Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.354
Бегај понастрана од играчи од кои не може да се направи саглам видео од 5 минути.

Никогаш нема да научиме.
A srekja pa igracite sto gi zimame i koi imaat 15 minutni videa ni se pogodija, u picku mater haha. Koga ke mi tekne za Gabigol kakov hajp imase, pa uste i go promoviraa vo Rio kaj statuata na Isus :pos: abe pred deponija ne bi go promoviral ovoj, cisto od pocit prema gjubreto, ne pak na takvo drevno mesto.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
A srekja pa igracite sto gi zimame i koi imaat 15 minutni videa ni se pogodija, u picku mater haha. Koga ke mi tekne za Gabigol kakov hajp imase, pa uste i go promoviraa vo Rio kaj statuata na Isus :pos: abe pred deponija ne bi go promoviral ovoj, cisto od pocit prema gjubreto, ne pak na takvo drevno mesto.
The second coming of Christ :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.765
1. Ни 30 минутни Рики Кварежма видеа не се гаранција. Секој може да флопне.

2. Играч од кој не постои ни 5 минутно саглам видео ќе флопне со многу голема веројатност. Види Далберт.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
lazaro e edna od opciite za timov za ofanziven desen bek/krilo, taka da zatoa e i spomnat, ne bese los vcera, ni dae i gol ama ne znam kolku e reper kako nekoj odigral protiv nasa reprezentacija.
I psg se u kombinacija za nego, bar spored mediumive, ali iskreno osven vcera, neam gleano druga utakmica od ovoj, i vcera igrase desno krilo sto znaci e profil na igrac koj odgovara na sistemot na konte.

Квадрадо од али експрес

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Другари албанци, ми пренесуваат демек за Хисај од Наполи е завршена работа и дека ќе потпише за Интер, незнам што да мислам за трансферов, знам дека едно време беше топ во наполи, но сега моментално незнам во каква форма е човекот, како што знам во последно време не добиваше многу минути во Наполи поготово од кога е дојден Анчелоти.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Хисај за келнерот е господ бог,Волкер,Карвахал,Роберто,Арнолд и Кансело во едно

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Барела = 35М + Ди Марко + Бастони (позајмица) + Едер (позајмица)?

Односно, да скратиме, 35М, пошо ние и онака од Ди Марко никад нема да искористиме ништо, вака бар да собереме квалитетен везњак.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.977
Поени од реакции
23.905
А Хисај vs Кансело или Хисај vs ЛАЗАРО?
Лазаро, Лазаро, Лазаро.
Мудата да ти пукнат со тој Лазаро. До вчера мислеа дека игра за Парагвај.
Колку пати бе па и ти си гледал натпревари на Херта оваа сезона?
Или па може си ги прател РБ Салцбург до 2017та па од таму го знаеш Лазаро што толку си загреан за него па уште да го споредуваме.
Или трета опција, и многу поверојатна е да си видел две видеа на Јутуб од него и одма па уште подобар и од Хисај.
И незнам како можеме да споредуваме некој кој е десен бек со некој кој е десно крило???

Згора на се е што за Лазаро-Интер пишуваа семпреинтер.ком, што значи шансите за негово доаѓање во Интер се минимални.
Хисај ќе е супер и проверена опција. Он е веќе адаптиран на италијанскиот фудбал и мислам во овој момент е најреална опција за десен бек.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.765
Ако по утрото денот се познава, овој преоден рок може да биде полош и од предходниот. Лани ова време Де Вриј, Најнголан и Асамоа беа земени, за Лаутаро се знаеше... овој трансфер рок не можат никого да земат, играчите кои наводно ги посакуваме се движат во границите од „кој к*р е па сега овој“ до „ај барем од Дамброзио нема да е полош“.

За да земеме саглам играчи прво мора да продадеме, а оваа мизерија што ја имаме никој не ја сака. Играчи како Гаљардини не сакаат да идат во помали клубови за помала плата и ќе останат до последно да цицаат. Од Перишиќ и Икарди, играчи од кои можеше да се заработи лани, сега не можат за пола цена да ги дадат.

Да не бидам преголем песимист ама мислам дека ќе имаме многу тежок преоден рок.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.258
Поени од реакции
13.201
Ја ви викам мораториум,вие не...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
А Диего Годин не се важи? Со него се комплетира убедливо најјаката одбрана во Италија, ма каки бе, у цел Свет... (Ханда, Скрињар, Годин и Де Вриј)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.312
Поени од реакции
46.870
Ако по утрото денот се познава, овој преоден рок може да биде полош и од предходниот. Лани ова време Де Вриј, Најнголан и Асамоа беа земени, за Лаутаро се знаеше... овој трансфер рок не можат никого да земат, играчите кои наводно ги посакуваме се движат во границите од „кој к*р е па сега овој“ до „ај барем од Дамброзио нема да е полош“.

За да земеме саглам играчи прво мора да продадеме, а оваа мизерија што ја имаме никој не ја сака. Играчи како Гаљардини не сакаат да идат во помали клубови за помала плата и ќе останат до последно да цицаат. Од Перишиќ и Икарди, играчи од кои можеше да се заработи лани, сега не можат за пола цена да ги дадат.

Да не бидам преголем песимист ама мислам дека ќе имаме многу тежок преоден рок.
Asamoa i de vrij bea slobodni, naingolan e zemen ama dadeni se santon i zaniolo so koi se popolni dupkata za ffp, juni osven barela ne veruvam drug da dojde zasto do kraj na mesec zavrsuva ovaa finansiska godina koga ne treba da imaat golem finansiski minus, posledna od settlment dogovorot so UEFA.
Taka da godin i barela ako sega se finaliziraat e dobro, ako ne primeti nikoj ne ni kupuva momentalno nesto u Italija, i opsto nadvor od italija mala e frekfencijata na transferi. Lani zaboravas deka transfer letoto plus bese skrateno, zavrsi so prvata utakmica od sezonata, sega povtorno se prodolzi do prvi septemvri taka da so godin i eventualno barela sme najaktivni od kalco ekipite ovoj mesec, i dvajcata first team materijal na igraci.
Od Juli drugite, i onaka i tie sto sega ke gi potpisat, oficijalno ne moze da se igraci na timot mesecov, taka da nisto strasno, a i zasto mislis deka konte potpisa za klubot bez definiran plan so marota i ausilio ? :)
Jedina komplikacija e sto ke se pravi so ikardi, ne se naoga asalen kupec za nego, golemite ne go sakaat, real go recnaa bez razmisluvanje na smetka na luka jovic, junajted navodno isto odbile da go donesat, a sega za sega ne izlaga informacija deka Konte e soglasen da mu dade sansa, site informacii sto protekuvaat u javnost go govorat sprotivnoto.

Taka da dzabe dramite, najgolemoto zasiluvanje e vise zemeno, a toa e konte, koj tuka sigurno ne bi dosol dokolku prethodno ne izanalizirale kako treba klubot da funkcionira u idnina, pocnuvajki od ova leto. Ja sprotivno od vas, ocekuvam mirno leto, zasto od start se znae deka Konte e toj sto ke go sklopuva mozaikot, prv trener posle murinjo so takva sloboda, a covekot veke ima dobiten sistem za italija taka da mnogu dobro znae sto treba a sto ne treba da trpi timov.

Kajgana Shop

На врв Bottom