Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Oној Ривас бе уште никој не сака да го земе ? :(

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Знам зошто ме дупи тој..не сум ненормален или неписмен..во тој случај јас на мој начин си го протолкував и не ме интересира другите што ќе помислат за мојата постапка..знам што објаснува индиректно тој демотиваор ама буквално е многу добро направен..:D
Знам брат ја што си мислел и дека идејата ти е добра, но ти беше на погрешно место , и едноставно беше посилно од мене :D

А намерата ми беше само шала и ништо друго !!

Мац иначе ја ги прифатив реакциите, барем ја сум тип што и се заебава и прифаќа кога го заебаваат.

Бенеамата, што сакаше да каже авторот на ова дело ?? :)

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Само едно не ми е јасно зошто го купивме Џонатан кога го имаме Маикон на таа позиција и Сантон кој што се врати од позајмица и ако не биде искористен во трампа за некој друг играч ќе остане во Интер..Па не ми е јасно зошто имаме 3 играчи кој што играт на иста страна и неможат да играт на друга страна и само ќе ја греат клупата ????:cool:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
Само едно не ми е јасно зошто го купивме Џонатан кога го имаме Маикон на таа позиција и Сантон кој што се врати од позајмица и ако не биде искористен во трампа за некој друг играч ќе остане во Интер..Па не ми е јасно зошто имаме 3 играчи кој што играт на иста страна и неможат да играт на друга страна и само ќе ја греат клупата ????:cool:
Мајкон 90 % си оди според мене,затоа е донесен Џонатан,за Сантон исто така се зборува дека може да си отиде од Интер,така да Џонатан само би останал на таа позиција,заедно со Капитенот и Нагатомо(по потреба).
Туку ако се случи ова http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=53346 јас искрено би бил пресрекен.Сеа за сеа е само идеја на некој од уредниците од FCinternews.it,ама сепак морав да го постирам тука.Незнам дали го имате гледано Гуарин,дечкото е буквално Ѕвер!!!!
поз

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Fredy Guarín - Ново име што се поврзува со Интер.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Мајкон 90 % си оди според мене,затоа е донесен Џонатан,за Сантон исто така се зборува дека може да си отиде од Интер,така да Џонатан само би останал на таа позиција,заедно со Капитенот и Нагатомо(по потреба).
Туку ако се случи ова http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=53346 јас искрено би бил пресрекен.Сеа за сеа е само идеја на некој од уредниците од FCinternews.it,ама сепак морав да го постирам тука.Незнам дали го имате гледано Гуарин,дечкото е буквално Ѕвер!!!!
поз
Јас само мислам дека Џонатан е донесен за Занети да немора да игра ни лев ни десен бек со тоа што ќе играат Мајкон десно, а Нагатомо лево, замена на Мајкон ќе биде Џонатан, а Сантон на Нагатомо

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
поз
Незнам баш дали ке си оди Маикон бидејки неговиот агент изјави дека Маикон останува во Интер....доколку не го продадат оваа година за едно 20 милиона догодина нема да вреди толку така да и годините му се при крај....Али Бранка е машинка од човек знае што прави и како да го направи тоа :)
--- надополнето: Jul 23, 2011 1:31 PM ---
► КДС: Тевез ок,Снајдер или Маикон ќе се жртвува,Касемиро?Милано е сериозен за него~!!
-----------------
Кориере дело Спорт вели дека ситуацијата на Интер и Тевез е многу
сериозна и дека Нераѕурите се подготвени да го трансферираат него.
Средбата на Тевез и техничкиот директор на Интер,Марко Бранка на
плажата го прават Интер фаворит за Аргентинецот и имињата кои се
спомнуваат за жртвување за Тевез се Даглас Маикон и Весли Снајдер.

Во меѓувреме дербито за Касемиро меѓу Интер и Милан станува се
поголема.Милан сега веќе нуди 10 милиони евра за младиот Бразилец.
Ова ќе биде голема битка меѓу двата големи ривали за Касемиро.
--- надополнето: Jul 23, 2011 1:36 PM ---
:D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.209
Иначе ждребот за натпреварите во Серија А ќе биди на 27 јули, во 20 часот.
По се изгледа на Раи1,2 или 3 ќе се пренесува.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Со ова шпекулациибе преку пенис искрено,заинтересирани за Тевез,Бранка се сретнал со него,ќе правеле договор,идеја на уредниците на сајтот на Интер,да се доведе Гуарин,ама САМО ИДЕЈА,ништо повеќе...

Дај бе земете еден од Тевез или Гуарин,за Банега спласнаа шпекулациите,исто и за Монтоливо...
Тевез искрено јас не го сакам во Интер,Гуарин не сум го гледал уопште,но од клипот погоре се гледа дека е екстра играчиште,па за такви не треба пари да се жалат.

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Со ова шпекулациибе преку пенис искрено,заинтересирани за Тевез,Бранка се сретнал со него,ќе правеле договор,идеја на уредниците на сајтот на Интер,да се доведе Гуарин,ама САМО ИДЕЈА,ништо повеќе...

Дај бе земете еден од Тевез или Гуарин,за Банега спласнаа шпекулациите,исто и за Монтоливо...
Тевез искрено јас не го сакам во Интер,Гуарин не сум го гледал уопште,но од клипот погоре се гледа дека е екстра играчиште,па за такви не треба пари да се жалат.
Бранка е машинка сигурно ке скрои некој бум до крајот на преодниот рок во тоа сум сигурен дали ке биде тоа Тавез или некој друг ќе видиме а не го сакам и јас Тавез многу подобро е да го земаме Касeми која е иднината на фудбалот а вреди само 20милион за разлика од тавез кој го продават за 50 милиони а оваа детте е младо и има голема иднина пред него заедно со Алварез,Кастинјос,Џонатан,Кутинјо иднината на Интер :D
ро
--- надополнето: Jul 23, 2011 4:21 PM ---
Интер е на пат да купи еден супер млад Бразилец.Сега веќе знаете дека Нераѕурите
се заинтересирани за него,и тој ќе премине во Интер.Касемиро на некој начин во играта
личи на играчот од средниот ред на Рома,Де Роси.За Џонатан можам да речам дека
тој е вториот Маикон,но тој треба да работи и да ја оствари целта

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Дечки, има шанси Тевез да дојде само на позајмица, со можност да го купиме потоа.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Играчи кој се повикани за настап против Галатасарај.
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Francesco Bardi;

Difensori: 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig, 77 Sulley Muntari;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 30 Luc Castaignos, 81 Samuele Longo.
--- надополнето: Jul 23, 2011 7:15 PM ---
dd06741dc5cbc78248f82f63a727b042-84357-af6ec95fc3fa640868b4b575e0e98bbc.jpeg
UFFICIALE: Andrea Sala dalla Pro Patria all'Inter - Интер го купи Андреа Сала од Про Патриа..кој ке ги брани боите на интер во Примавера. Исто така има и вест за Родриго Алборно кој нема да тренира со првиот тим, туку со Примавера тимот до 13 август, а потоа можно е да остане да игра една сезона во Примавера тимот или има опција да се позајми на некој тим од Италија на една година за да стекне искуство.

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Вивиано се повредил 6 месеци аут ги скинал лигаментите на коленото бреј ама малер значи деттево е еден од најдобрите млади голмани во италија па и цела европа.....негово вракање се предвидува крајот на декември почетокот на јануари кога ке почне вториот дел од сезоната во Сериа А :(
--- надополнето: Jul 23, 2011 7:23 PM ---
Играчи кој се повикани за настап против Галатасарај.
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Francesco Bardi;

Difensori: 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig, 77 Sulley Muntari;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 30 Luc Castaignos, 81 Samuele Longo.
--- надополнето: Jul 23, 2011 7:15 PM ---
Прегледај го приврзокот 32589
UFFICIALE: Andrea Sala dalla Pro Patria all'Inter - Интер го купи Андреа Сала од Про Патриа..кој ке ги брани боите на интер во Примавера. Исто така има и вест за Родриго Алборно кој нема да тренира со првиот тим, туку со Примавера тимот до 13 август, а потоа можно е да остане да игра една сезона во Примавера тимот или има опција да се позајми на некој тим од Италија на една година за да стекне искуство.
Каде е Сантон ??????????????:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom