Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Oној Ривас бе уште никој не сака да го земе ?
Знам брат ја што си мислел и дека идејата ти е добра, но ти беше на погрешно место , и едноставно беше посилно од менеЗнам зошто ме дупи тој..не сум ненормален или неписмен..во тој случај јас на мој начин си го протолкував и не ме интересира другите што ќе помислат за мојата постапка..знам што објаснува индиректно тој демотиваор ама буквално е многу добро направен..
Мајкон 90 % си оди според мене,затоа е донесен Џонатан,за Сантон исто така се зборува дека може да си отиде од Интер,така да Џонатан само би останал на таа позиција,заедно со Капитенот и Нагатомо(по потреба).Само едно не ми е јасно зошто го купивме Џонатан кога го имаме Маикон на таа позиција и Сантон кој што се врати од позајмица и ако не биде искористен во трампа за некој друг играч ќе остане во Интер..Па не ми е јасно зошто имаме 3 играчи кој што играт на иста страна и неможат да играт на друга страна и само ќе ја греат клупата ????
Јас само мислам дека Џонатан е донесен за Занети да немора да игра ни лев ни десен бек со тоа што ќе играат Мајкон десно, а Нагатомо лево, замена на Мајкон ќе биде Џонатан, а Сантон на НагатомоМајкон 90 % си оди според мене,затоа е донесен Џонатан,за Сантон исто така се зборува дека може да си отиде од Интер,така да Џонатан само би останал на таа позиција,заедно со Капитенот и Нагатомо(по потреба).
Туку ако се случи ова http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=53346 јас искрено би бил пресрекен.Сеа за сеа е само идеја на некој од уредниците од FCinternews.it,ама сепак морав да го постирам тука.Незнам дали го имате гледано Гуарин,дечкото е буквално Ѕвер!!!!
поз
Незнам баш дали ке си оди Маикон бидејки неговиот агент изјави дека Маикон останува во Интер....доколку не го продадат оваа година за едно 20 милиона догодина нема да вреди толку така да и годините му се при крај....Али Бранка е машинка од човек знае што прави и како да го направи тоаМајкон 90 % си оди според мене,затоа е донесен Џонатан,за Сантон исто така се зборува дека може да си отиде од Интер,така да Џонатан само би останал на таа позиција,заедно со Капитенот и Нагатомо(по потреба).
Туку ако се случи ова http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=53346 јас искрено би бил пресрекен.Сеа за сеа е само идеја на некој од уредниците од FCinternews.it,ама сепак морав да го постирам тука.Незнам дали го имате гледано Гуарин,дечкото е буквално Ѕвер!!!!
поз
Бранка е машинка сигурно ке скрои некој бум до крајот на преодниот рок во тоа сум сигурен дали ке биде тоа Тавез или некој друг ќе видиме а не го сакам и јас Тавез многу подобро е да го земаме Касeми која е иднината на фудбалот а вреди само 20милион за разлика од тавез кој го продават за 50 милиони а оваа детте е младо и има голема иднина пред него заедно со Алварез,Кастинјос,Џонатан,Кутинјо иднината на ИнтерСо ова шпекулациибе преку пенис искрено,заинтересирани за Тевез,Бранка се сретнал со него,ќе правеле договор,идеја на уредниците на сајтот на Интер,да се доведе Гуарин,ама САМО ИДЕЈА,ништо повеќе...
Дај бе земете еден од Тевез или Гуарин,за Банега спласнаа шпекулациите,исто и за Монтоливо...
Тевез искрено јас не го сакам во Интер,Гуарин не сум го гледал уопште,но од клипот погоре се гледа дека е екстра играчиште,па за такви не треба пари да се жалат.
Каде е Сантон ??????????????Играчи кој се повикани за настап против Галатасарај.
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Francesco Bardi;
Difensori: 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig, 77 Sulley Muntari;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 30 Luc Castaignos, 81 Samuele Longo.
--- надополнето: Jul 23, 2011 7:15 PM ---
Прегледај го приврзокот 32589
UFFICIALE: Andrea Sala dalla Pro Patria all'Inter - Интер го купи Андреа Сала од Про Патриа..кој ке ги брани боите на интер во Примавера. Исто така има и вест за Родриго Алборно кој нема да тренира со првиот тим, туку со Примавера тимот до 13 август, а потоа можно е да остане да игра една сезона во Примавера тимот или има опција да се позајми на некој тим од Италија на една година за да стекне искуство.