Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Овој кокаин им дава на полувреме изгледа, ко друг тим да гледам. Само да продужат вака до 90та.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
lautaro eden gol sigurno ni skarti u vtoro, i toa na 2-2, prvo sam koga iskoci pred gol so golman, i sega koga namesto na barela gore sam u kontra, on gore ja guzva kade sto branea dvajcata defanzivci na parma, ej kontra 4-2 vidi kaj ja dade .....
a u picku mater morase 1 gol od ovie situacii da padne.
Автоматски споено мислење:

Дрво да насадевме ќе влезеше топката :cuc:
toa moze da se kaze za 99% od golovite na ikardi, ako gleame taka. super sens pak ke kazam. keep it up

Член од
16 април 2014
Мислења
7.349
Поени од реакции
11.790
Шо сенс бе жити се? Се отепа борење со топката. Ист голов ко тие на Икарди, во право си.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
Шо сенс бе жити се? Се отепа борење со топката. Ист голов ко тие на Икарди, во право си.
pa da de, da ne ocekues zivotnovo 12 dusi da pretrka i golman plus i trener i deca topki sto sobiraat, pa da dae gol. Ali da brkas dva gola, i prva zamena da e lukaku ... :))))

srekja konte ne razmislue isto, mnogu jasno. Uste lautaro da proraboti i pagja uste eden gol.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Муабетот ви е глуп дека Интер игра со парма а вие сте се фатиле за Икарди.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Икарди кога даваше вакви голови го тупевте како им бегал на дефанзивците... Не се коментираше ништо друго.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
Abe vo red e, dade gol ama ne e nesto da pripagame kako kojznae sto da napravil. Toa mi e muabetot.
pa nikoj ne se ni treska, muabetot bese deka na brkanje 2 gola, moral on prv da izleze, da ne navlagam u muabetite koj bese na klupa za napad i so kogo trebase da se brkaat tie 2 gola.

Inace ... broz, i lautaro, tuka ja izgubivme, za lautaro nemam nikakva zamerka se desava toa sto go praese on u vtoro, izgubi snaga za zicerot, losa procenka za pasot u kontrata 4 na 2. Ama ona na broz, ne ednas, dva pati u edna utakmica e ne do faking pustlivo.

Ali ni toa ne me izvadi tolku od takt, ko ova pederskovo picleme politano i mestenjeto na leva, abe u picku materinu :)

Kao i da e, prezadovolen od reakcijata u vtoro, izgazija posteno, bravo za konte i bustot sto im go dade na poluvreme, lesno mozese da bide 3-2, vaka se brkaat golovi i pobeda samo nemaa srekja a i dovolno znaenje ( esposito, biragi, politano, galjardini ), jedino na kraj parma imase sansa u kontrava koga veke cel tim na inter bese u napad, tolku bese od niv u vtoro.

Los kiks, ama kako sto napisav i na poluvreme, 2 pokloneti gola se too much za edna vakva utakmica i brkanje na negativa sto si ja poklonil, mngou tesko se vrti toa ali i u takva situacija bev prijatno iznenaden kako izgazija u vtoro, bez razlika sto ne veruev u celosen presvrt nestata u vtoro nalagaa deka toa mnogu lesno moze da se sluci, plus mislam deka i ona nad biragi mozese da bide svirnato za penal, stoznam ...

Bidna, ideme na bresa sea, aj bar juve ne se odlepija i valjda nema u idnina da gi povtoruvaat glupive pacerski greski, zadnji 4 primeni golovi ni se posle smesni reakcii u odbranata i gradenjeto na igra za napad.

Заспав додека гледаа ВАР, ме разбуди публиката :pos:
na kraj koga dadoa sto gleale i povlecenata linija, voopsto ne bese ni tesko da se zakluci deka ne bese ofsajd, ali izglea gubele vreme na vlecenjeto na taa linija, vaka ednostavno ni delue nas koga ke ti prikazat oficijalna slika, iako mislam deka mozese da se skratat barem 2 minuti.

