Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Не знам од која перспектива ги гледаш работите ама јас сигурно бев свесен кога го напишав погорниот пост..и мислам дека не треба да си глуп за да ја разбериш поентата на демотивацијата ...Мене не ме интересира каде и кгоа си го гледал Милан ама јас знам дека јас го гледав Интер каде си игра викторија против Милан,каде во 90 минута постигнува гол за победа против Милан,сум се радувал на Интер на неверојатни скудета освоени во последно коло на гостински терен и на историска и неповторлива сезона како 2009/2010 ..сум го гледал Интер и кога играше со Грешко,Емре и Кили Гонзалес и повторно навивав и ги бодрев како никој други..тоа што Милан го освои скудетото не е враќање на нормала туку прекинување на безпрекорна доминација на Интер каде во Италија веќе се разви како нормала(италјанското знакче да биди во дресот на Интер)...искрено ни како шампиони не ве личи а и плус капитен ви е Амбросини....не сакам да навлегувам во такви дискусии барем со тебе Марли ама не знам која ти беше поентата со цитираното....Интер да биде живот, која Демотивација брат свака ти част, чак ни Миланиста немаше да направи боља демотивација, не демотивација, па ова е депресија !!
Си им го спопикал на интеристиве јако, ти си поголем миланиста од свите у фан клуб Милан, капа доле мајсторе !!
И за крај......