Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Barcelona вечер игра без Pique, Semedo, Alba, а среден ред составен од 3јца задни везни... Има големи шанси да се решава последно коло... Во гости Barcelona е очај. Ќе биде интересно следно коло.
Вие само треба да тепате вечер, Barcelona како и да е 70% ќе напраи некој кикс во гости.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.789
Поени од реакции
115.740
Barcelona вечер игра без Pique, Semedo, Alba, а среден ред составен од 3јца задни везни... Има големи шанси да се решава последно коло... Во гости Barcelona е очај. Ќе биде интересно следно коло.
Вие само треба да тепате вечер, Barcelona како и да е 70% ќе напраи некој кикс во гости.
Pa ako tepa Barsa denes prva e taka da ne znam sto tolku si ispanicil, ne igraat so City nego so Dortmund.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Добар тандем се нема што, али и Лаутаро искина сезонава, за мене над сите очекувања, има уште доста леб да јаде, ама барем напредува за разлика од сите други што ги имавме.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Се одбиваат од Лукаку играчиве ,, каква машинерија .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Кои се под закана за со барса ради картони вечерва?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.398
Добар тандем се нема што, али и Лаутаро искина сезонава, за мене над сите очекувања, има уште доста леб да јаде, ама барем напредува за разлика од сите други што ги имавме.
ima leb da jade mnogu, eve i na utakmicava dvata najgolemi nedostatoci negovi gi prosvedocivme, sebici i pravi zuti nepotrebno vo rana faza od natprevarite. Tragedijata e sto za ova vtorovo konte javno ima posoceno deka mnogu go iritira, glupite zuti od nisto sto se pravat, bez poenta, a u prvo 2 takvi dobija, on i vesino.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.153
Поени од реакции
10.087
Барса се обезбеди, нека не бидат волови и нека дојдат на гости у милано.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.398
vrska nemase ova : )))

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.546
Ami aj od predhodnata utakmica pusti var i dosudi uste nesto protiv inter se da ti ebam

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.398
abe ke ti ebam poljakot umren, duel igra, mi sviri penal tuka za vakov kontakt, demek ke napraese nesto crniot pozadi mu ja dae, ne bese penal ova spored mene, prestrogo dosuden i toa posle postignat gol za inter.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ако одиме по дебилните логики, требаше да го окарактеризира како мала грешка и да не свирне пенал :pos: Шала на страна, контакт имаше, ама циганот беше зад Де Фрај, немаше никакви шанси нешто да направи. А, од друга страна поништува гол после 5 минути ебате варот ебате.

Не ни заслуживме повеќе, али ајде ова нека им е мотив да одат ол ин во второ, па последно коло да изгинат против Барса.

П.С. Шансата што ја упропасти Кандрева, му ебам инвалидот, му ја крена периката на Конте.

Kajgana Shop

На врв Bottom