Последно уредено:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Се чуствува недостиг на квалитет во екипата..едноставно Конте не е магионичар ..друго е кога Санчез ќе влезеше на место Еспозито..друго е кога имаме малце поквалитетни бекој и Сенси наместо Гаљардини..ем крпиме со играчи,ем тие што ги имаме се исповредваат..

Да се надеваме дека Сенси ќе се врати совреме за да заличиме малце на екипа.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.349
Поени од реакции
11.790
Јас сум задоволен од досега изиграното сезонава. Играчите се тие и тоа е тоа. Дури и на Броз не му замерувам.
Само печи тоа што Јуве киксна и ние веднаш после нив, некако лузерски е. Добро е што имаат желба и трчаат до крај. На вакви уткмици се глед тоа што го дрвиме неколку години, играч што знае со еден потег да направи гол, нешто што за жал го немаме.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Муабет е дел од тоа колку е Броз уау на основа на тоа што "претрчал" xy километри, секоја утакмица има ваков пост тука, дали од тебе или од петко и станко, не сакав да се пронајдеш. Голмани "трчаат" 5км, улогата му е да се движи, и кога џогира а треба шпринт да удри влегува во статистиката, а тоа само некој што не глеа фудбал треба да го постира како wow факт.
Тоа што ти една обична статистика која more or less покажува одредена активност на одреден играч на терен си ја доживеал како „уау“ е твоја работа. Ја искрено не го доживувам тоа така као што ти си го замислил, стаив само статистика без намера да ја вознемирам експертската јавност. Сакам со болд, да упатам апел до сите што постираат такви ствари, да обрнат повеќе внимание на џогирањето и да не објавуваат статистика од истрчани километри, ради тоа што експертот Бенеамата смета дека тоа не е веродостојно. И нормално, сите членови поише да гледаат фудбал за мислењето да им биде порелевантно.

___

Инаку утакмицава мислам дека ја заеба Конте со замената Еспозито - Мартинез. Колку сака нека е талентиран малиот едноставно треба да добива шанса на добиени утакмици или барем кога водиме. Две шанси добри имаше, посебно последната, двете ги заеба. Апла се гледа дека се изморени, ама денеска можевме комотно да си тепавме да не добиеше мозочен удар Броз и да ги искористевме шансите во второ.

Се извинувам ако ваквото мислење се повторува.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.845
Поени од реакции
116.007
Се чуствува недостиг на квалитет во екипата..едноставно Конте не е магионичар ..друго е кога Санчез ќе влезеше на место Еспозито..друго е кога имаме малце поквалитетни бекој и Сенси наместо Гаљардини..ем крпиме со играчи,ем тие што ги имаме се исповредваат..

Да се надеваме дека Сенси ќе се врати совреме за да заличиме малце на екипа.
Aj sea na sekoj kiks sezonava zamaraj so toj nekvalitet, a koga ke pregazime nekoj vozvisuvaj go Konte i vikaj deka izigrale ko na drogi. Ebate, Liverpul so 11 igraci sto se vika osvoi LS i 98 boda u PL, pa sega Inter nemal kvalitetna klupa sto ustvari ne e tocno. Ako gi trgneme na strana povredite, Sancez, maliov Esposito, Politano, se sosema ok alternativi za napad, edino kaj sto stekame e sredinata, jbg Vesino e dobar igrac ama sea za sea pokazuva deka ne odgovara na stilot na igra na Konte, Galjo igra ok sezonava, Valero e mrtov vekje i nema sto da bara vo ekipava. Odbranata e beton, imame zameni i za bekovite ali raka na srce desno treba eden apla kvaliteten igrac iako Kandreva i Dambo ne igraat tolku loso sezonava. Koj nedostig na kvalitet be brat? So sakas ti, 30 igraci za prva postava da imame? Barem za Parma ne ni trebaat.

Ne ja gledav ali jbg se desava i da se kiksne, boli sto e doma i osobeno sto e posle kiks na Juve kade mozevme da izbieme na prvo mesto.

Kajgana Shop

На врв Bottom