Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најмалку 2?Многу ме нервира фетишизацијава на млади играчи и потценувањето на поискусни. Модрич има уште најмалку две години врвен фудбал во нозете и автоматски било која екипа во светот ќе ја подигне неколку класи нагоре. Пример Јунајтед може да ги рокне тие пари и следните две години да биде контедер на сите полиња, а притоа трансферот да не се осети во финансиските извештаи. Ама добро нека биде дека не ги вреди парите.
Да не одиме оф топик дискусијава појше е за во фудбалски/трансфер дискусии ама ме мрзи искрено, шпекулацијава нека потрае уште малку, единствено ќе придонесе за влажни соништа вечерва, од утре пак држ недај за видал.
Џони, Интер и се е можно.
Не знам што те чуди, не им е првпат да направат нешто супер ретардирано.
Мислиш како на пример, два клуба да ги договорат сите услови, да објават на официјална страница дека трансферот е договорен, играчот да не се појави на аеродром и утредента да потпише за друг клуб?
Иста ситуација е, и двете значат непочитување на даден збор, и двете ситуации се помеѓу професионални клубови.
Затоа, можно е, се е можно денеска, но се надевам и мислам дека ова не е таков случај. Дури и ако го занемариме етичкиот аспект, практично тоа би била глупост од епски размери.