Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.530
Џони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менот :D

Zimi sve proveriv na Google pred da pisam, inace bi se kladel so nekogo deka ovoj vo Kina e so drugar mu Laveci

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.124
Поени од реакции
9.072
Треба да се земат играчи и за ротација, долга е сезоната и ако се повреди некој клучен што правиме? Баш Валеро ќе ги седне Кондогбија и Брозовиќ (ако не си одат) на клупа и може да влагаат како играчи за ротација. Вака нема да биде огромен притисокот како што беше случајот со Кондогбија кога дојде првата сезона и кога се изгуби. Затоа и Падели е добар дил, солиден голман за безспари. Валеро исто (5-6 мил е ништо), затоа и сум рамнодушен за него. Дали ќе го биде или не, барем не сме го преплатиле и може целиот буџет да се искуца на 1-2 добри играчи кои би направиле разлика на терен. Пример еден стварно добар офанзивен бек/крило и еден плеј/напаѓач.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Треба да се земат играчи и за ротација, долга е сезоната и ако се повреди некој клучен што правиме? Баш Валеро ќе ги седне Кондогбија и Брозовиќ (ако не си одат) на клупа и може да влагаат како играчи за ротација. Вака нема да биде огромен притисокот како што беше случајот со Кондогбија кога дојде првата сезона и кога се изгуби. Затоа и Падели е добар дил, солиден голман за безспари. Валеро исто (5-6 мил е ништо), затоа и сум рамнодушен за него. Дали ќе го биде или не, барем не сме го преплатиле и може целиот буџет да се искуца на 1-2 добри играчи кои би направиле разлика на терен. Пример еден стварно добар офанзивен бек/крило и еден плеј/напаѓач.
Очајно на екипава и требаат два бека,АМ висока класа,средњак и крило.
Ако си оди Перишич 2 крила,ама не крило ламела,туку екстра класа крило(ди марија).
Е сеа дали некој би сакал во Интер од класа играчиве е друг муабет.

Исто ептен битно е да се исфрли ѓубрето од екипава.Сакатомо,сантон,брозгара,ранко,бљабљани,ансалди не смеат терен веќе да помирисаат.
Тргна работата со Медел и Паласио овде,треба само да продужи.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Ne me jasno gi imame Brozovic, Kongdobia, Borja Malero pa i Mario da go stavam vo toa drustvo a sega citam deka Inter bile blisko do potpis so Matic od Celzi. Sto ke im pravime na tolko kopuci vo timot ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менот :D
Пасторе кога и да влезеше во игра делуваше солиден иако е преочигледно дека е заситен од Францускиот фудбал, ако дојди кај нас ќе се прероди :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пасторе кога и да влезеше во игра делуваше солиден иако е преочигледно дека е заситен од Францускиот фудбал, ако дојди кај нас ќе се прероди :D
Во последниве 2 години има вкупно 30 утакмици изиграно у француско првенство, лани 0 голови. Потонат ко Титаник, не дај боже да го трампаат Марио за овој.

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Сакатомо,ранко,бљабљани...не сте интересни!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.999
Поени од реакции
116.747
Ајде ајде смејте им се Милан, оти за смеење е работава. :) Не им чинел овој, не им чинел овој, хехехе просек играчи земале хехехехе ама си го средија тимот уште пред припремите да им почнат, а Интер со големите Шкриниар, Падели и Борха Валеро во поход кон Скудетото. :cuc: И не, не ме занимаат проекти, Кинези, ветувања, сакам ЈАКИ ТРАНСФЕРИ и ич кур не ме боли, од 2010 немам бел ден видено ко фан на Интер, да ти ебам и Шкриниари и Валеровци, дајте некое јако име ко Наинголан, пу све да ви ебам неспособно. Значи мајката у сред пичка и на Сабатини, имаше и една тенисерка порано со вакво презиме, И НЕА ДА ЈА ЕБАМ, нарочито на тоа копилето Аусилио, на Жанг, на Јао Минг, на Ким Јонг Кјугдггфдгдгбфдгдф, на сите све да им изнаебам. УМРИ ИНТЕР!

Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
Ајде ајде смејте им се Милан, оти за смеење е работава. :) Не им чинел овој, не им чинел овој, хехехе просек играчи земале хехехехе ама си го средија тимот уште пред припремите да им почнат, а Интер со големите Шкриниар, Падели и Борха Валеро во поход кон Скудетото. :cuc: И не, не ме занимаат проекти, Кинези, ветувања, сакам ЈАКИ ТРАНСФЕРИ и ич кур не ме боли, од 2010 немам бел ден видено ко фан на Интер, да ти ебам и Шкриниари и Валеровци, дајте некое јако име ко Наинголан, пу све да ви ебам неспособно. Значи мајката у сред пичка и на Сабатини, имаше и една тенисерка порано со вакво презиме, И НЕА ДА ЈА ЕБАМ, нарочито на тоа копилето Аусилио, на Жанг, на Јао Минг, на Ким Јонг Кјугдггфдгдгбфдгдф, на сите све да им изнаебам. УМРИ ИНТЕР!
Уффф рејџов познат ми е, ме вози и мене од 2010 па наваму...:confused::uzi:

Затоа и понекогаш (море скоро секогаш :icon_mrgr:) исклучував и велев абе ич курув не ме боли ни за правила, ни за долгови, ни курци ни палци, САКАМ ФУДБАЛ ДА ГЛЕДАМ! :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Стварно бе преку куро ни дојде,Милан 5 години ништо не купва и наеднаш прај бум на пазарот,овие нашите се отепаа од пари фрлање и пак екипа асолна неможат да направат бидејќи не му текнува да ги средат бекојте да му ебам жените нивни во анусот...не знам ете се повредува Икарди и кој ќе игра после?..Јас?..не е само да земиш за прва постава туку треба да имаш широк ростер ..потсвесно се радувам што Милан купва на големо бидејќи конкуренцијата природно те прави подобар и ќе почниш и ти да купваш асолни играчи па ајде да видиме..значи два асолни бекој,едно јако крило и племејкер/офанзивец веќе кога го дадоа Банега семето нивно смрдено...или чекаат онај индијецот што е агент да понуди нешто,другите агенти не постојат слабо со нив...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Ја коа викав да се рачуна на милан коа некој си праеше филмови за 4то место...
Туку со Бонучи миланските кинези им се помочаа на глава на нашите кретени.
Они за 40 милиони го договорија Бонучи,ние за 45 жоаомарио.
Сеа и Аубумејанг за 60ка ќе си го домкнат,а нас нема кој клуб/играч не не корпираше.
Е затоа другари ја ги утепав од пцуење,а гледам дека полека сите почнавте да сфаќате како стојат работите.
Ни ффп ни мпп не ги интересира миланските кинези,кешот во рака и купувај играчишта!
Нашиве на куров нека легнат да поспијат уште малку!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Последно уредено:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Браво за Милан... АКо ги земат уште Биглиа, Бонучи и некој класа шпиц, ке бидат први конкуренти на Јувентус.
Беа најмалку класа полоши од нас, без разлика на пласманот на табелата, а сега се пред нас, а со најавите за овие 2-3 играчи ке бидат со 1-2 класи подобри.

Кај нас пак, од најави за 200м и 3-4 класа играчи, Аусилио не смирува дека се е во ред и тимот е супер квалитетен и вака. На крај ке замине Перишич, во најдобар случај ке дојде за истите пари Ди Мариа, еден бек ке јупат и пак ке се вадат ФФП не дозволува трансфери...

Kajgana Shop

На врв Bottom