Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
А како очекуваш клучен фудбалер на Реал да им земеш испод 50?
Како и да е, вреди човекот.
Не очекувам воопшто, и не реков дека не вреди над 50М, но сметам дека е преголем луксуз кој што и да сакаме, не можеме да си го дозволиме. Освен, доколку не решиле хрватска колонија да прават, да го дупат Калинич дека е толку лузер што од 2 тима у Милано, го избрал погрешниот. :icon_lol:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.976
Поени од реакции
15.297
Абе шанси нема, било кој премиерлигаш, баерн минхен и псж би лупнале 100мил на лука без размислување, без око да им трепне. Си блада нешто ЏДМ.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Ako vo situacija uspeat modric da go dogovorat, zaboravete na Vidal, nema da dojdat nikad dvajcata... No sigurno e deka nesto ima tuka.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Ами многу нормално.Кај Че ги пикаме двајцата :D
Да немаше објавено ДМ шансиве ќе беа 0% вака се едно 15-20%

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
701
Поени од реакции
2.476
Икарди - Мартинез
Перишиќ - Брозовиќ - Модриќ - Наинголан - Врсаљко
Миранда - Де Фрај - Шкриниар
Хандановиќ​
ЛШ освајаме хаха

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не си прајте филмој,ништо нема да биди од ова..будала е Модрич ќе слегва од коњ на магаре дека Хрвати тука имало во тимот..па и плата да намалва специјално на 33 години, а има договор до 2020 да зема по 9 милиони евра годишно.

Да го земат некако Видал на коњ ќе сме

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
Не си прајте филмој,ништо нема да биди од ова..будала е Модрич ќе слегва од коњ на магаре дека Хрвати тука имало во тимот..па и плата да намалва специјално на 33 години, а има договор до 2020 да зема по 9 милиони евра годишно.

Да го земат некако Видал на коњ ќе сме
И пази на дијалектот, има осетливи ликови ќе ти се пуштат.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.278
Абе шанси нема, било кој премиерлигаш, баерн минхен и псж би лупнале 100мил на лука без размислување, без око да им трепне. Си блада нешто ЏДМ.
Никој нема да фрли толку пати на него.Врвот веќе го достигна сега ќе почни да опаѓа.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Задоволен ќе бидам уште Видал да го земат и нека гасат светло. :icon_lol:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
Како се хајпаме со Модрич, на крај уште разочарани ќе бидеме ако го земеме Видал хахаха :pos:[DOUBLEPOST=1533075668][/DOUBLEPOST]
Нормален и разбирлив ми е дијалектот,не пишам на кинески па да пазам :D
Се зезам иначе, у случај да пропушти прееска имаше сочна дебата на темата. Мене не ми смета, слободно.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.976
Поени од реакции
15.297
Никој нема да фрли толку пати на него.Врвот веќе го достигна сега ќе почни да опаѓа.
Многу ме нервира фетишизацијава на млади играчи и потценувањето на поискусни. Модрич има уште најмалку две години врвен фудбал во нозете и автоматски било која екипа во светот ќе ја подигне неколку класи нагоре. Пример Јунајтед може да ги рокне тие пари и следните две години да биде контедер на сите полиња, а притоа трансферот да не се осети во финансиските извештаи. Ама добро нека биде дека не ги вреди парите.
Да не одиме оф топик дискусијава појше е за во фудбалски/трансфер дискусии ама ме мрзи искрено, шпекулацијава нека потрае уште малку, единствено ќе придонесе за влажни соништа вечерва, од утре пак држ недај за видал.

Kajgana Shop

На врв Bottom