- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.931
- Поени од реакции
- 116.381
Nieden midzet od Napoli ne sakam da vidam u tim, eventualno Hisaj moze da dojds, drugoto mrs od Inter.
Не бе брат не ми се дава Мауро воопшто, не е Инсиње причината... :/Nieden midzet od Napoli ne sakam da vidam u tim, eventualno Hisaj moze da dojds, drugoto mrs od Inter.
Не знаев дека нашите против Херта играат..дај линк .Лазаро од Херта сеоски Меси против нашава одбрана. На Џани му држи лекции.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ме дупиш? Македонија-Австрија..Не знаев дека нашите против Херта играат..дај линк .
Добро извини не знаев дека се наоѓам во темата за Македонска фудбалска репрезентација ко така.Ме дупиш? Македонија-Австрија..
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Го поврзуваат играчот со Интер.Добро извини не знаев дека се наоѓам во темата за Македонска фудбалска репрезентација ко така.
lazaro e edna od opciite za timov za ofanziven desen bek/krilo, taka da zatoa e i spomnat, ne bese los vcera, ni dae i gol ama ne znam kolku e reper kako nekoj odigral protiv nasa reprezentacija.Добро извини не знаев дека се наоѓам во темата за Македонска фудбалска репрезентација ко така.
Па добро, сепак е за восхит да им пиеш памет на играчишта како Бејтулаи и Велковски.Од Рики Марадона Алварез можеше 25 минутно видео како Роналдињо да се направи па џабе. Лазаро вчера паметот им го испи на цела репрезентација...
Зајков Ван Дајк, Ѓоко Шкрињар.Па добро, сепак е за восхит да им пиеш памет на играчишта како Бејтулаи и Велковски.
Имаше среќа што Зајков не играше иначе ќе немаше да го споменете тука.
Нема везе колку вреди и дали го барале многу клубови.Зајков Ван Дајк, Ѓоко Шкрињар.
Ќе изгазеше со сите 2 настапи во Шарлерои.
Лазаро вреди 17милиони и доста клубови го бараат, вака за 90мин покажа многу.