Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
А зашто јас вчера во град коа те видов,те сватив дека господ нека ни е напомош со оној ?
Не бе брат реков ја сум многу оптимист за Гасперини (не бев за Бенитез и Лео)
а викав ти си нешо као најголем песимист сеа за новиов тренер...лошо ме сфати :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Многу пофални зборови од Мурињо и Фергусон но има и такви кои мислат дека е подобар и од Мурињо :)
'Gasp is better than Mourinho'

Имаме среќа со Вивиано. Сега имаме 2 одлични голмани и никој од нив не заслужува да грее клупа.Вивиано е млад но докажан голман а Цезар има веќе 31 година. Можеби е време да се продаде додека сеуште вреди. Без сомнеж е еден од најдобрите голмани но минатата сезона направи и неколку смешни грешки во клучни натпревари.
Кога веќе имаме достојна замена а Морати сака да направи пари кои ке ги троши во нови засилувања можеби и тоа е најдоброто решение.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Каков фејл на Болоња човече, нема демотиватор во светот па ни :face_palm: кој може да долови колку се глупи :D

Сега да може некако Вивиано за некој играч да се искористи, ама кој... Да им го дадат на Удине + пари за Санчез или на... нема многу добри играчи во Италија, а за надвор од Италија може во Арсенал за Насри.

Маикон си оди, еве чим сме многу блиску до овој Џонатан (прв пат денеска слушам за човекот), за 5.5 милиони го земаме со 1.5 милиони годишна плата.

А имал и европски пасош.
--- надополнето: Jun 25, 2011 11:14 AM ---
Овој Алтобели да не знаете каква улога има во Интер, не ми е прв пат да му го прочитам името, ама никаде не можам да најдам каква функција има, прашувам затоа што вика дека на Интер му требале 2 асални играчи од средина.

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5
Ви текнува на ликов? Едно време беше пред потпис со нашиве,а сеа глеам си нашол солиден ангажман.. :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Каков фејл на Болоња човече, нема демотиватор во светот па ни :face_palm: кој може да долови колку се глупи :D

Сега да може некако Вивиано за некој играч да се искористи, ама кој... Да им го дадат на Удине + пари за Санчез или на... нема многу добри играчи во Италија, а за надвор од Италија може во Арсенал за Насри.

Маикон си оди, еве чим сме многу блиску до овој Џонатан (прв пат денеска слушам за човекот), за 5.5 милиони го земаме со 1.5 милиони годишна плата.

А имал и европски пасош.
Овој Алтобели да не знаете каква улога има во Интер, не ми е прв пат да му го прочитам името, ама никаде не можам да најдам каква функција има, прашувам затоа што вика дека на Интер му требале 2 асални играчи од средина.
Никаква :)

Лицата од клубот не даваат вакви изјави:
Ripeto l'Inter deve prendere due top player e non quattro mezzi giocatori".

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5

А имал и европски пасош.
Алтобели си го лади,за Ал Џезеира мислам дека е аналитичар и само си коментира од страна што-како треба,ја коа бев на Интер-Баерн имам слика со него,горе кај репортерите седи,нема никаква функција у клубот.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Posto gledam deka zborite za aukciive vo vrska so fudbalerive,dali moze nekoj sto znae da mi objasni kako ide potocno ovoj proces.Ima li tuka nekoj profit ili....?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Posto gledam deka zborite za aukciive vo vrska so fudbalerive,dali moze nekoj sto znae da mi objasni kako ide potocno ovoj proces.Ima li tuka nekoj profit ili....?
Играчите кои се во сопственост од два тима преговараат за нив но има одреден датум до кој мора да завршат тие преговори. Доколку не успеат да се договорат во тоа, се оди на аукција.
Во таков случај, двата тима даваат понуди и се прифаќа понудата која е поголема.
На пример: Интер нуди 4,1 за некој играч а Болоња 4,8 што значи дека Болоња го довива играчот.

Не знам за каков профит милиш. Во случајот, Интер ке има профит од 4,8 милиони кои ке ги добие од Болоња. Значи, Болоња ја плаќа и преостанатата половина од играчот која ја имал интер и сега би бил целосно во нивна сопственост.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не бе брат реков ја сум многу оптимист за Гасперини (не бев за Бенитез и Лео)
а викав ти си нешо као најголем песимист сеа за новиов тренер...лошо ме сфати :)
Па кажав да,на некој начин сум песимист за овој,пошто не е класа тренер.Ама пишав ајде сигурно не згрешиле Морати и Бранка,и без 3-4 добри засилувања,ке го обереме бостанот следната сезона.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Сме го договориле некој си Џонатан , бек од Сантос
Да не значи ова Маикон шетња ...

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Сме го договориле некој си Џонатан , бек од Сантос
Да не значи ова Маикон шетња ...
џонатан беше едно време поврзуван со милан, многу офанзивен десен бек. само доста низок е
преттоа играше во крузерио и место да направи трансфер во европа, направи во сантос

сеа ми текна дека и со реал го поврзуваа

и мислам дека гасперини е добар тренер, баш пред да дојде алегри во милан, и гасперини се спомнуваше за тренер на милан.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Сите голови на Кастињос оваа сезона

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.163
Гледам Јуве го бараат Видал од Леверкузен за ( само ) 15 м евра, давање на Мунтари и Мота и ете го Видал, кој го гледал знае за каков играч станува збор, игра на позицијата на Мота, левак е, со тоа што е каде-каде подобар од него.
Па и за тие пари што ги имаат моментално, плус и продажба евентуална на Маикон, страшен тим можат да направат уз постоечкиот кадар, да не глумам сеа ванаби спортски директор али Порто, Дортмунд, Леверкузен, Наполи, Удинезе и ред други тимови се класичен пример за ова што го зборам, за мали пари да се создаде супер тим со тоа што Интер е фудбалски гигант и стандардно игра во ЛШ па многу полесно тоа ќе можат да го направат.

Kajgana Shop

На врв Bottom