- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.387
- Поени од реакции
- 11.854
Не сфаќам што е со купов. Толку многу битен е? Па не сме Лацио бе па да го сметаме за успех.
Lacio se podobri od nas 2 pati go imat osvoeno vo poslednite 6-7 godini.Не сфаќам што е со купов. Толку многу битен е? Па не сме Лацио бе па да го сметаме за успех.
Juventus go gradi toa 10 godini od koi 8 godini po red so tituli vo Seria A i Kup na Italija.Јувентус ова што е денес го гради 10 години. Ние сме у сериозна конструкција 1.5 година, која рака на срце многу позитивно ме изненади. Не очекував толку брзо да се почувствуваат резултатите од работата на Конте, поготово во менталитетот на играчите.
За мене 2ро место и неизвесна битка до крај со Јувентус успех сезонава. Било каква титула е бонус.
Ne me sfakjaj pogresno ama za mene lugjeto sto se zadovoluvaat so vtoro mesto se luzeri. Ideme na titula i nema nazad.За мене 2ро место и неизвесна битка до крај со Јувентус успех сезонава. Било каква титула е бонус.
Ти ме сфаќаш погрешно... Не дека не сакам титула, ама да кажеш РАЗОЧАРАН сум ако не освојат при таков конкурент (не е ова Бундес и не сме Баерн Минхен) е малце пребахато.Ne me sfakjaj pogresno ama za mene lugjeto sto se zadovoluvaat so vtoro mesto se luzeri. Ideme na titula i nema nazad.
I ne ve sfakjam so muabetite za kupot..., zaso zborite kako da e nebiten? Mora i tamu da se udri fors za da se osvoi, realno sekoja titula e bitna. Da ne bil biten nemase da se odrzuva ebave.
Razocaran bi bil ako imame prednost i u posledni kola ne osvoime. Razocaran do negde ke bidam i ako ne osvoime a toa da ne bide srceparatelno. Ama sekako ocekuvam i se nadevam na titula, a ne vtoro mesto.Ти ме сфаќаш погрешно... Не дека не сакам титула, ама да кажеш РАЗОЧАРАН сум ако не освојат при таков конкурент (не е ова Бундес и не сме Баерн Минхен) е малце пребахато.
Тогаш сме се разбрале и сме на иста страна.Razocaran bi bil ako imame prednost i u posledni kola ne osvoime. Razocaran do negde ke bidam i ako ne osvoime a toa da ne bide srceparatelno. Ama sekako ocekuvam i se nadevam na titula, a ne vtoro mesto.
Не е еуфорија, објективна проценка е. Првпат после 2011 имаат тим за да играат за титули. Имаат квалитетни поединци, имаат длабочина на секоја позиција, освен wing back-овите, имаат тренер кој е докажан победник, имаат лидери во екипа со искуство позади себе.Ве фаќа еуфорија со вакви трансфери, разбирливо е тоа и мене ме фаќа. Ама треба да ви е јасно дека и Меси да го потпишеме, не го мења фактот дека до пред 1 година не знаевме кај тераме и јадевме срамови од Новара.
Јувентус ова што е денес го гради 10 години. Ние сме у сериозна конструкција 1.5 година, која рака на срце многу позитивно ме изненади. Не очекував толку брзо да се почувствуваат резултатите од работата на Конте, поготово во менталитетот на играчите.
За мене 2ро место и неизвесна битка до крај со Јувентус успех сезонава. Било каква титула е бонус.