Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.313
Поени од реакции
46.873
koj e ovoj cedric soares, sto e i zasto e ? :)
znam deka sautemton se nekoj rasadnik na talenti tamu u anglija i most za dosta igraci koi podocna potpisuvaat za pogolemite klubovi, odnosno liverpul, ali ovoj ne gleam liverpulcive da go barale, taka da znak ? golem iam za igracov.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
koj e ovoj cedric soares, sto e i zasto e ? :)
znam deka sautemton se nekoj rasadnik na talenti tamu u anglija i most za dosta igraci koi podocna potpisuvaat za pogolemite klubovi, odnosno liverpul, ali ovoj ne gleam liverpulcive da go barale, taka da znak ? golem iam za igracov.
Млад, надежен 27 годишен талент... ВУНДЕРКИД како Гоце Ѓоргиевски у ракомет кај нас...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.313
Поени од реакции
46.873
Млад, надежен 27 годишен талент... ВУНДЕРКИД како Гоце Ѓоргиевски у ракомет кај нас...
ahahah ne go ni guglav, mislev pod 25 e.
zz

ne deka e faktor ova nekoj golem, maikon na 26 doe ako ne se lazam, ali pred poise od 10 godini, denes do 27 koga se m'knes po sautemtofci, dovolno kazue.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
ahahah ne go ni guglav, mislev pod 25 e.
zz

ne deka e faktor ova nekoj golem, maikon na 26 doe ako ne se lazam, ali pred poise od 10 godini, denes do 27 koga se m'knes po sautemtofci, dovolno kazue.
Од Дамброзио сигурно е класи подобар, на Youtube е боље и од Mаикон ама само на Youtube. Вака ме потсеќа на Кансело само подобар во дефанзива.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.388
Поени од реакции
11.856
Кога ќе го видам како трча спринтови во дефанзива ме потсетува на величенствениот Нагатомо.
Тој онака да го гледаш ти се чини со 60 дека трча а уствари го дуваат ко Југо.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Од Дамброзио сигурно е класи подобар, на Youtube е боље и од Mаикон ама само на Youtube. Вака ме потсеќа на Кансело само подобар во дефанзива.
Не знам во што е подобар, има само 3 гола и неколку асистенции во цела кариера.

Може е добар во дефанзива или можеби на 27 години ке почне да игра на повисоко ниво. :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Наводно и Наполи покажале заинтересираност за Барела,додека Интер пробувал да ја спушти цената од 50 милиони евра која ја поставиле Каљари за неговите услуги.

Додека овој Седрик Соарес изгледа добро на јутуб клиповите,агилен,пробивен,добар во дефанзива и со добар центаршут,ама сето тоа зависи од задачите кои му ги дава тренерот,па така ако по некоја логика дојде во Интер сигурно ќе биде лимитиран.Сигурно ќе има поголем импакт во играта од Дамброзио,гарантирам.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.313
Поени од реакции
46.873
50m za barela :pos:
a i onie psg, 70 za alan ke davaat, bar taka se pisuva, alan od napoli.
uredu e, toa ti e klasicno paganje na sekira u med, ako uspeat napoli da go uvalat za 70 milki.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.240
Поени од реакции
10.309
Кога ќе го видам како трча спринтови во дефанзива ме потсетува на величенствениот Нагатомо.
Тој онака да го гледаш ти се чини со 60 дека трча а уствари го дуваат ко Југо.
Једини што успешно го чуваше Салах у Италија. Само за тоа му симињам капа.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Португалецот доаѓа за 0,5м позајмица и 10,5 за незадолжителен откуп во Јуни.

А тоа со Алан нема смисла.
ПСЖ беше пред казна од УЕФА за крешење на ФФП па како сега ке даде 150м за Алан и Паредес?
Алан ако вреди 100м, тогаш Броизович треба да биде 200м најмалку.

edit:
AGENT: "Candreva ne igra, moramo procijeniti druge opcije!"

Конечно и добра вест...

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.240
Поени од реакции
10.309
Португалецот доаѓа за 0,5м позајмица и 10,5 за незадолжителен откуп во Јуни.

А тоа со Алан нема смисла.
ПСЖ беше пред казна од УЕФА за крешење на ФФП па како сега ке даде 150м за Алан и Паредес?
Алан ако вреди 100м, тогаш Броизович треба да биде 200м најмалку.
И знаеш што е најтажно? Што нема да помириса терен пред Дамброзио. Можда у купот со Лацио.

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.240
Поени од реакции
10.309
I sto ke im pravime na 3 desni bekovi vo timot ke klapat jajca ?
Има логика ако го шиткаат Далберт, остануваме со еден лев бек, па Дамброзио да се префрли со Асамоа да ротира, а десно да игра Седрик со Шиме (ако некогаш фати континуитет).

Него овој Де Паул многу добро ми делува. Страшно добро технички поткован, сосем солидни дриблинзи, центар шут, и најбитно од се шут од надвор од 16 метри. Одлично би се надополнувал со Икарди и гледам по видеава дека доста се враќа и покрива назад. Да се надеваме дека нема да флопне.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.766
"Од Дамброзио сигурно е подобар" не е мерило за ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom