Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Немам кабловска, така да, сеедно ми е :)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.566
Затоа ти викам Википедија и се е можно.
Тевез е слободен играч како што знам,“раскинал“ со Сити,а преодниот рок во Бразил заврши пред некое време и Коринтијанс немаа шанса да го купат,т.е имаа малку време,недоволно за нив и пропадна тоа,па така најверојатно ќе биде дел од Интер како што тргнале работиве...
Да се надеваме дека ќе биде така :)

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
почна кутињо и овој другиов играч на бразил што ја погоди стативата да се карат зш топката не му ја дал на кутињо да шутира тој.хахах

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.311
Поени од реакции
46.859
Со Мурињо Снајди се враќаше редовно на своја половина, со Мур уствари услов за 10ката која доаѓаше во Интер беше тоа, да кисне и назад, затоа Касано никад не го ангажираа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.350
Бев две недели на одмор и не сум во тек со настаните, само слушнав дека сме изгубиле 3-0 од Сити и дека сме го тепале Селтик 2-0. Ме занима како изреагира дегенот кога ни брцна гол?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Во овој систем на Гасперини нема место за Кутињо. Ако не сакаат да му ја уништат кариерата најдобро е да го дадат на позајмица.
За Кутињо има место само доколку гасперини игра со 3-4-1-2.

Маикон----Мота(Занети)---Снајдер---Нагатомо
----------------Кутињо---------------------------
---------Ето------------------Пацини (Милито)------

Гасперини ке игра со 3-4-3

Маикон----Мота(Занети)---Снајдер---Нагатомо
-----Ето------------Пацини----------Кутињо-----

Ова е неприродна позиција за кутињо и го видовме повеќе пати со Бенитез и не покажа ништо посебно.

Ако може некој да ги стави головите на кутињо :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Затоа ти викам Википедија и се е можно.
Тевез е слободен играч како што знам,“раскинал“ со Сити,а преодниот рок во Бразил заврши пред некое време и Коринтијанс немаа шанса да го купат,т.е имаа малку време,недоволно за нив и пропадна тоа,па така најверојатно ќе биде дел од Интер како што тргнале работиве...
Не е слободен играч :) уште е под договор со нив ама не тренира со нив воопшто, не е појавен на тренинг, тоа со Кор. пропадна зошто ем немаше време ем Сити бараа многу пари за него. Мислам дека кај вас ќе дојде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom