Џ
Џонтра Волта
Гостин
Џони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менотLee Pastore, kaj e ovoj be, zamina u Kina ili brise kopacke u PsG uste?

Џони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менотLee Pastore, kaj e ovoj be, zamina u Kina ili brise kopacke u PsG uste?
Џони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менот![]()
Очајно на екипава и требаат два бека,АМ висока класа,средњак и крило.Треба да се земат играчи и за ротација, долга е сезоната и ако се повреди некој клучен што правиме? Баш Валеро ќе ги седне Кондогбија и Брозовиќ (ако не си одат) на клупа и може да влагаат како играчи за ротација. Вака нема да биде огромен притисокот како што беше случајот со Кондогбија кога дојде првата сезона и кога се изгуби. Затоа и Падели е добар дил, солиден голман за безспари. Валеро исто (5-6 мил е ништо), затоа и сум рамнодушен за него. Дали ќе го биде или не, барем не сме го преплатиле и може целиот буџет да се искуца на 1-2 добри играчи кои би направиле разлика на терен. Пример еден стварно добар офанзивен бек/крило и еден плеј/напаѓач.
Пасторе кога и да влезеше во игра делуваше солиден иако е преочигледно дека е заситен од Францускиот фудбал, ако дојди кај нас ќе се преродиЏони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менот![]()
Во последниве 2 години има вкупно 30 утакмици изиграно у француско првенство, лани 0 голови. Потонат ко Титаник, не дај боже да го трампаат Марио за овој.Пасторе кога и да влезеше во игра делуваше солиден иако е преочигледно дека е заситен од Францускиот фудбал, ако дојди кај нас ќе се прероди![]()
Уффф рејџов познат ми е, ме вози и мене од 2010 па наваму...Ајде ајде смејте им се Милан, оти за смеење е работава.Не им чинел овој, не им чинел овој, хехехе просек играчи земале хехехехе ама си го средија тимот уште пред припремите да им почнат, а Интер со големите Шкриниар, Падели и Борха Валеро во поход кон Скудетото.
И не, не ме занимаат проекти, Кинези, ветувања, сакам ЈАКИ ТРАНСФЕРИ и ич кур не ме боли, од 2010 немам бел ден видено ко фан на Интер, да ти ебам и Шкриниари и Валеровци, дајте некое јако име ко Наинголан, пу све да ви ебам неспособно. Значи мајката у сред пичка и на Сабатини, имаше и една тенисерка порано со вакво презиме, И НЕА ДА ЈА ЕБАМ, нарочито на тоа копилето Аусилио, на Жанг, на Јао Минг, на Ким Јонг Кјугдггфдгдгбфдгдф, на сите све да им изнаебам. УМРИ ИНТЕР!