da da, hronicen problem so kolenoto ima koj moze da go resi so operacija, koja znaci pola godina pauza minimum, dambro atakuva na rekordot na zaneti
jee.
Zatoa i se zima cedric, ova odnapred veke se znaelo ocigledno.
Најдефанзивниот Интер во историјата, и кога се играло катанаџо биле поофанзивни.
Не можам да замислам како Дамброзио ке игра офанзивен бек, или Далберт од лево...
АКо по некоја случајност имаме предност и Гаљардини ке влезе место Лаутаро второто.
Si rekov kako ni se pogodia kockite ovoj vikend milan napoli remi atalanta roma remi lazio ke zagubi vecer sansa za pobeda i doblizuvanje do napoli koga ja vidov startnata 11ka se padna vo voda. Ako uspeat nereseno da izvadat super
Колку е слаб Марио дури туѓ срам ме фаќа..а и овие Торино ѓубрињата колку ги замразив тоа чудо нешто..срмдена екипа на чело со онај куроглајот Ансалди што кај нас не знаеше топката на три метри да ја подај за сега да глуми бек,племејкер и крило во едно..ѓубриња смрдени..да банкротираат дај боже и онај Мацари што се прај голем стручњак цифилис да фати
Хмммм играта во одбрана сезонава е одлична, нападот е очаен... Како да го подобриме тој сегмент? Ај да пробаме да ја појачаме одбраната со уште 2 играчи и да играме само со 2-ца што знаат да дадат гол? Мора да функционира тоа...
Не згрешивме со Заниоло,згрешивме со Најголан.
Заниоло или ќе идеше на позајмици по мртваците од дното на табелата,или ќе скапеше на клупа.
Секако од него аир не гледавме,јер Интер...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.