Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Рома не пегла со години назад ама мислам дека утре ќе ремизираме.

Од 0 до 2 гола гарант.

Нека игра само со 2ца пред одбраната и тројца за подршка на Икарди. На Рома нападот им е најсилно оружје па така ќе видат ранливи доколку и ние тргнеме офанзивно. Медел и Кондогбија би биле доволна помош на одбраната за сечење контри. Ама сигурно ќе излезе со еден од Јоветиќ и Љајич, за да го стави другиот во второ да ја освежи играта. Глуп потег е ова според мене, треба од старт офанзивно па во второ е тука Бијабиани и Паласио. Паласио мртов ваков таков ама ако игра само 20-30тина минути ќе биде доволно да задржува топка доколку треба или да влече играчи и да создава простор за другите. Паласио е лош кога е стартер и игра 90 мин.

Се надевам минимум на бод.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Не пегла Рома ама лани ја тепавме 2-1, гол Икарди 87 минутa :D
Рома е во форма ама не гледам ја плашење, нека се игра како што треба, Рома нема одбрана за екипа која се бори и се смета за фаворит за титула.
Ќе видиме утре.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не се палете толку бе божем играме со Баерн Минхен ебате, Рома тепаа 2 утакмици по ред и се дигнаа одма а пред тоа беа у курац, со Руди не се освајало титула, џабе ова џабе она.
Мрш.

0-0 точен резултат или 1-0 за Интер. :cool:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Не се палете толку бе божем играме со Баерн Минхен ебате, Рома тепаа 2 утакмици по ред и се дигнаа одма а пред тоа беа у курац, со Руди не се освајало титула, џабе ова џабе она.
Мрш.

0-0 точен резултат или 1-0 за Интер. :cool:
1-2 :kuracc:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Само фаули да не праат нашиве и неаме гајле. :D
Манчини сигурно ќе му игра фластер на Пјаниќ, ништо чудно Брозгара да го стаи у штуцна као што напраи со Погба :cool: исто и Жервињо ќе добие фластер, Хуан и Перишиќ ќе го дуплираат. :busi:
Тоа се тие фластер-тактики на Манчини.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Само фаули да не праат нашиве и неаме гајле. :D
Манчини сигурно ќе му игра фластер на Пјаниќ, ништо чудно Брозгара да го стаи у штуцна као што напраи со Погба :cool: исто и Жервињо ќе добие фластер, Хуан и Перишиќ ќе го дуплираат. :busi:
Тоа се тие фластер-тактики на Манчини.
И па Салах остана слободен:D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Другови дајте линкови за да ја гледам утакмицава вечер на мобилен.На свадба сум у пм нека иде се!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Без Икарди и Кондогбија.
Handanovic, D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo, Guarin, Medel, Brozovic, Ljajic, Jovetic, Perisic.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Другови дајте линкови за да ја гледам утакмицава вечер на мобилен.На свадба сум у пм нека иде се!
http://livetv.sx/en/eventinfo/353768_inter_milan_roma/

Има и обични и Sopcast/Acestream стримови. Стави ја во букмаркс.[DOUBLEPOST=1446318800][/DOUBLEPOST]
Без Икарди и Кондогбија.
Handanovic, D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo, Guarin, Medel, Brozovic, Ljajic, Jovetic, Perisic.
Манчини го погоди нападот и утна се друго освен Муриљо и Миранда.

Со хендикеп има да ги исбушиме еден нула, нема да знаат главата кај им е. Ајмо!

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Гледам по балканскиве страни за Интер и се чудам до каде оди човековата глупост.Го бараат Љајиќ 10 текми пред оваа стартер да бил,во ред се слагам,еве сега е стартер,па сеа не им чинело Икарди зашо не играл ???? Па да му ебам мајката ај ако не со 7 напаѓачи да играме,неможе и Јоветич и Перишич и Љаич и Икарди.Според мене Брозович заслужува во моментов да игра пред Гуарин,треба на копилево да му дојде памет да не се губи како кур на тв 1000,ма да сега играат и двајцата али ќе видиме како ќе биде.Според мене сосема ОК формација,евентуално при водство у второ уфрлање Кондогбија место Брозгара и затвори шупакот,едино така пошто ако мериме кур реално може да не стопат од контри.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Икарди и Кондогбија ќе влезат во второ. Се надевам само нема тоа да биде во 80+ минута.

Kajgana Shop

На врв Bottom