Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
S

schtrafzenigger

Гостин
Breaking news на Газета - договорен е трансфер на Снајдер во Сити за 36м евра!!! и денешниов дуел со Милан ќе бил последен меч на Снајдер во дресот на Интер.

Не верувам, too bad to be true. :pos:

36М ЕВРА ЛОЛОЛОЛОЛОЛ!!! И тоа од Сити, клуб што ги препрепреплатува играчите... МРШ!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Вивиано, Маикон, Лусио, Кордоба, Јонатан, Нагатомо, Камбиасо, Кутињо и Милито нема да настапат денес за Интер. Станкович е сеуште неизвесен.

Со каков ли состав само ќе излеземе денес не знам. Одбрана ќе играат најверојатно Киву, Ранокиа и Самуел или место Киву може Сантон. Ова е ако играме со 3ца дефанзивици, ако не и капитенот назад. Не знам, вака гледам и сме многу ослабени, но повторно не сме за потценување...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да го продадеш за 36 во Сити е исто како да си го продал за 26 во Јунајтед, ама whatever...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.830
Ако отиде во Сити ќе го сметам за најголемо гомно на планетата земја, поголемо и од Ибра, али ја сеуште не верувам дека ќе направи таков глуп потег.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Остајте снајдер мајдер , гледајте денеска да победат ИНТЕР Forzaaaa INTER! :D

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ајде без плачење и трескање од земја.Јас едно знам Интер оваа сезона ќе биде посилен од оној од минатата.Инаку газда Морати го има позлатено Снајдер лани со нов договор приближно колку Ето Јунајтед не сака да го плаќа толку и кој друг може да го плаќа толку се разбира Сити,Инаку после натптеварот Снајдер ќе кажел како стојат работите.
Forzza Inter

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ако отиде во Сити ќе го сметам за најголемо гомно на планетата земја, поголемо и од Ибра, али ја сеуште не верувам дека ќе направи таков глуп потег.
не е до него... нели читаш дека најмалку 10 пати кажа дека сака да си остане во интер... ако го продадат ќе го продадат само затоа што управата на Интер сака...

S

schtrafzenigger

Гостин
Inter: 1 Julio Cesar; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic, 20 Obi; 11 Alvarez, 10 Sneijder, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 37 Faraoni, 44 Bianchetti, 77 Muntari, 7 Pazzini, 27 Pandev, 30 Castaignos.

Allenatore: Gasperini

Milan: 32 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta; 8 Gattuso, 4 Van Bommel, 10 Seedorf; 27 Boateng; 70 Robinho, 11 Ibrahomivic.

A disposizione: 1 Amelia, 76 Yepes, 25 Bonera, 23 Ambrosini, 28 Emanuelson, 99 Cassano, 7 Pato.

Allenatore: Allegri

Arbitro: Nicola Rizzoli (sez. arb. Di Bologna); assistenti Copelli e Grilli; quarto uomo Mazzoleni.
Како бе без Пацини.. :S

Другото добро е, ќе ги тепаме. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.830
не е до него... нели читаш дека најмалку 10 пати кажа дека сака да си остане во интер... ако го продадат ќе го продадат само затоа што управата на Интер сака...
А да бе, сигурно до мене е ако не е до него. И Менхетен пиша погоре, со неговите изјави си остава простор за да оди од Интер, па ако си категоричен дека си заљубен у Интер и Милано како град ондак биди ко Занети, а не ја не знам што ја не знам како. Али пак ќе кажам, верувам во Снајдер, омилен играч ми е уште од времето кога играше за Ајакс и убеден сум дека ќе остане.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Како бе без Пацини.. :S

Другото добро е, ќе ги тепаме. :)
Се заебаваш за составов, така? :mad:
--- надополнето: Aug 6, 2011 11:13 AM ---
Имате chat на сајтот ако ви се брмчи :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.478
Јасно е дека играме со послаб состав али тоа не значи дека сигурно ке изгубиме,ако момците изиграаат храбро и паметно тогаш верувам во победа:)! Најмногу очекувам од Алварез,дечкото има потенцијал и верувам дека ке го покаже тоа,иначе гледам и Станкович игра во прв состав :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.149
Добро, што к*р ќе им е на смрдените Снајди ? Што е со Силва, каде ќе го вметне у тим со Силва, Балотели, Џеко и Агуеро ? И Адебајор уште им е таму, Милнер е тука, тука е Џонсон ....

Па веќе ако го даваш у Сити, договори двајца од овие, Силва и Џонсон на пример, не мора ни пари да им даваат, грдиот Тевез кој го е*е, 36 милиони да им дадат за да потоа го купуваат е глуп потег.

А и 36 бе, од Сити, минимум 40 можат да им извлечат, тие 30 за Бејбители дадоа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се заебаваш за составов, така? :mad:
--- надополнето: Aug 6, 2011 11:13 AM ---
Имате chat на сајтот ако ви се брмчи :)
Хахахаа кој беше овој од вас пишан Горан Пандев и пишал јас ќе им го бапнам :pos: :zver:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.830
Ми се свиѓа составот, брз напад ќе имаме се надевам дека ќе успееме да ги пробиеме со Рики, Снајди и Ето.

Kajgana Shop

На врв Bottom