан Липи, Стефан Џиџи, Стефан Хаџиевски, Стефан Крањчар

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Види, јас сум дете што има учено фудбал по ливади и општински лиги. Од среден играч не барам многу, само кога ќе дојде во зона на шут да знае да го погоди голот. Во втора Македонска лига сум навивал за играчи кои беа лепота да ги гледаш кога се на дваесетина метри од гол. Овој ропакот го гледав година дена како прави се како што треба и кога ќе дојде напред се губи како чорап во центрифуга. Еден еврогол на шест месеци не врши работа ако сака да игра во тим како Интер, да бидеме реални.
Глеаш како лошо ти влијае детството на погледот на фудбалот во иднината? :D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Види, јас сум дете што има учено фудбал по ливади и општински лиги. Од среден играч не барам многу, само кога ќе дојде во зона на шут да знае да го погоди голот. Во втора Македонска лига сум навивал за играчи кои беа лепота да ги гледаш кога се на дваесетина метри од гол. Овој ропакот го гледав година дена како прави се како што треба и кога ќе дојде напред се губи како чорап во центрифуга. Еден еврогол на шест месеци не врши работа ако сака да игра во тим како Интер, да бидеме реални.
Уште во старт даваш на знаење дека остатокот од постот не ти е за читање и не е релевантен :icon_mrgr:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Да бевме деца ќе навиваме за Сити и ПСЖ, од постаро време и Челзи, а не за Рома и Интер :icon_lol: :icon_lol:
Ми фалат вашите реферати со Syn кај шо се расправавте кој кого заебал за Наионголан и Заиноло. :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom