- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.918
- Поени од реакции
- 116.332
За него и Нага знам, него од овие од Копа Америка кои нема да ни играат. Знам Занети ќе игра ради некој рекорд...
и Кутињо..други немаЗанети игра затоа што се повреди Нага, а Цезар заради Вивиано...
А не играат: Станковиќ, Нагатомо, Кордоба, Вивиано, Џонатан, Лусио, Маикон, Камбиасо, Милито. (тие ми текнуваат во моментов)
На stefan-kobe не му се допаѓа ова!Занети игра затоа што се повреди Нага, а Цезар заради Вивиано...
А не играат: Станковиќ, Нагатомо, Кордоба, Вивиано, Џонатан, Лусио, Маикон, Камбиасо, Милито. (тие ми текнуваат во моментов)
го јадеме без 3-4 од овиеЗанети игра затоа што се повреди Нага, а Цезар заради Вивиано...
Ако гледаме како играа на пријателските, од овие само ќе фали Лусио и Маикон, и да сме со другите тешко дека ќе прикажат некоја игра.Занети игра затоа што се повреди Нага, а Цезар заради Вивиано...
2.4 е за победа на Милан, јас веќе ги лупнав на едно ливчего јадеме без 3-4 од овие
Би го додал и КамбиАко гледаме како играа на пријателските, од овие само ќе фали Лусио и Маикон, и да сме со другите тешко дека ќе прикажат некоја игра.
Како можеш да играш против Интер стварно ми е чудно2.4 е за победа на Милан, јас веќе ги лупнав на едно ливче
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:10 PM ---
Би го додал и Камби
tags: Lucio, Maicon, Cambiasso, MilitoКако можеш да играш против Интер стварно ми е чудно,башка против градски ривал играме! Немам срце да ставам против Интер,ептен би ставил ако се види дека нашиве не ги интересира таа утакмица па да ќарам на тоа али вака супер куп финале стварно немам срце за Милан да ставам па ако сака нека играме ние со младинци
![]()
Веруј, не би сменил Милито ништо во моментот.tags: Lucio, Maicon, Cambiasso, Milito
Па добро али тука се Снајдер,Ето,Пандев,Пацини,Самуел така да лично јас овде не гледам сигурна победа на Миланtags: Lucio, Maicon, Cambiasso, Milito
Не знам, мене многу ми менуваВеруј, не би сменил Милито ништо во моментот.
Па не е сигурно, затоа е 2.4Па добро али тука се Снајдер,Ето,Пандев,Пацини,Самуел така да лично јас овде не гледам сигурна победа на Милан![]()
Teшко тоа од фан на Интер, поготово зашто го направил она што ни на Роналдо ни на Ибра ни на Виери ни на Креспо ни на ред други класа напаѓачи не им успеа во тимов.Веруј, не би сменил Милито ништо во моментот.