Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
Sensi druze pak ke ti kazam, ne kur mi se zamisluvaj Iniesta da ne ti ebam mater glupava. Ako si izigral 5 dobri utakmici ne znaci deka cel zivot ke te trpime, picka ti mater midzetska. Kakva sansa skina u prvo radi sebicenje..., Biragi sam levo ovoj sutna kako seljober nekoj.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.385
Поени од реакции
11.853
И овај Барела ртка станал.
Небо-земја разлика од пред повредата со ова сеа што го игра.
Се труди, ама некако слабо му оди.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.711
Sensi druze pak ke ti kazam, ne kur mi se zamisluvaj Iniesta da ne ti ebam mater glupava. Ako si izigral 5 dobri utakmici ne znaci deka cel zivot ke te trpime, picka ti mater midzetska. Kakva sansa skina u prvo radi sebicenje..., Biragi sam levo ovoj sutna kako seljober nekoj.
Кажи му Стеф, нека не заебава да не го продадеме на Наполи сместа :pos:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.233
Поени од реакции
10.292
Sensi to Napoli confirmed.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Пак ја рипаат средината со ретардирани пасови. Страшно колку лошо играме после постигнат гол, пак им ја препуштивме играта на Каљари.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Средната не ни функционира. Сенси најслаба алка во првото, Бираги не е вреден ни да се спомне.

Без Брозович не е исто.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.711
Неверојатно: Скринијар излегол поради симптоми на грип :pos:

Уште ова го немам видено. Пред натпревар не ги видоа симптомите?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Неверојатно: Скринијар излегол поради симптоми на грип :pos:

Уште ова го немам видено. Пред натпревар не ги видоа симптомите?
Може кренал температура :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Средината не функционира ради тактички причини, не ради персоналот. Само што ќе фатат топка и Сенси и Барела, па и Валеро одма пробуваат со вертикални пасови да освојат простор. Тоа се насоки од тренер, сигурно не го прават тоа на своја рака.
За мене е глупост, кога имаш технички квалитет во средина, да играш толку агресивен и директен фудбал после водство, ама Конте инсистира на тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom